Lige petice

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Najbolja liga je...?

Premiership
277
43%
Primera Division
164
26%
Seria A
99
15%
Bundesliga
90
14%
Le Championat
10
2%

Ukupno glasova: 640

Belmin6
Kontakt:

Re: Lige petice

Post Postao/la Belmin6 » 02 maj 2014, 14:11

Rajaz je napisao/la:Ama dovoljno je reci, Barca, Madrid i Atletico bi bez problema uzeli EPL, cetvrti bi vjerovatno bio City. Dakle postoje 3 kluba koja su jaca od svih iz vrha EPL-a.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Prvo uvedite još jedan kup i takmicarske utakmice oko Božica, pa cemo pricati ko bi gdje bio ?

Ovakva Barcelona bi bila negdje oko 3-4 pozicije u EPL, nigdje više.

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 02 maj 2014, 14:14

Belmin6 je napisao/la:
Rajaz je napisao/la:Ama dovoljno je reci, Barca, Madrid i Atletico bi bez problema uzeli EPL, cetvrti bi vjerovatno bio City. Dakle postoje 3 kluba koja su jaca od svih iz vrha EPL-a.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Prvo uvedite još jedan kup i takmicarske utakmice oko Božica, pa cemo pricati ko bi gdje bio ?

Ovakva Barcelona bi bila negdje oko 3-4 pozicije u EPL, nigdje više.
:roll:

Vise tuzan nego smijesan post.

Pa ova Barcelona u goFnima je jaca ekipa od sve i jednog Engleskog kluba za klasu.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 02 maj 2014, 14:17

Johny je napisao/la: :roll:

Pa ova Barcelona u goFnima je jaca ekipa od sve i jednog Engleskog kluba za klasu.
Ako je moj smiješan, šta je onda ovo ?

Cuj jaca za klasu od svih ekipa. E moja logiko :crazy:

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 02 maj 2014, 14:27

Belmin6 je napisao/la:
Johny je napisao/la: :roll:

Ako je moj smiješan, šta je onda ovo ?

Cuj jaca za klasu od svih ekipa. E moja logiko :crazy:
Pa de nam reci ko je ekipa ranga Barcelone ?

Jel taj City 2 puta dobio po usima od ove "lose" Barcelone ? Oni su najjaca ekipa EPL-a , Liverpool,Chelsea i Arsenal su sve samo ne ekipe ranga Barcelone.

Koliko god ova Barca bila "losa" i dalje je jedna od 5 najjacih ekipa na Svijetu ;)

Ove godine ih je zaustavio Atletico na oba fronta, ali taj isti Atletico je pregazio citavu Evropu isred sebe.Sam Simeone je izjavio da su utakmice protiv Barcelone daleko najteze utakmice , jer Barca posjeduje tako mocan kolektiv i sistem da je djelic sekunde potreban pa da stvari krenu onako kako oni zele.

Smijesno je uopste porediti Barcelonu sa nekim Engleskim klubom , kao i porediti Primeru sa bilo kojom drugom ligom. :cool:
In the last 14 years in the UCL & the UEL: 5 finalists from Italy, (18 Spanish 13 English, 8 Germans, 7 Portuguese).

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 02 maj 2014, 14:50

Barcelona je smijesna. Jedini razlog zasot je CIty izgubio od njih jest zato sto je se onaj moron na klupi CItya usrao i poslao jednog spica. Citavu sezonu igra sa dva spica, natrpa svaku ekipu i onda u toj on nesto kao pojacava sredinu. Drugi razlog je opet njegova greska i to sto je doveo Demichelisa koji ni u najboljim godinama nije bio neki igrac.

Barcelona uopste nije jaca od Citya, nije jaca ni od Chelsea, zdravog Arsenala, a siguran sam da bi imala problema i sa Liverpoolom jer ljudi imaju najjaceg spica svijeta, plus jos 2 solidna igraca u spicu.

Mozemo pricati koliko je Real jak i jest, i Atletico je dobro poslozio ekipu, ali pricati o nekoj jacini Barce je smijesno. Bar trenutno. Prosle godine ih Bayern natrpa, da 7 golova u dvije utakmice i onda je ta ekipa jedna od 5 najjacih?
Celik!3,2,2.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 02 maj 2014, 14:52

AllGunsBlazing je napisao/la:Barcelona je smijesna. Jedini razlog zasot je CIty izgubio od njih jest zato sto je se onaj moron na klupi CItya usrao i poslao jednog spica. Citavu sezonu igra sa dva spica, natrpa svaku ekipu i onda u toj on nesto kao pojacava sredinu. Drugi razlog je opet njegova greska i to sto je doveo Demichelisa koji ni u najboljim godinama nije bio neki igrac.

Barcelona uopste nije jaca od Citya, nije jaca ni od Chelsea, zdravog Arsenala, a siguran sam da bi imala problema i sa Liverpoolom jer ljudi imaju najjaceg spica svijeta, plus jos 2 solidna igraca u spicu.

Mozemo pricati koliko je Real jak i jest, i Atletico je dobro poslozio ekipu, ali pricati o nekoj jacini Barce je smijesno. Bar trenutno. Prosle godine ih Bayern natrpa, da 7 golova u dvije utakmice i onda je ta ekipa jedna od 5 najjacih?
:urnebes: :urnebes: :bow: :bow:

prekuc'o

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 02 maj 2014, 14:53

AllGunsBlazing je napisao/la:Barcelona je smijesna. Jedini razlog zasot je CIty izgubio od njih jest zato sto je se onaj moron na klupi CItya usrao i poslao jednog spica. Citavu sezonu igra sa dva spica, natrpa svaku ekipu i onda u toj on nesto kao pojacava sredinu. Drugi razlog je opet njegova greska i to sto je doveo Demichelisa koji ni u najboljim godinama nije bio neki igrac.

:tokralju:

Da li ste znali da je Barcelona jedina ekipa koja je ove sezone dobila Real na Camp Nou i Bernabeu ?

Previse za jedan prosjecan tim koji je rangiran prema tebi sa Totenhamom , Evertonom i ostalim silno jakim ekipama EPL-a.
Zadnja izmjena: Johny, dana/u 02 maj 2014, 14:55, ukupno mijenjano 1 put.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 02 maj 2014, 14:54

Mada opet kad razmislim, mozda Messi 2-3 puta povrati pa ga niko ne bi cuvao i onda bi on tako zabijao Englezima. Il' pak bi Neymar sa svojom fizickom konstitucijom razvaljivao bekove poput Ivanovica.
Celik!3,2,2.

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 02 maj 2014, 14:58

AllGunsBlazing je napisao/la:Mada opet kad razmislim, mozda Messi 2-3 puta povrati pa ga niko ne bi cuvao i onda bi on tako zabijao Englezima. Il' pak bi Neymar sa svojom fizickom konstitucijom razvaljivao bekove poput Ivanovica.
Ma Messi ne bi zabijao u Engleskoj a Neymaru bi slomili nogu na prvom treningu jer mu je losa fizicka konstitucija.Jedino vazno u svemu tome je da on fenomenalno odigra svaku utakmicu protiv prosjecnog Reala i jos losijeg Atletica ;)

Zamisli da mora igrati protiv Ivanovica,Shawa,Bainesa,Clichya,Gibbsa i ostalih velemajstora i fudbalskih gromada.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 02 maj 2014, 15:00

@Johnny spuštatš se i ti na niske grane, dok dopuštaš sebi da se raspravljaš sa lobotomcima koji tvrde da je jedna Barca u rangu Totenhema, Arsenala, Citya itd :facepalm: :facepalm:

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 02 maj 2014, 15:02

let3 je napisao/la:@Johnny spuštatš se i ti na niske grane, dok dopuštaš sebi da se raspravljaš sa lobotomcima koji tvrde da je jedna Barca u rangu Totenhema, Arsenala, Citya itd :facepalm: :facepalm:
Ja uzivam diskutovati sa ovim momkom.On je sigurno jedan od najsmjesnijih likova na ovom forumu , svaki njegov post sadrzi prije svega minimiziranje Barcelone a po potrebi tu ubaci velicanje svega sto igra u Engleskoj , cak je u stanju velicati klubove za koje na temama EPL-a pise da su mizernih kvaliteta.

Bravo za ovog klauna.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 02 maj 2014, 15:26

Kazu dva lika kojima je Valdez svojevremeno bio najbolji golman svijeta nekom drugom da je smijesan. Kao i to da su Pique-Puyol bolji od Vidica-Ferdinanda(naravno oba para iza najboljih vremena).

Sta ces kad ta odbrana pocinje svjetskom klasom Valdezom, nastavlja se sa Piqueom i Bartrom, a zavrsava sa supersjajnim Alvesom i Albom. Strah i trepet svih ekipa svijeta.
Celik!3,2,2.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 02 maj 2014, 15:27

Al' najjace "Barcelona je u rangu ZDRAVOG Arsenala" :rol: :tokralju:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 02 maj 2014, 15:28

Lillard je napisao/la:Al' najjace "Barcelona je u rangu ZDRAVOG Arsenala" :rol: :tokralju:
Zar mislis da nije? :lol:
Carl Jenkinson, Gibbs, Sanogo, pa to su sve WC igraci :mrgreen: :mrgreen: . Mislis da Giroud nije bolji od Messija? :lol: :lol:
http://www.eurotopfoot.com/paysgb.php3 :wave: :wave:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 02 maj 2014, 15:29

Opet se igramo vidovnjaka.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 02 maj 2014, 15:52

Da, zdravog Arsenala. Walcott, Ramsey, Ozil.
Celik!3,2,2.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 02 maj 2014, 15:53

AllGunsBlazing je napisao/la:Da, zdravog Arsenala. Walcott, Ramsey, Ozil.
I ti bi da te netko shvati ozbiljno kad napises takvu glupost?
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 02 maj 2014, 15:56

Kakvu glupost? Arsenal nije slabija ekipa od Barce. Sta sad trebam reci? Jest, da bi vi bili zadovoljni?
Celik!3,2,2.

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 02 maj 2014, 15:58

Eto on nije za ozbiljno, a onaj frajer piše da je ovakva Barca za klasu jaca od svih ekipa iz EPL-a.

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 02 maj 2014, 15:59

Pa nije jaci. Al nije sad ni Barca za klasu jaca, mislim na ovu Barcu sa ovim Messijem. Ja mislim da bi im zdrav Arsenal napravio vise problema nego City koji je to mogao uraditi da Pelle nema komplekse od Barce. Al bi ispali.

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.