Dobar, dobarlejla je napisao/la:unucima ce pricat kako su se na ss.ba upoznali![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Dobar, dobarlejla je napisao/la:unucima ce pricat kako su se na ss.ba upoznali![]()
Fakat, neki nikako da skontaju citirati, ako to ne znaju, e onda...NoName je napisao/la:
Portugal? Bosna i Hercegovina? Džeko? Nani? Carvalho? Ispravan quote makar jednom? PP?
Moderatori? Offtopic? Dokle?
aahhahahahaNK_CELIK je napisao/la:Ma, nista, onako, nego koliko imas godina?Lily je napisao/la:Smanjila..Željoman je napisao/la:Smanjila ili smanjio?
A sto pitas?
NoName je napisao/la:@NK_CELIK, @CRNI_SA:
Nevaljaju nam Srbi, nevaljaju nam Hrvati, nevalja nam dijaspora...Imal iko da valja? Šta to fali ovom pismu podrške, ko sad govori o ratu, šehidima, zlatnim ljiljanima itd?![]()
Ako niste kojim slučajem znali, ovaj forum se zove SportSport.ba. Dakle, ne jednom, nego dvaput imate sport u nazivu i vi opet po politici i nečem desetom.
Ah, da, ja živim u BiH tako da ne spadam u ove gorenavedene, živim od svog rada što znači da ne zavisim od nekog dajdže ili amidže iz Amerike i slično.
Pa brate Knele, nisam ja kriv što su previše otišli OFF topicKnele je napisao/la:Fakat, neki nikako da skontaju citirati, ako to ne znaju, e onda...NoName je napisao/la:
Portugal? Bosna i Hercegovina? Džeko? Nani? Carvalho? Ispravan quote makar jednom? PP?
Moderatori? Offtopic? Dokle?![]()
I previše su otišli u OFF Topic, neka curica ih loži ko' šibicu (izvini, ali sumnjam da imaš 18). I sad će neko mene citirati i opet odosmo daleko od teme, a ja to ne želim. Imamo dva dana do utakmice i sad bi se najviše trebalo diskutovati o Lisabonu.
evo vec je proslo 4 minute jos malo ehheheheheheehKnele je napisao/la:Daj ne pišite više ništa osim o temi BOSNA I HERCEGOVINA - PORTUGAL!
Opet da naglasim, četvrtak 12.11.2009. godine, 16:15, pa računajte...
sama izvaljotikaLily je napisao/la:Vrijeme sve sporije i sporije prolazi..
Pa ljudi niko nista ne govori.. Da li se Misimovic ozljedio?? Ja trazim po netu ali nigdje nema nista.. Znam da je to neko bezveze izvalio ali..
sjedis i cekas utakmicu i da ti je da se vrijeme ubrza,a mi koji sutra imamo ispit molimo da ovaj dan sto duze trajesamricak je napisao/la:LJUDI necemo vrijđati jedne druge....tema nije za toga....nije bitno gdje se ko nalazi mozda da nije bilo rata nebi niko otisao dalje od nase Bosne...no necemo o tome....
JEDNO JE SAMO BITNO DA BODRIMO I NAVIJAMO ZA NASE ZAMJEVE ZA NASU DRZVAVU ja sam u njoj i zivim u njoj no hajd znaj sta te sutra ceka.....HAJDE BOŽE BAR MALO UBRZAJ OVO VRIJEME.....
![]()
![]()
![]()
kenoo je napisao/la:sjedis i cekas utakmicu i da ti je da se vrijeme ubrza,a mi koji sutra imamo ispit molimo da ovaj dan sto duze trajesamricak je napisao/la:LJUDI necemo vrijđati jedne druge....tema nije za toga....nije bitno gdje se ko nalazi mozda da nije bilo rata nebi niko otisao dalje od nase Bosne...no necemo o tome....
JEDNO JE SAMO BITNO DA BODRIMO I NAVIJAMO ZA NASE ZAMJEVE ZA NASU DRZVAVU ja sam u njoj i zivim u njoj no hajd znaj sta te sutra ceka.....HAJDE BOŽE BAR MALO UBRZAJ OVO VRIJEME.....
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa govorilo se o cifri od 5000 i mislim da će nas toliko biti (da se razumijemo, naših navijača, ja ne idem u Lisabon).mostar_mo je napisao/la:ljudi nešto sam zauzet zadnjih par dana pa nisam bas 100 % uspio pratiti situaciju sa navijačima , imate li vi kakvih informacija makar ugrubo koliko će nas biti u Lisabonu ?
ja sumnjam da će biti ispod 5000 makar su nam zvanično dali 3500 karata ....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.