saljivdzija nema staL_blancos je napisao/la:jacky09 je napisao/la:060 / 500 - 309 (tel 3,43 kn/min - mob 4,70 kn/min)EmirTM87 je napisao/la:moze li onaj Uruguay vcrs pobjediti Kameruna ?
RADNO VRIJEME : 0-24![]()

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
saljivdzija nema staL_blancos je napisao/la:jacky09 je napisao/la:060 / 500 - 309 (tel 3,43 kn/min - mob 4,70 kn/min)EmirTM87 je napisao/la:moze li onaj Uruguay vcrs pobjediti Kameruna ?
RADNO VRIJEME : 0-24![]()
Pusti ih, ne znaju ta ce.Megamon je napisao/la:Vidim Paja mnogima puca komplexe,ne znaju da mu spuste momacki nego odgovaraju vrijedjanjem.
Donnie Darko je napisao/la:u njegovom slucaju treba tuzit roditelje sto ga nisu koristili.L_blancos je napisao/la:Treba radi takvih tuzit Durex , a kao zalbeno pismo poslat njegovu sliku..Sir Matt je napisao/la:Razlog proizvodnje kondoma .
Pajo boli te kur.ac najjaci si lik na forumu-Paja je napisao/la:A najjace je kad mi se ovi klauncici sto sad kao provaljuju jave preko privatnih poruka i napisu joj kako sam ti sukno, rasturio sam te u raspravi![]()
![]()
![]()
To kad procitam divim se samom sebi, kako sam cool i ujedno sam zahvalan sto nisam inferioran kao pomenuti.
UračunljivostSarajlijc@ je napisao/la:Pajo boli te kur.ac najjaci si lik na forumu-Paja je napisao/la:A najjace je kad mi se ovi klauncici sto sad kao provaljuju jave preko privatnih poruka i napisu joj kako sam ti sukno, rasturio sam te u raspravi![]()
![]()
![]()
To kad procitam divim se samom sebi, kako sam cool i ujedno sam zahvalan sto nisam inferioran kao pomenuti.
E yebi ga ti, ne mozes u nekog pusku uperiti i reci mu da pise smijesne postove.Bianconeri1988 je napisao/la:I ovo tema postaje shit...
Uđem, kontam pročitat ću nešto smiješno i nasmijati se, a ono uglavnom rasprave neke...
Bezveze vam je to!
jadna tvoja familija s tobom :/ bog zna kakav si retard u RL :S-Paja je napisao/la:A najjace je kad mi se ovi klauncici sto sad kao provaljuju jave preko privatnih poruka i napisu joj kako sam ti sukno, rasturio sam te u raspravi![]()
![]()
![]()
MinistaR je napisao/la:Stvarno pretjerujete s temama. Uskoro će se otvarati teme "najbolje jelo i piće", "najbolji tv i radio" itd... Pa nije ovo leksikon.
Tema ide pod lock.
admin je napisao/la:neka lopti. bolje lopte, nego "imate li sreće u životu..."
admin je napisao/la:na koliko dugo?Jimmy from the hood je napisao/la:Pa mora biti mjesta i za morbidne viceve!
Banuj Šabane.jasmin256 je napisao/la: wtf![]()
![]()
![]()
zaista ne mogu da vjerujem da se neko sprda sa tragedijom koja se desila u norveskoj.
![]()
ovakvi "vicevi" se trebaju kaznjavati banom.
Ako mi ikad da odgovor na konkretno pitanje "koja su 3 najbolja fudbalera danasnjice",onda cu odluciti u sta spada,ovako dok to izbjegava u nedoumici samCartman je napisao/la:Izgleda da je Paja favorit i za zlatnu kantu i za najgoljeg forumasa godine.Istina, jaca je konkurencija u prvoj kategorij.
da hoce biti jednom kandidat za zlatni odmor u banovićimaCartman je napisao/la:Izgleda da je Paja favorit i za zlatnu kantu i za najgoljeg forumasa godine.Istina, jaca je konkurencija u prvoj kategorij.
znamo koji je najboljiDylan Dog je napisao/la:Ako mi ikad da odgovor na konkretno pitanje "koja su 3 najbolja fudbalera danasnjice",onda cu odluciti u sta spada,ovako dok to izbjegava u nedoumici samCartman je napisao/la:Izgleda da je Paja favorit i za zlatnu kantu i za najgoljeg forumasa godine.Istina, jaca je konkurencija u prvoj kategorij.
neko treći je napisao/la:Ako njega banova,slobodno i jubitubi-ija
admin je napisao/la:e baš ti hvala što si mi dozvolio
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 378 gostiju.