Fudbalska Reprezentacija Engleske
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Odg: Fudbalska Reprezentacija Engleske
Oprosti rambo, Dier i Drinkwater trce ko muhe bez glave i nosta drugo, a Wilshere je spoj inieste i Xavija.. Jer pobogu kako ce Engleska parirat boljim reprezentacijama bez takve klase, to je stvarno veliko pitanje.
Covjek je out vec par mjeseci, nema on sta trazit u reprezentaciji pored igraca koji igraju u zivotnoj formi.
Ja ne bi ni Rooneya vodio. Imas Kanea koji je slican igrac, aamo mladji i bolji. Ali Rooney ce ici, a kapetan je pa znsci da ce igrat u prvih 11 sto znaci da ce Kane/Vardy bit izvan stroja.
Nista oni sa Royom nece napravit, ali kad bi dosao neki bolji trener dalo bi se tu svasta iskombinirat.
Covjek je out vec par mjeseci, nema on sta trazit u reprezentaciji pored igraca koji igraju u zivotnoj formi.
Ja ne bi ni Rooneya vodio. Imas Kanea koji je slican igrac, aamo mladji i bolji. Ali Rooney ce ici, a kapetan je pa znsci da ce igrat u prvih 11 sto znaci da ce Kane/Vardy bit izvan stroja.
Nista oni sa Royom nece napravit, ali kad bi dosao neki bolji trener dalo bi se tu svasta iskombinirat.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Re: Fudbalska Reprezentacija Engleske
-------------Kane/Vardy
Sterling------------------Sturidge
--------------Alli/Barkley
----Henderson----Dier/Drinkwater
Creswell---Small---Jagielka---Clyne
-----------------Butland
Znaci tim za Euro.
Rooney kao zamjena da unese iskustva, Carrick nazalost opada u fizickom pogledu, i cini se da svaki mjesec izgleda losije.
Hendo je za Woya sveta krava.
Sterling------------------Sturidge
--------------Alli/Barkley
----Henderson----Dier/Drinkwater
Creswell---Small---Jagielka---Clyne
-----------------Butland
Znaci tim za Euro.
Rooney kao zamjena da unese iskustva, Carrick nazalost opada u fizickom pogledu, i cini se da svaki mjesec izgleda losije.
Hendo je za Woya sveta krava.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Yebo majku ovo nema ni u pi.čki materinoj
Pa ko pominje Diera i Drinkwatera?!
I zbog takvih na kraju ispadne da je neko poredio Žirua sa Ronaldo i Drogbom....
Kad kažem muha bez glave,vjerovatno mislim na Milnera,Walcotta,Lallanu.....igrače koji sem trke haman nemaju i ništa drugo
Pa ko pominje Diera i Drinkwatera?!
Kad kažem muha bez glave,vjerovatno mislim na Milnera,Walcotta,Lallanu.....igrače koji sem trke haman nemaju i ništa drugo
A.F.C. Bournemouth!
Re: Odg: Fudbalska Reprezentacija Engleske
Izvini, on su vise defanzivno orijentirani pa mi zato bilo logicno radi trke.
Ali dobro, neko mora popunit broj.
Ali dobro, neko mora popunit broj.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ne treba dodavati u tu sortu Lallanu koji je makar poceo u poslednje vreme da lici na igraca i pokazuje ono sto je i ranije radio i sto se i ocekivalo bar malo, dok npr sada vise Henderson vise lici na to nego on, al' hajd'.
Jack je za mene out dok ne dokaze da moze odigrati par meceva u kontinuitetu kada se vrati, i ako se vrati uopste. Ne vidim nikakav problem da bude u ekipi ako je fit i racunao sam ga sve vreme kao igraca oko kojeg ce se krojiti veza, ali covek dozivljava konstantne setback-ove da je to smesno. Pitanje je koliko on moze da izdrzi u fit stanju. Slicna prica ide i za Sturridgea, ali ovaj bar krenuo da igra, jos to nije 100% Sturridge, ali igra
Meni su Drinkwater i Dier daleko ispred svih ove sezone, a Dier mi je onako prvi izbor za zadnjeg veznog, beton apsolutni.
Strah me je samo Rooneya u prvoj postavi, nije problem da kao kapiten ide na EURO, ali da bude prva postava pored nekoliko sjajnih opcija u napadu, pa i kao 10-ka, Barkley i Alli dodju kao sveze i bolje opcije.
Postavlja se pitanje koga izbaciti iz ove linije veznog reda, da bi Jack usao. Henderson trenutno igra najslabije, mozda ikad u karijeri, ali mi i on mozda deluje "zasticeno" kao pojedini, pa bi momci kao Drinkwater ili Alli (posto je mladji) mogli tu da stradaju.
Jack je za mene out dok ne dokaze da moze odigrati par meceva u kontinuitetu kada se vrati, i ako se vrati uopste. Ne vidim nikakav problem da bude u ekipi ako je fit i racunao sam ga sve vreme kao igraca oko kojeg ce se krojiti veza, ali covek dozivljava konstantne setback-ove da je to smesno. Pitanje je koliko on moze da izdrzi u fit stanju. Slicna prica ide i za Sturridgea, ali ovaj bar krenuo da igra, jos to nije 100% Sturridge, ali igra
Meni su Drinkwater i Dier daleko ispred svih ove sezone, a Dier mi je onako prvi izbor za zadnjeg veznog, beton apsolutni.
Strah me je samo Rooneya u prvoj postavi, nije problem da kao kapiten ide na EURO, ali da bude prva postava pored nekoliko sjajnih opcija u napadu, pa i kao 10-ka, Barkley i Alli dodju kao sveze i bolje opcije.
Postavlja se pitanje koga izbaciti iz ove linije veznog reda, da bi Jack usao. Henderson trenutno igra najslabije, mozda ikad u karijeri, ali mi i on mozda deluje "zasticeno" kao pojedini, pa bi momci kao Drinkwater ili Alli (posto je mladji) mogli tu da stradaju.
Englezi su već napravili iznenađenje - prošli su grupu.
Duvajte ga, dušmani. Gledat ćemo ih u polufinalu. 
Сарајево је уз ?.
Сарајево је уз ?.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
BigBigBang
- Kontakt:
Zasto fan Arsenala koji gotivi Wilshera i nada se da ce da se oporavi i zaigra prizeljkuje nastup istog na Euru?
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- Marsal
- Kontakt:
Ma pričamo hipotetički.BigBigBang je napisao/la:Zasto fan Arsenala koji gotivi Wilshera i nada se da ce da se oporavi i zaigra prizeljkuje nastup istog na Euru?
Slažem se sa rambom, Wilshere jest staklen i sve to ali ako je on zdrav on je igrač za prvih 11 Engleske ili da bude prva izmjena sa klupe za vezni red. Iako mu je ovo druga teška povreda u karijeri, dobar je veznjak i najbliži je onome što je bio Paul Scholes od svih engleskih igrača. Također kod njega ne prolazi argument "već je dugo out", jedan od rijetkih igrača koji formu uhvati u trećoj utakmici već pa makar godina izostanka bila u pitanju.
Edit: uostalom šta se imamo raspravljat, evo sam Hodgson je rekao da će biti pozvan ako bude fit a ja lično mislim da će biti fit.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
-
BigBigBang
- Kontakt:
A i ovo Barkley neinteligentan igrac pa on je za Wilshera ajnstajn fudbala, Wilshere je neinteligentan igrac koji glupavo ide u duele i ozlijedjuje se, Barkley je masina u svakom smislu, po meni vec sada jedan od najboljih engleskih igraca.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Cak je moguce i da propusti Euro. To bi moglo znaciti neke rokade, pomjeranja itd.Manchester City winger Raheem Sterling will miss about six to eight weeks with a groin injury, meaning he might not play again this season. (BBC)
ˇInteresantan članak o predstojećem Euru, i bolnoj tački selekcije - vezni red. Spisak je širok. Svejedno selektor posjeduje širok asortiman igrača, pregledajte u nastavku:
http://www.fourfourtwo.com/features/mic ... VW-vFsswmA
http://www.fourfourtwo.com/features/mic ... VW-vFsswmA
"We have leaders in every position" ... "I don't know where information comes from" ... "Why you look at me?" - Le Maniac.
IN DELUSION WE TRUST.
IN DELUSION WE TRUST.
Treba Carrick igrati zadnjeg veznog. A nek jos dvojicu stavi da trce vise i njega slusaju i to je to.
https://www.youtube.com/watch?v=Jllklavpk6A - The Baby-faced Assassin
Ova sredina je dosta jaca od onih prethodnih. Prije svega u trkackom segmentu igre. U vidu Allija i Barkleya, Engleska ima dva igraca koja donose kreativnost a u Hendersonu, Dieru i Drinkwateru, vezni red je upotpunjen trkacki, takticki i defanzivno.
Koliko god Henderson bio u losoj formi, mislim da je on uz Diera i Barkleya ponajbolje rjesenje za vezni red. On u Liverpoolu igra sa igracima koji mu nisu kompatibilni. Meni ova selekcija dosta vise mirise nego one ranije. Nadam se da ce Sterling biti spreman za EURO jer on moze biti odlucujuci faktor.
Koliko god Henderson bio u losoj formi, mislim da je on uz Diera i Barkleya ponajbolje rjesenje za vezni red. On u Liverpoolu igra sa igracima koji mu nisu kompatibilni. Meni ova selekcija dosta vise mirise nego one ranije. Nadam se da ce Sterling biti spreman za EURO jer on moze biti odlucujuci faktor.
Woy mora graditi sistem prema raspolozivom kadru, a ne da na svoje neke zamisli baca ono sto mu prvo dodje pod ruku.
Zasto ne poceti sa 4312, gdje bi u vrhu imao tandem Vardy/Kane, koji su strasni radnici, ispod jednog Allija il Barkleya te potporu u vidu Diera, Drinkwatera il Hendersona.
Engleze je uvijek ukopavala predvidivost i takticki plicak, igra na misice. Po meni, trebao bi razgraditi dva plana, gdje se sa par izmjena dobije poptuno nova slika ofanzivnog dijela.
Zatim, Welbeck i Studrige unose neke nove taktikce smjernice, prelazak na krilnu formaciju,...Ovo naravno u slucaju da Sterling propusti Euro, jer ove grube procjene od osam sedmica mogu lako preci na deset kada je povreda prepone u pitanju.
Zasto ne poceti sa 4312, gdje bi u vrhu imao tandem Vardy/Kane, koji su strasni radnici, ispod jednog Allija il Barkleya te potporu u vidu Diera, Drinkwatera il Hendersona.
Engleze je uvijek ukopavala predvidivost i takticki plicak, igra na misice. Po meni, trebao bi razgraditi dva plana, gdje se sa par izmjena dobije poptuno nova slika ofanzivnog dijela.
Zatim, Welbeck i Studrige unose neke nove taktikce smjernice, prelazak na krilnu formaciju,...Ovo naravno u slucaju da Sterling propusti Euro, jer ove grube procjene od osam sedmica mogu lako preci na deset kada je povreda prepone u pitanju.
Creswell se mora pozvati i biti prvi lijevi bek ove reprezentacije na euru. S obzirom da je Shaw povrijeđen,da Baines vec dugo nije u formi (na svjetskom bio najgori igrac Engleza),Gibbs je uvijek bio truba,ne vidim neko drugo rješenje.
Imaju tu Bertrand i Rose koji su dobri za klupe i samo jednog od njih dvojice pozvati,ali kakav je mag Hodgson ne bi me cudilo da Flanagana pozove i da mu igra lijevog beka...
Imaju tu Bertrand i Rose koji su dobri za klupe i samo jednog od njih dvojice pozvati,ali kakav je mag Hodgson ne bi me cudilo da Flanagana pozove i da mu igra lijevog beka...
Pratio sam Zvezdu kada igra bilo s kim,
video sam Barselonu,Mančester i Rim,
ali niko od njih nema to što imaš ti,
stadion i navijače kao što smo mi,
ZVEZDO LJUBAVI !
video sam Barselonu,Mančester i Rim,
ali niko od njih nema to što imaš ti,
stadion i navijače kao što smo mi,
ZVEZDO LJUBAVI !
Sasvim sigurno ce Rose biti prvi levi bek, jer je trenutno i najbolji, a Bertrand zbog iskustva, ide na EURO. Creswell je dobar, ali nema tu preterane potrebe za njim jer ne donosi nista spektakularno, a najmanje je iskusan.
Ako Sterling propusti EURO, to sigurno znaci da je Walcott sigurica u reprezentaciji, nazalost.
Ako Sterling propusti EURO, to sigurno znaci da je Walcott sigurica u reprezentaciji, nazalost.
England boss Roy Hodgson names starting XI to face Germany
Jack Butland (Stoke City), Nathaniel Clyne (Liverpool), Chris Smalling (Manchester United), Gary Cahill (Chelsea), Danny Rose (Tottenham Hotspur), Eric Dier (Tottenham Hotspur), Jordan Henderson (Liverpool), Dele Alli (Tottenham Hotspur), Adam Lallana (Liverpool), Danny Welbeck (Arsenal), Harry Kane (Tottenham Hotspur).
Čistu dvojku. SP - 5.35, poklon. 
"We have leaders in every position" ... "I don't know where information comes from" ... "Why you look at me?" - Le Maniac.
IN DELUSION WE TRUST.
IN DELUSION WE TRUST.
England XI
Butland , Clyne , Rose , Dier , Cahill , Smalling , Lallana , Henderson , Kane , Alli , Welbeck .
Butland , Clyne , Rose , Dier , Cahill , Smalling , Lallana , Henderson , Kane , Alli , Welbeck .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- kumkalesic
- Kontakt: