Imam san da se napravi legalan objekt sa demit fasadom.rishovski je napisao/la: ↑24 dec 2025, 09:45Tebi je san da živiš u ZalikuLavoviGabela je napisao/la: ↑24 dec 2025, 08:39i ta dzamija je nelegelna, al bar ima fasadu za razliku od susjednih objekata bgm ko da je alep tako izgleda naselje. Divlje, nelegalno, prljavo nikakvo, bez ceste, rasvjete svega
metropola podveleska bratooo![]()
![]()
BH klubovi u Evropi 25/26
- LavoviGabela
- Kontakt:
Re: BH klubovi u Evropi 25/26
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
- LondonBlues
- Kontakt:
Kako beskicmenjaci ignorisu ono sto im ne odgovara prave se da ne vide.
Ponosna moja je zemlja Hercegovina,
hrvatska gruda nam sveta već tisuć’ ljeta,
Ne dam te nikom’ majko, Hercegovino,
Neretvu, sunce i smokve, kamen i vino.
hrvatska gruda nam sveta već tisuć’ ljeta,
Ne dam te nikom’ majko, Hercegovino,
Neretvu, sunce i smokve, kamen i vino.
Ma ti bi volio da si u Mostaru,nevazna lokacija,bespravna gradnja,makar ko migrantLavoviGabela je napisao/la: ↑28 dec 2025, 12:27Imam san da se napravi legalan objekt sa demit fasadom.rishovski je napisao/la: ↑24 dec 2025, 09:45Tebi je san da živiš u ZalikuLavoviGabela je napisao/la: ↑24 dec 2025, 08:39
i ta dzamija je nelegelna, al bar ima fasadu za razliku od susjednih objekata bgm ko da je alep tako izgleda naselje. Divlje, nelegalno, prljavo nikakvo, bez ceste, rasvjete svega
metropola podveleska bratooo![]()
![]()
![]()
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- LavoviGabela
- Kontakt:
U Kocinama kraj otpadarishovski je napisao/la: ↑28 dec 2025, 15:47Ma ti bi volio da si u Mostaru,nevazna lokacija,bespravna gradnja,makar ko migrantLavoviGabela je napisao/la: ↑28 dec 2025, 12:27Imam san da se napravi legalan objekt sa demit fasadom.![]()
![]()
Sa seljacima gatackim ljepota bratoo
Pa vidis kako ti sebe sam smjestis,tamo gdje u suštini pripadasLavoviGabela je napisao/la: ↑29 dec 2025, 10:19U Kocinama kraj otpadarishovski je napisao/la: ↑28 dec 2025, 15:47Ma ti bi volio da si u Mostaru,nevazna lokacija,bespravna gradnja,makar ko migrantLavoviGabela je napisao/la: ↑28 dec 2025, 12:27
Imam san da se napravi legalan objekt sa demit fasadom.![]()
![]()
![]()
Sa seljacima gatackim ljepota bratoo
- LavoviGabela
- Kontakt:
Suština je da ste raspale seljacine bez zuba u glavi koje se bave isključivo skupljenjem sekundarnih sirovina i prodajom na tezgi te auto otpadimarishovski je napisao/la: ↑29 dec 2025, 12:09Pa vidis kako ti sebe sam smjestis,tamo gdje u suštini pripadasLavoviGabela je napisao/la: ↑29 dec 2025, 10:19U Kocinama kraj otpada![]()
Sa seljacima gatackim ljepota bratoo![]()
A tebe takav život privlači..LavoviGabela je napisao/la: ↑29 dec 2025, 12:40Suština je da ste raspale seljacine bez zuba u glavi koje se bave isključivo skupljenjem sekundarnih sirovina i prodajom na tezgi te auto otpadimarishovski je napisao/la: ↑29 dec 2025, 12:09Pa vidis kako ti sebe sam smjestis,tamo gdje u suštini pripadasLavoviGabela je napisao/la: ↑29 dec 2025, 10:19
U Kocinama kraj otpada![]()
Sa seljacima gatackim ljepota bratoo![]()
![]()
![]()
Treba definitivno napraviti neku temu za prepucavanje, ovo nema smisla. Trebamo pričati o konkretnim stvarima u vezi klubova u Evropi, konkretno Zrinjskog. Kod nas se već 30 godina vrti jedno te isto.
Zrinjski treba pocet koristit Evropu da razvija i prodaje igrace. Nece vječno Kabiri prat pare preko njega. HDZ hoce al ce nekad bit vaznijih rupa za začepit.
'Papak se nikad gradu nece prilagoditi. Citav zivot ce probati preko reda, bacat ce otpad na ulicu i ako mu kazes: 'Ispalo Vam nesto', on ce te pokusati prebiti, ako zakljuci da je jaci od tebe' by SZ
Smatram da moramo puno bolje iskorištavati budžet Federacije, kao i sredstva države, po uzoru na druge klubove. Razlika je u tome što mi ta sredstva pretvaramo u Europu, dok se kod drugih klubova novac troši an gradnju stadiona u pripizdinama kojima neće nikad biti popunjeno ni trećina kapaciteta, zatim na kupnju ocvalih sandžačkih žonglera itd.
Zrinjski treba postati projekt države u sportskom smislu poput Real Madrida u Francovoj Španjolskoj, Steaue u Rumunjskoj 80-ih, Crvene zvezde u Jugoslaviji, ili Dinama Zagreba u modernoj Hrvatskoj. Dakle klub koji promovira zemlju u Europi, puni koeficijent i stvara privid da je BiH nogometna zemlja.
To ne bi bilo utrpavanje para u gluposti poput Vrapčića, nego brutalna investicija.
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Gledaj škutora napunio prve kace torotanom u 2026 i odmah o Veležu

Punimo samo tzv. Veleža.
Eh pjevaju joj da je "sugava" i da im je Hrvatska drzava a da budu drzavni projekat.Samo u BiHNemanja99 je napisao/la: ↑01 jan 2026, 11:48Smatram da moramo puno bolje iskorištavati budžet Federacije, kao i sredstva države, po uzoru na druge klubove. Razlika je u tome što mi ta sredstva pretvaramo u Europu, dok se kod drugih klubova novac troši an gradnju stadiona u pripizdinama kojima neće nikad biti popunjeno ni trećina kapaciteta, zatim na kupnju ocvalih sandžačkih žonglera itd.
Zrinjski treba postati projekt države u sportskom smislu poput Real Madrida u Francovoj Španjolskoj, Steaue u Rumunjskoj 80-ih, Crvene zvezde u Jugoslaviji, ili Dinama Zagreba u modernoj Hrvatskoj. Dakle klub koji promovira zemlju u Europi, puni koeficijent i stvara privid da je BiH nogometna zemlja.
To ne bi bilo utrpavanje para u gluposti poput Vrapčića, nego brutalna investicija.
Zašto je to relevantno za jednu sigurnu investiciju?
Ova država je sastavljena tako što su u nju prije trideset godina ubačene tri strane koje su se klale, što je nezabilježeno u povijesti.
Danas je normalno da guraju zajednički interes kada ga imaju. U športskom aspektu moraju prepoznati HŠKZ kao takav.
Ova država je sastavljena tako što su u nju prije trideset godina ubačene tri strane koje su se klale, što je nezabilježeno u povijesti.
Danas je normalno da guraju zajednički interes kada ga imaju. U športskom aspektu moraju prepoznati HŠKZ kao takav.
- BiHSportman
- Kontakt:
Samo da pitam vas sa “dvije strane”, a evo i mene sa “treće”. Zar se mi stvarno mrzimo što se neko zove Ilija, Vuk i Damir? Ja mrzim samo one koji meni žele zlo i koji su pucali po mom gradu i familiji, a ne svakoga ko je druge vjere. Znam da iskačem iz paštete, ali što se sve i na ovom forumu, a i u državi, balkanu, dijeli na vjeru i religiju. Dijelimo se samo na ljude, one dobre i loše.
1921!
Lijepo zvuči podjela na dobre i loše ljude, ali stvarnost je puno prljavija. Pucali su svi na sve dobri na dobre, loši na loše i svaka moguća kombinacija između, pucali su svi na sve po linijama vjere i naroda. U Zapadnoj Bosni smo imali čak i sukobe unutar iste vjere.BiHSportman je napisao/la: ↑01 jan 2026, 22:15Samo da pitam vas sa “dvije strane”, a evo i mene sa “treće”. Zar se mi stvarno mrzimo što se neko zove Ilija, Vuk i Damir? Ja mrzim samo one koji meni žele zlo i koji su pucali po mom gradu i familiji, a ne svakoga ko je druge vjere. Znam da iskačem iz paštete, ali što se sve i na ovom forumu, a i u državi, balkanu, dijeli na vjeru i religiju. Dijelimo se samo na ljude, one dobre i loše.
Ne živimo u Diznilendu i nećemo se sutra probuditi kao napredna civilizacija. Što mi znači jesam li dobar ili loš kad me u sljedećem sranju rokne metak? S druge strane ga je možda ispalio dobar čovjek, možda loš, u tom trenutku to je potpuno nebitno. Ne samozavaravajmo se.
Dosta o ovome. Vratimo se onome što cjelokupna športska javnost nestrpljivo očekuje, 16. siječnju. Palace ili Lausanne?
- BiHSportman
- Kontakt:
Bilo bi bolje kada bi dobili Laussane, imali bi po meni mnogo veće šanse. Palace jedino ako želite nekog atraktivnog protivnika.Nemanja99 je napisao/la: ↑02 jan 2026, 09:59Lijepo zvuči podjela na dobre i loše ljude, ali stvarnost je puno prljavija. Pucali su svi na sve dobri na dobre, loši na loše i svaka moguća kombinacija između, pucali su svi na sve po linijama vjere i naroda. U Zapadnoj Bosni smo imali čak i sukobe unutar iste vjere.BiHSportman je napisao/la: ↑01 jan 2026, 22:15Samo da pitam vas sa “dvije strane”, a evo i mene sa “treće”. Zar se mi stvarno mrzimo što se neko zove Ilija, Vuk i Damir? Ja mrzim samo one koji meni žele zlo i koji su pucali po mom gradu i familiji, a ne svakoga ko je druge vjere. Znam da iskačem iz paštete, ali što se sve i na ovom forumu, a i u državi, balkanu, dijeli na vjeru i religiju. Dijelimo se samo na ljude, one dobre i loše.
Ne živimo u Diznilendu i nećemo se sutra probuditi kao napredna civilizacija. Što mi znači jesam li dobar ili loš kad me u sljedećem sranju rokne metak? S druge strane ga je možda ispalio dobar čovjek, možda loš, u tom trenutku to je potpuno nebitno. Ne samozavaravajmo se.
Dosta o ovome. Vratimo se onome što cjelokupna športska javnost nestrpljivo očekuje, 16. siječnju. Palace ili Lausanne?
1921!
-
napapijri1987
- Kontakt:
Pa vi ne pravite nikakav stadion jer sto biste vi pravili kada mozete ukrast drugima sto oni praveNemanja99 je napisao/la: ↑01 jan 2026, 11:48Smatram da moramo puno bolje iskorištavati budžet Federacije, kao i sredstva države, po uzoru na druge klubove. Razlika je u tome što mi ta sredstva pretvaramo u Europu, dok se kod drugih klubova novac troši an gradnju stadiona u pripizdinama kojima neće nikad biti popunjeno ni trećina kapaciteta, zatim na kupnju ocvalih sandžačkih žonglera itd.
A i za guranje zrinskog- pa probali smo to jednom u ndh i zavrsilo se tako da se taj klub zabranio. Necemo valjda istu gresku raditi?
Samo priznaju drzavu kad treba pare od nje uzetiNemanja99 je napisao/la: ↑01 jan 2026, 11:48Smatram da moramo puno bolje iskorištavati budžet Federacije, kao i sredstva države, po uzoru na druge klubove. Razlika je u tome što mi ta sredstva pretvaramo u Europu, dok se kod drugih klubova novac troši an gradnju stadiona u pripizdinama kojima neće nikad biti popunjeno ni trećina kapaciteta, zatim na kupnju ocvalih sandžačkih žonglera itd.
Zadnja izmjena: UtdBiH21, dana/u 02 jan 2026, 13:53, ukupno mijenjano 1 put.
Zašto datume ne pišeš npr 16.01. ili slično, 90% ovog foruma ne zna šta je siječanj, ja prvim. Fakat nije mi namjera da provociram, športski mogu i skontati šta znači, ali siječanj nikako.Nemanja99 je napisao/la: ↑02 jan 2026, 09:59Lijepo zvuči podjela na dobre i loše ljude, ali stvarnost je puno prljavija. Pucali su svi na sve dobri na dobre, loši na loše i svaka moguća kombinacija između, pucali su svi na sve po linijama vjere i naroda. U Zapadnoj Bosni smo imali čak i sukobe unutar iste vjere.BiHSportman je napisao/la: ↑01 jan 2026, 22:15Samo da pitam vas sa “dvije strane”, a evo i mene sa “treće”. Zar se mi stvarno mrzimo što se neko zove Ilija, Vuk i Damir? Ja mrzim samo one koji meni žele zlo i koji su pucali po mom gradu i familiji, a ne svakoga ko je druge vjere. Znam da iskačem iz paštete, ali što se sve i na ovom forumu, a i u državi, balkanu, dijeli na vjeru i religiju. Dijelimo se samo na ljude, one dobre i loše.