BiH-Rumunija/Rumunija-BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Kako će proći ove dvije utakmice???

Sigurna pobjeda u obje
210
37%
Pobjeda u jednoj, remi u drugoj
196
34%
Pobjeda u jednoj, poraz u drugoj
48
8%
Remi u obje
15
3%
Poraz u jednoj, remi u drugoj
44
8%
Dva poraza
61
11%

Ukupno glasova: 574

Goalgetter
Kontakt:

Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH

Post Postao/la Goalgetter » 27 maj 2011, 22:23

Eh 'ebiga :roll: :roll: . Steta pravo za Seju. Hoce li koga pozvati umjesto Seje (mozda Papca ?)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 maj 2011, 22:29

Goalgetter je napisao/la:Eh 'ebiga :roll: :roll: . Steta pravo za Seju. Hoce li koga pozvati umjesto Seje (mozda Papca ?)
Koliko se sjecam ni u Zenici protiv Rumuna nije bilo ni Saliha ni Papca.Pa nije lose izgledalo.
Papac je rekao da nece dok se ne rjesi problem oko Ilje.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 27 maj 2011, 22:32

harishp je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Eh 'ebiga :roll: :roll: . Steta pravo za Seju. Hoce li koga pozvati umjesto Seje (mozda Papca ?)
Koliko se sjecam ni u Zenici protiv Rumuna nije bilo ni Saliha ni Papca.Pa nije lose izgledalo.
Mah i to sto kazes. Kad bi jos imali Seju, dalo bi se tu puno toga iskombinirati, ali sada Lulic opet na beka. Tako da ne ocekujem nekakve promjene u timu u odnosu na ovu prvu tekmu.

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 27 maj 2011, 22:37

harishp je napisao/la:

Nije loše izgledalo ali smo igralo mlohavo skroz treba realno . Nije bilo tih prodora , i probijanja po strana fali Sejo sigurno i fali ona prava igra Misketova .
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 maj 2011, 22:40

CoDe je napisao/la:
harishp je napisao/la:

Nije loše izgledalo ali smo igralo mlohavo skroz treba realno . Nije bilo tih prodora , i probijanja po strana fali Sejo sigurno i fali ona prava igra Misketova .
Plaho mlohavo.73%-27% u nasu korist posjed lopte
11-0 u kornerima
i deset vise suteva na gol od Rumuna.
Kamo srece da nam je svaka takva tekma ''mlohava'' :rollMi i probijanje po strani to od Brace i Musica nisam jos cestito vidio.Eh da zaboravi pa bas je Lulic u ovoj mlohavoj tekmi 101 put prolazio po lijevoj strani.
Mora da si samo golove gledao,a ne cjelu tekmu.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 27 maj 2011, 22:46, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 27 maj 2011, 22:43

Nadam se onda bar da će moći Misimović i Vranješ nastupiti.....

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 27 maj 2011, 22:45

Nije loše izgledalo ali smo igralo mlohavo skroz treba realno . Nije bilo tih prodora , i probijanja po strana fali Sejo sigurno i fali ona prava igra Misketova .[/quote]
Plaho mlohavo.73%-27% u nasu korist posjed lopte
11-0 u kornerima
i deset vise suteva na gol od Rumuna.
Kamo srece da nam je svaka takva tekma ''mlohava'' :roll:[/quote]

- Da i od tih Deset suteva vise smo dali 2 gola samo :roll: :roll: :roll: ! U tom i jest problem druze a oni jedna ili mozda dvije sanse i gol .
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 27 maj 2011, 22:46

Unica_Liverpool_ je napisao/la:Nadam se onda bar da će moći Misimović i Vranješ nastupiti.....

Ma ja sigurno eto svi mi klanjamo Nafile namaz da Vranjes igra
Thomas Müller - Fußballgott

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 27 maj 2011, 23:05

Nadam se da ce Miske ozdravit, jer on i Ibricic ko nebo i zemlja. Bez Seje smo na zalost navikli.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 27 maj 2011, 23:08

Ja ipak mislim da mozemo Rumune dobiti i s ovakvim sastavom ali ne treba pjeniti ako odigramo i Remi jer to je rezultat jer oni ginu u ovoj utakmici , oni idu na sve ili nista jer ako kiksaju nemaju sta traziti dalje .
Ali to nama moze biti i korisno jedna kontra i oni su pali bit ce im busenje onda kao i Belgijancima zato cuvati se ne primiti gol i ako moze zabiti pa onda dokrajciti .

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 27 maj 2011, 23:09

don_burza je napisao/la:
Unica_Liverpool_ je napisao/la:Nadam se onda bar da će moći Misimović i Vranješ nastupiti.....

Ma ja sigurno eto svi mi klanjamo Nafile namaz da Vranjes igra
Mislim da će biti u redu.....

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 27 maj 2011, 23:20

Steta prava ali je najbitnije da ne ureknem(kuc-kuc u drvo) da nam je odbrana zdrava na celu sa kapitenom i Rahimaga.
Bez Seje smo vec duze vrijeme tako da iako ce faliti znatcemo se nositi s ovim.
Sto se tice Misketa on dize svoju formu ali od Portugala on nije odigrao onako kako zna tako da mozda je i plus kad nebi igrao(ovo je veoma diskutabilno dali + ili -).Njegovu pozicuju mogu popuniti Stilic ili Ibricic a kao backup nebi bilo lose da Pape posalje poziv i Alispahicu.
Bilo bi dobro kad bi se Vranjes oporavio....

I ovo se moralo dogoditi,povrede.Do sad smo imali puno srece ali na ovo treba racunati tako da se neki novi igraci isprobavaju u prijateljskim utakmicama kako bi mogli uskociti.
RIP SALE VILENJAK

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 28 maj 2011, 01:38

E brate Salihovicu sto nisi malo sacekao sa tom povredom :evil: ..

Vidim dosta se raspravljalo sta sa Vedom ako Salihovic bude igrao.Meni se cini da neki stvarno previse dizu Ibisevica.Toliko se prica o pokretljivosti ko da Misimovica treba ubaciti umjesto njega a ne Saliha..

Protiv Mexa i Rumunije nismo dali gol iz igre,al zato sjetite se igre,formacije i golova u Slovackoj ;).

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 28 maj 2011, 09:26

mislim da se treba pruziti sansa stilicu i mislim da bi je on mogao iskoristiti.
Mislim da ce stilic u boljoj formi od misketa ako nista bar igra svaku tekmu a to sa misketom nije slucaj

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 28 maj 2011, 09:47

kinder_jaje je napisao/la:mislim da se treba pruziti sansa stilicu i mislim da bi je on mogao iskoristiti.
Mislim da ce stilic u boljoj formi od misketa ako nista bar igra svaku tekmu a to sa misketom nije slucaj
Jesi li siguran.Miske skoro ima vecu minutazu od Stilica u zadnje vrijeme..
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 28 maj 2011, 09:52

Ovo sa Misketom mi se uopste ne svidja, nadam se njegovom nastupu.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 28 maj 2011, 09:59

kinder_jaje je napisao/la:mislim da se treba pruziti sansa stilicu i mislim da bi je on mogao iskoristiti.
Ako je Misimovic zdrav, on mora igrat. On je mozak nase igre. Ali ako je Miske povrijedjen, onda Pape treba dobro razmislit izmedju Stile i Ibricica. Ali eto iz nekog razloga je Ibricic uvijek ispred. Nadam se da je popravio fizicku spremu u Rusiji. Jer bila mu je na katastrofalnom nivou dok je bio u Hajduku.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 28 maj 2011, 10:06

Cartman je napisao/la:
Ako je Misimovic zdrav, on mora igrat. On je mozak nase igre. Ali ako je Miske povrijedjen, onda Pape treba dobro razmislit izmedju Stile i Ibricica. Ali eto iz nekog razloga je Ibricic uvijek ispred. Nadam se da je popravio fizicku spremu u Rusiji. Jer bila mu je na katastrofalnom nivou dok je bio u Hajduku.
Jucer je Ibro bio tanak protiv Carlosove ekipe.Fasovali su na svom terenu a ovaj odmah u drugom poluvremenu zamijenjen.
Stilic je isto na milost i nemilosti u Lechu.Ulazi u igru kako kad.
Sve je to tanko da bi dominirali u repci protiv Rumuna.Sto bi @pajkan rekao.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 28 maj 2011, 10:10

harishp je napisao/la:
Jesi li siguran.Miske skoro ima vecu minutazu od Stilica u zadnje vrijeme..
ja bi dao priliku stilicu kako god jer mislim da to zasluzuje jer vrlo lako moze se desiti da izgubimo tog momka jer ne znam kad je zadnji put dobio priliku da pokaze sta zna

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 28 maj 2011, 10:15

nije ovo turnir za dan skole nemozes cojka odma u vatru

slazem se da je stila trebo dobiti priliku u svakoj prijateljskoj utakmici a ovako ga ubaciti je rizik veliki
Thomas Müller - Fußballgott

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.