mačak u čizmama je napisao/la:A ti Ado 94 stvarno si više dosadan sa tim Vedom. Dijete nije za ove lige dokle god se ne opameti. Nije bitno na kojoj poziciji igraš, bitno je da se da maksimum. On ako je igrač koji ne može odigrati barem na dvije različite pozicije i nije neki igrač. Umjesto da se trudi, da trči, da se bori, on na terenu glumi nekog manekena i nekakvu zvijezdu.Pa ni jednog sprinta nije napravio. Ama baš ništa. Odigrao je dvadeset utakmica u kojima je imao dobre igre kada se sve sastavi 60 minuta. To što je čeliku slučajno dao gol i to što je protiv zrinjskog imao dva tri dobra prodora ne znači da je on zvijezdu ostavio u ligi. Nemoj se više provaljivat. Zbog nezalaganja istjeran je Brka, istjeran je Vasilić, Babić koji su za klasu bolji od njega, pa može i on ići na kakvo kalenje pa eto i u Omladinac, ništa mu ne fali. Ti ili se njegov onaj o.p.i.č.e.n.i amidža ili si njegova cura pa samo njega vidiš na terenu. Svaki tvoj post se svodi na Vedu i ni na šta drugo. Stvarno si pretjero.
da odmah pojasnimo ja niti sam onaj opiceni amidza niti kojekakva cura....ocito ti je covjek stao na zulj kada tako fine epitete dijelis...bonton je strasna stvar.....ali ga bas svi ne praktikuju....nego neka si me bas prosvijetlio ...mislim ja nisam primjetio nikakve manekene dole osim onih cviletovih al eto imamo jos jednog...nego taj slucajni gol celiku se dao dva puta,jest vala da smo prvi puta izgubili 2:1 ali ga je vedo zabio,onda drugi celiku natento valjda zna se to posrecit ponekad.....a tih nekoliko prodora zrinjskom mislim da su bila dva gola ,jedan autogol i jedna asistencija.....bgm prodori boli glava .....bar ja se sjecam tih prodora u 10 min dva gola...usao sa klupe......sto tako covjek nesto natenta.....a sada ne znam gdje ti nadje bgt tih 20 utakmica od zadnjih 15 utakmica odigrao je oko 200 min pa ti sad sracunaj koliko je to....a od tih 15 utakmica kao zadnji jadnik se zagrijaje po 45 min i to jos zdrav i opet na kraju udju pojedinci maltene sa klupe....a protiv slobode ga ubaci cijelu utakmicu sa povrijedenim ledjima....al valjda je zoki htio da mu priredi oprostaj