NK Zvijezda Gradačac

ado_94
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la ado_94 » 21 nov 2010, 20:06

mmmirza je napisao/la:
ado_94 je napisao/la:
mmmirza je napisao/la:a osim djorica nek vodi i muju. sesta, husica, vedu, nikica,bedaka i knezevica
dragi mirza neznam šta tebi smeta vedo sjetimo se prošle sezone kad je vedo igrao anisam ja danas vidio kad je njega smajlović preskakao očito nism bili na istoj utakmici a svi dobro znate da dijete nije ni igralo anajmanje beka
JA PRATIM ZVIJEZDU OD 94 GODINE I NAVIJAM ZA NJU.VEDO JE LANI IMAO PAR DOBRIH UTAKMICA I TO JE TO.OVE GODINE MOMAK IGRA KAO DA NEMA MOZGA U GLAVI I POTPUNO IZGUBLJEN NA TERENU.ETO TI MI RECI KOLIKO JE CENTARSUTEVA NAPRAVIO ILI KOLIKO JE PUTA POBJEGAO SVOM CUVARU 1 NA 1.JA SAM BIO UZ NJEGA CIJELO OVO VRIJEME ALI ON KAO NI HUSIC JEDNOSTAVNO NEMA POTENCIJAL ZA PREMIJER LIGE I SAD DOK JE PAUZA NAJBOLJE MU JE DA ODE NPR. U OMLADINAC NA KALJENJE PA AKO SE TAMO POKAZE BUJRUM OPET U ZVIJEZDU :oops:
vrijeme je pred nama...zivi bili pa vidjeli.....samo mislim da je bolje biti siguran u nesto sto pricas...nego da se poslije osjecas kao....vec cemo vidjeti.....JEDVA CEKAM ..... a od tog bujruma ...nasa djeca su jadna neka idu gdje ih noge nose samo da se spase ovog seljakluka koji trenutno vlada u klubu.....banda raspuscana :D
Nk Zvijezda

ado_94
Kontakt:

Post Postao/la ado_94 » 21 nov 2010, 20:11

prica se da se gospon Cvilindreti sprema dvicica.....zar je to moguce....bgm se pravo uBrinu ja....zna li neko nesto o tome???
Nk Zvijezda

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 21 nov 2010, 20:21

zmaj od b. je napisao/la:[b]PRETUČEN NAVIJAČ ZVIJEZDE OD STRANE JEDINICE ZA PODRŠKU MUP-a TK[/b]
Da li neko zna da li će Zvijezda poduzeti bilo šta kada je u pitanju navijač koji je prebijen od strane jedinice za podršku MUP-a TK. u najmanju ruku trebali bi se oglasiti u sredstvima javnog informisanja, jer ako nisu u mogućnosti obezbijediti korektno suđenje trbali bi makar zaštiti svoje navijače jer ako navijač koji verbalno vrijeđa onog debila od sudije zaslužuje batine onda u našoj kvazi državi sve je moguće!
Izgleda to kod ovih tuzlanskih policajaca postala normala valjda lole lijece neke komplekse!

ado_94
Kontakt:

Post Postao/la ado_94 » 21 nov 2010, 20:23

mačak u čizmama je napisao/la:A ti Ado 94 stvarno si više dosadan sa tim Vedom. Dijete nije za ove lige dokle god se ne opameti. Nije bitno na kojoj poziciji igraš, bitno je da se da maksimum. On ako je igrač koji ne može odigrati barem na dvije različite pozicije i nije neki igrač. Umjesto da se trudi, da trči, da se bori, on na terenu glumi nekog manekena i nekakvu zvijezdu.Pa ni jednog sprinta nije napravio. Ama baš ništa. Odigrao je dvadeset utakmica u kojima je imao dobre igre kada se sve sastavi 60 minuta. To što je čeliku slučajno dao gol i to što je protiv zrinjskog imao dva tri dobra prodora ne znači da je on zvijezdu ostavio u ligi. Nemoj se više provaljivat. Zbog nezalaganja istjeran je Brka, istjeran je Vasilić, Babić koji su za klasu bolji od njega, pa može i on ići na kakvo kalenje pa eto i u Omladinac, ništa mu ne fali. Ti ili se njegov onaj o.p.i.č.e.n.i amidža ili si njegova cura pa samo njega vidiš na terenu. Svaki tvoj post se svodi na Vedu i ni na šta drugo. Stvarno si pretjero.
da odmah pojasnimo ja niti sam onaj opiceni amidza niti kojekakva cura....ocito ti je covjek stao na zulj kada tako fine epitete dijelis...bonton je strasna stvar.....ali ga bas svi ne praktikuju....nego neka si me bas prosvijetlio ...mislim ja nisam primjetio nikakve manekene dole osim onih cviletovih al eto imamo jos jednog...nego taj slucajni gol celiku se dao dva puta,jest vala da smo prvi puta izgubili 2:1 ali ga je vedo zabio,onda drugi celiku natento valjda zna se to posrecit ponekad.....a tih nekoliko prodora zrinjskom mislim da su bila dva gola ,jedan autogol i jedna asistencija.....bgm prodori boli glava .....bar ja se sjecam tih prodora u 10 min dva gola...usao sa klupe......sto tako covjek nesto natenta.....a sada ne znam gdje ti nadje bgt tih 20 utakmica od zadnjih 15 utakmica odigrao je oko 200 min pa ti sad sracunaj koliko je to....a od tih 15 utakmica kao zadnji jadnik se zagrijaje po 45 min i to jos zdrav i opet na kraju udju pojedinci maltene sa klupe....a protiv slobode ga ubaci cijelu utakmicu sa povrijedenim ledjima....al valjda je zoki htio da mu priredi oprostaj :D
Nk Zvijezda

mmmirza
Kontakt:

Post Postao/la mmmirza » 21 nov 2010, 20:24

JA NISAM SPOMENUO SAMO VEDU, MALO BOLJE POGLEDAJ POST.
P.S. STA FALI I AKO ODE NEGDJE POLUSEZONU NA KALJENJE, RECI MI STA JE TO FALILO LUKI MODRICU DA IZ DINAMA DODJE SEZONU U ZRINJSKI NA KALJENJE

ado_94
Kontakt:

Post Postao/la ado_94 » 21 nov 2010, 20:26

zmaj od b. je napisao/la:[b]PRETUČEN NAVIJAČ ZVIJEZDE OD STRANE JEDINICE ZA PODRŠKU MUP-a TK[/b]
Da li neko zna da li će Zvijezda poduzeti bilo šta kada je u pitanju navijač koji je prebijen od strane jedinice za podršku MUP-a TK. u najmanju ruku trebali bi se oglasiti u sredstvima javnog informisanja, jer ako nisu u mogućnosti obezbijediti korektno suđenje trbali bi makar zaštiti svoje navijače jer ako navijač koji verbalno vrijeđa onog debila od sudije zaslužuje batine onda u našoj kvazi državi sve je moguće!
ja tek cujem za slucaj....ovo je postalo nemoguce ....nadam se da ce se poduzeti neke mjere...
Nk Zvijezda

ado_94
Kontakt:

Post Postao/la ado_94 » 21 nov 2010, 20:38

mmmirza je napisao/la:JA NISAM SPOMENUO SAMO VEDU, MALO BOLJE POGLEDAJ POST.
P.S. STA FALI I AKO ODE NEGDJE POLUSEZONU NA KALJENJE, RECI MI STA JE TO FALILO LUKI MODRICU DA IZ DINAMA DODJE SEZONU U ZRINJSKI NA KALJENJE
P.S. on ne odlazi na kaljenje vec odlazi iz Zvijezde... :D
Nk Zvijezda

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 21 nov 2010, 20:40

SRETNO KOMSIJAMA U NASTAVKU PRVENSTVA POZDRAV OD FUKARA ;)
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 21 nov 2010, 20:42

PRVO NAS SUDIJE POKRADU NA OČIGLED 3 HILJADE LJUDI NA STADIONU,A ONDA NAS NA KRAJU SPECIJALCI POČINJU UDARATI.TO SAMO IMA U GRADAČCU.ŠTA MI SVE SEBI DOPUŠTAMO NA DOMAĆEM TERENU.UPRAVA KLUBA SAMO ŠUTI I SLIJEŽE RAMENIMA.NISU U STANJU NAPISATI NI OTVORENO PISMO O BRUTALNOM KRIMINALU KOJI SE DEŠAVA IZ UTAKMICE U UTAKMICU.AKO ONI NEĆE ZAŠTITI KLUB I SVOJE NAVIJAČE ,PITAM SE KO BI ONDA TREBAO.MOŽDA, MI NAVIJAČI DA NAPIŠEMO PROTESTNO PISMO DA UPOZNAMO JAVNOST ŠTA "LJUDI" RADE NA UTAKMICAMA U GRADAČCU!

bhmafija
Kontakt:

Post Postao/la bhmafija » 21 nov 2010, 20:53

dali mi tko moze reci koji je navijac pretucen znali ko ime i kad je se to desilo ja sam bio na utakmici a i osto sam posliji utakmice a to nisam vidio pa eto ako moze tko da mi kaze.

MI SMO GARDA HUSEIN BEGOVA
JEDNA ZVIJEZDA BOG I CARSJIA
KO NAS DIRA PATICE
KO GOD PROBA SHVATICE
MI SMO GARDA HUSEIN BEGOVA
Ulična brača su uvek tu uz tebe a kad dodju problemi onda stari ko te **** vjeruj mi brate malo je pravih drugara koji su uz tebe u frki i kad nemass para

zmaj od b.
Kontakt:

Post Postao/la zmaj od b. » 21 nov 2010, 21:22

Znam i ime i pojedinosti o premlaćivanju navijača, ali znam da o svemu tome zna i gospodin Cvitkušić pa očekujem da se udostoji da u sve medije da izjavu o pomenutoj utakmici i nemilom događaju. Ili možda gospodin ima većih briga , gdje će mu Šest, Đorić, Husić, Nikić, Bedak, Nuhanović, Vidović i sva ina najavljivana zvučna imena koja je on doveo u Zvijezdu i uništio igru i ljepotu koja je krasila naš tim.

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 21 nov 2010, 21:31

Slusam danas covjeka koji prati HNL,zivi u Puli.Veli on da su se iste stvari desavale i sa Istrom.Kap vode je prelivena kada je igracu Istre,mislim da se preziva Sehic porijeklom iz Kalesije, sudija signalizirao nepostojeci ofsajd u situaciji za gol.Jer je tada Hajduk trebao pobijedit.Trener Istre je uletio u teren,j.b.o mater sudiji i uhvatio ga za vrat.Rekao mu da pusti momke da igraju,a njemu nije smetao crveni karton i neke kaznice manje stetne od gubitka bodova,slanja Istre u nizi rang.Jest da je primitivno,al sa primitivcima,seljacima i kriminalcima kakav je Aleckovic i drugim sudijama koji nas j... drugacije nece moci.

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 21 nov 2010, 21:40

Daj zvjezdas smiri hormone, nemoj pisat po dva puta isto :lol: :lol:
Dragon Town

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 21 nov 2010, 21:48

Jednom je napisano,al greskom dva puta poslato.Moj komentar neka posluzi za interes kluba,a ne da analiziras tehnicke greske i mene kao osobu.Stabilna sam i zrela osoba pa te molim suzdrzi se komentara o meni i dupliranju posta.

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 21 nov 2010, 22:01

zvjezdas je napisao/la:Jednom je napisano,al greskom dva puta poslato.Moj komentar neka posluzi za interes kluba,a ne da analiziras tehnicke greske i mene kao osobu.Stabilna sam i zrela osoba pa te molim suzdrzi se komentara o meni i dupliranju posta.
U jesi nervozan, znam da si pogrijesio, a ako si stabilna i zrela osoba trebao si odmah shvatit moju namjeru. Vidis da je sala u pitanju. I ako nisi spreman na diskusije nemoj ni pisat, a to za interes kluba pokucaj na vrata znas koja vec ;)
Dragon Town

elvis j
Kontakt:

Post Postao/la elvis j » 22 nov 2010, 09:45

ado_94 je napisao/la:
mmmirza je napisao/la:JA NISAM SPOMENUO SAMO VEDU, MALO BOLJE POGLEDAJ POST.
P.S. on ne odlazi na kaljenje vec odlazi iz Zvijezde... :D
Ebo te vise Vedo,jesi dosadan,novi sam i citam te postove, fala bogu ode,da ga vise ne spominjes . :mrgreen:
Zadnja izmjena: elvis j, dana/u 22 nov 2010, 11:02, ukupno mijenjano 1 put.

solar
Kontakt:

Post Postao/la solar » 22 nov 2010, 10:47

Jel mi moze neko reci kako su vam igrali kadeti i juniori zadnje kolu u Prijedoru ?

mačak u čizmama
Kontakt:

Post Postao/la mačak u čizmama » 22 nov 2010, 12:18

Juniri pobijedili 3:2 a kadeti izgubili 3:0

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 22 nov 2010, 15:26

Provjereno,Sloboda dala 10,000KM Aleckovicu za ono sudjenje,zato je Sadikovic siguran bio u uspijeh.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 22 nov 2010, 15:28

zvjezdas je napisao/la:Provjereno,Sloboda dala 10,000KM Aleckovicu za ono sudjenje,zato je Sadikovic siguran bio u uspijeh.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: sta se sve nece izmislit da opravdaju poraz.Nemoj vise bgti :lol:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.