Fkt da cu praviti dramu, znas i sam kako je nastala ta tzv. republika.BozePetra je napisao/la:Mo'š mislit! Nije novinar glup nego ste glupi svi vi koji ste pravili dramu oko toga.sagitarius je napisao/la:![]()
![]()
![]()
E ovo kvazi novinar jos gluplji, ne kontaju da je ovo "friska" slika kojoj ima mozda dva tri dana, a tetovaza stara 3-4 sedmice sigurno
Igrač br. 6
- sagitarius
- Kontakt:
Re: Ognjen Vranješ
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Jah, igra sijenki, opticka varka. I was blind, but I can seesagitarius je napisao/la:![]()
![]()
![]()
E ovo kvazi novinar jos gluplji, ne kontaju da je ovo "friska" slika kojoj ima mozda dva tri dana, a tetovaza stara 3-4 sedmice sigurno
100% sportski i krajnje opušten potpis
Ne ide mi nikako u glavu da je od svih mogucih tetovaza, crteza i svega sto se sara po tjelu bas uzeo kartu entiteta u BiH. To je glavni problem sto je RS na ruci samostalna, da je BiH cjelovita ne bi niko ni spomenuo.
Meni je bas pao u ocima, ne znam sta njemu znaci ta tetovaza i kakvo je njegovo misljenje o drzavi BiH kad to ima na ruci. Inace drag mi i momak i igrac, uvjek je davao maksimum za tim repke.
Meni je bas pao u ocima, ne znam sta njemu znaci ta tetovaza i kakvo je njegovo misljenje o drzavi BiH kad to ima na ruci. Inace drag mi i momak i igrac, uvjek je davao maksimum za tim repke.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Principatus
- Kontakt:
Sta sad, prepravio tattoo?
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Nije poenta u tome nego u reprezentaciji - ovo je trebalo potpuno ignorisat, a oni to srede tamo između sebe. Vidis da je prepravio?sagitarius je napisao/la:Fkt da cu praviti dramu, znas i sam kako je nastala ta tzv. republika.BozePetra je napisao/la:Mo'š mislit! Nije novinar glup nego ste glupi svi vi koji ste pravili dramu oko toga.sagitarius je napisao/la:![]()
![]()
![]()
A da su mediji pravili frku, kao što srećom nisu, da su ga navijači provocirali, da su ga igrači ignorisali, to bi išlo na ruku samo onima kojima ne odgovara postojanje ni države BiH ni državne reprezentacije. Razmišljajte malo
Biće to sve ok.
#Salihović
Naravno da je ispravio, hajka je urodila plodom.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ognjen igra za BiH i u turskom klubu - probaj da zamisliš kako mu je kad dođe kući u RS. Samo je htio nečim i njima da ugodi, ali je izabrao loš način. Popravio, zaboravite!Virtu4l je napisao/la:Naravno da je ispravio, hajka je urodila plodom.
#Salihović
BozePetra je napisao/la:Ognjen igra za BiH i u turskom klubu - probaj da zamisliš kako mu je kad dođe kući u RS. Samo je htio nečim i njima da ugodi, ali je izabrao loš način. Popravio, zaboravite!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Koja količina apsurda u samo dvije rečenice. Čitaš li ti sebe imalo prije nego napišeš nešto? Razmišljaš li kad o svojim razmišljanjima? Preispitivaš li ista imalo?BozePetra je napisao/la:Ognjen igra za BiH i u turskom klubu - probaj da zamisliš kako mu je kad dođe kući u RS. Samo je htio nečim i njima da ugodi, ali je izabrao loš način. Popravio, zaboravite!
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Bubnjas je to, azizaga mojzizu1991 je napisao/la:Koja količina apsurda u samo dvije rečenice. Čitaš li ti sebe imalo prije nego napišeš nešto? Razmišljaš li kad o svojim razmišljanjima? Preispitivaš li ista imalo?BozePetra je napisao/la:Ognjen igra za BiH i u turskom klubu - probaj da zamisliš kako mu je kad dođe kući u RS. Samo je htio nečim i njima da ugodi, ali je izabrao loš način. Popravio, zaboravite!
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Kakav idiot. Prešarao RS na ruci zbog komentara na internetu. lol
Ovo je gore nego da ju je ostavio.
Ovo je gore nego da ju je ostavio.
- sagitarius
- Kontakt:
Izvini al ne zelim se vise s tobom raspravljati, ovim si rekao sve!BozePetra je napisao/la: Nije poenta u tome nego u reprezentaciji - ovo je trebalo potpuno ignorisat, a oni to srede tamo između sebe. Vidis da je prepravio?
A da su mediji pravili frku, kao što srećom nisu, da su ga navijači provocirali, da su ga igrači ignorisali, to bi išlo na ruku samo onima kojima ne odgovara postojanje ni države BiH ni državne reprezentacije. Razmišljajte malo![]()
Biće to sve ok.
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
Ognjen nakon fudbalske, karijeru bi mogao nastaviti i u kakvom cirkusu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Hoćemo li i Srebrenicu zaboraviti!? Pa kad smo već krenuli halaliti sve i svašta te zaboravljati što nam se godinama seru u usta ovakvi poput Ognjena zašto i to da ne uradimo, jel intelektualac?!BozePetra je napisao/la:Ognjen igra za BiH i u turskom klubu - probaj da zamisliš kako mu je kad dođe kući u RS. Samo je htio nečim i njima da ugodi, ali je izabrao loš način. Popravio, zaboravite!Virtu4l je napisao/la:Naravno da je ispravio, hajka je urodila plodom.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Rekla, ne rekao.sagitarius je napisao/la:Izvini al ne zelim se vise s tobom raspravljati, ovim si rekao sve!BozePetra je napisao/la: Nije poenta u tome nego u reprezentaciji - ovo je trebalo potpuno ignorisat, a oni to srede tamo između sebe. Vidis da je prepravio?
A da su mediji pravili frku, kao što srećom nisu, da su ga navijači provocirali, da su ga igrači ignorisali, to bi išlo na ruku samo onima kojima ne odgovara postojanje ni države BiH ni državne reprezentacije. Razmišljajte malo![]()
Biće to sve ok.
I ne želim ni ja raspravljati s tobom. Ne znam kako bih ti to pažljivije saopštila, ali malo si ograničen. Eto, izvini.
#Salihović
nisi odgovorio neki dan, kad igra srbija bola?BozePetra je napisao/la:Ognjen igra za BiH i u turskom klubu - probaj da zamisliš kako mu je kad dođe kući u RS. Samo je htio nečim i njima da ugodi, ali je izabrao loš način. Popravio, zaboravite!Virtu4l je napisao/la:Naravno da je ispravio, hajka je urodila plodom.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Rekao,rekao 
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Vidi ih, k'o 'ijene, čoprativno 
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Bolje nego leteca 'ijena.Virtu4l je napisao/la:Vidi ih, k'o 'ijene, čoprativno
Ne bari bezeze, moRes se nagrdit.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.