Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Koliko se sjecam ni u Zenici protiv Rumuna nije bilo ni Saliha ni Papca.Pa nije lose izgledalo.Goalgetter je napisao/la:Eh 'ebiga![]()
. Steta pravo za Seju. Hoce li koga pozvati umjesto Seje (mozda Papca ?)
Mah i to sto kazes. Kad bi jos imali Seju, dalo bi se tu puno toga iskombinirati, ali sada Lulic opet na beka. Tako da ne ocekujem nekakve promjene u timu u odnosu na ovu prvu tekmu.harishp je napisao/la:Koliko se sjecam ni u Zenici protiv Rumuna nije bilo ni Saliha ni Papca.Pa nije lose izgledalo.Goalgetter je napisao/la:Eh 'ebiga![]()
Papac je rekao da nece dok se ne rjesi problem oko Ilje.
harishp je napisao/la:Koliko se sjecam ni u Zenici protiv Rumuna nije bilo ni Saliha ni Papca.Pa nije lose izgledalo.Goalgetter je napisao/la:Eh 'ebiga![]()
Plaho mlohavo.73%-27% u nasu korist posjed lopteCoDe je napisao/la:harishp je napisao/la:Koliko se sjecam ni u Zenici protiv Rumuna nije bilo ni Saliha ni Papca.Pa nije lose izgledalo.Goalgetter je napisao/la:Eh 'ebiga![]()
Nije loše izgledalo ali smo igralo mlohavo skroz treba realno . Nije bilo tih prodora , i probijanja po strana fali Sejo sigurno i fali ona prava igra Misketova .
Unica_Liverpool_ je napisao/la:Nadam se onda bar da će moći Misimović i Vranješ nastupiti.....
Mislim da će biti u redu.....don_burza je napisao/la:Unica_Liverpool_ je napisao/la:Nadam se onda bar da će moći Misimović i Vranješ nastupiti.....
Ma ja sigurno eto svi mi klanjamo Nafile namaz da Vranjes igra
Jesi li siguran.Miske skoro ima vecu minutazu od Stilica u zadnje vrijeme..kinder_jaje je napisao/la:mislim da se treba pruziti sansa stilicu i mislim da bi je on mogao iskoristiti.
Mislim da ce stilic u boljoj formi od misketa ako nista bar igra svaku tekmu a to sa misketom nije slucaj
Ako je Misimovic zdrav, on mora igrat. On je mozak nase igre. Ali ako je Miske povrijedjen, onda Pape treba dobro razmislit izmedju Stile i Ibricica. Ali eto iz nekog razloga je Ibricic uvijek ispred. Nadam se da je popravio fizicku spremu u Rusiji. Jer bila mu je na katastrofalnom nivou dok je bio u Hajduku.kinder_jaje je napisao/la:mislim da se treba pruziti sansa stilicu i mislim da bi je on mogao iskoristiti.
Mislim da ce stilic u boljoj formi od misketa ako nista bar igra svaku tekmu a to sa misketom nije slucaj
Jucer je Ibro bio tanak protiv Carlosove ekipe.Fasovali su na svom terenu a ovaj odmah u drugom poluvremenu zamijenjen.Cartman je napisao/la:Ako je Misimovic zdrav, on mora igrat. On je mozak nase igre. Ali ako je Miske povrijedjen, onda Pape treba dobro razmislit izmedju Stile i Ibricica. Ali eto iz nekog razloga je Ibricic uvijek ispred. Nadam se da je popravio fizicku spremu u Rusiji. Jer bila mu je na katastrofalnom nivou dok je bio u Hajduku.kinder_jaje je napisao/la:mislim da se treba pruziti sansa stilicu i mislim da bi je on mogao iskoristiti.
ja bi dao priliku stilicu kako god jer mislim da to zasluzuje jer vrlo lako moze se desiti da izgubimo tog momka jer ne znam kad je zadnji put dobio priliku da pokaze sta znaharishp je napisao/la:Jesi li siguran.Miske skoro ima vecu minutazu od Stilica u zadnje vrijeme..kinder_jaje je napisao/la:mislim da se treba pruziti sansa stilicu i mislim da bi je on mogao iskoristiti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.