ja kako sam cuo Zvijezdu prenose protiv Gošk-aastra1922 je napisao/la:zvijezdu ce prenositi protiv slavije
Sloboda - Zvijezda iduća na TV-u, pa onda Široki Brijeg - Čelik!mirza_rd je napisao/la:ja kako sam cuo Zvijezdu prenose protiv Gošk-aastra1922 je napisao/la:zvijezdu ce prenositi protiv slavije
sumnjam da će biti Široki - Čelik..hamlet je napisao/la:Sloboda - Zvijezda iduća na TV-u, pa onda Široki Brijeg - Čelik!mirza_rd je napisao/la:ja kako sam cuo Zvijezdu prenose protiv Gošk-aastra1922 je napisao/la:zvijezdu ce prenositi protiv slavije
UPS je napisao/la:e sto ne mogu ove suplje....a to kao đeneralu smeta kad nema prenosa u gostima?? ma hajde...
Ne lupaj, ni Čelik nije bio nijednom...Kevin je napisao/la:jebote đeneral u pakšuUPS je napisao/la:e sto ne mogu ove suplje....a to kao đeneralu smeta kad nema prenosa u gostima?? ma hajde...
kakav đeneral..volili bi i mi da gledamo nas klub na strani nekad.
Prenošena je Čelikova utakmica iz 2. kola protiv Zrinjskog!hamlet je napisao/la: Ne lupaj, ni Čelik nije bio nijednom...
Ja bi zamolio urednistvo BHRT da prenose samo tekme Sarajevskih klubova.Daj ba popustite malo koga god prenose osim vas vi se odmah nesto bunite.Pa zasto ne prenositi tekmu ekipe koja dolazi iz mozda i nejzdravije nogometne sredine u BiH i kluba s takvom tradicijom kao Sloboda.I da vise svima bude jasno ,cilj prenosa ove sezone je da budu prikazane sve ekipe i svi stadioni u Premijer ligi BiH sto je za svaku pohvalu...Sarajlijc@ je napisao/la:Spica prenose derbi zacelja jakih ekipa slobode i zvijezde kakva ce to samo tekma da bude ima da gori stadion.
dobro zboriš.. a i najgledljivija utakmica ove sezone je bila Travnik-GOŠK, bar koliko ja kontam nogomet..vidovitadjemila je napisao/la:Ja bi zamolio urednistvo BHRT da prenose samo tekme Sarajevskih klubova.Daj ba popustite malo koga god prenose osim vas vi se odmah nesto bunite.Pa zasto ne prenositi tekmu ekipe koja dolazi iz mozda i nejzdravije nogometne sredine u BiH i kluba s takvom tradicijom kao Sloboda.I da vise svima bude jasno ,cilj prenosa ove sezone je da budu prikazane sve ekipe i svi stadioni u Premijer ligi BiH sto je za svaku pohvalu...Sarajlijc@ je napisao/la:Spica prenose derbi zacelja jakih ekipa slobode i zvijezde kakva ce to samo tekma da bude ima da gori stadion.
Travnik-Gošk bila je gledljiva zbog Goška koji je naigrao Travnikspielführer_21 je napisao/la:dobro zboriš.. a i najgledljivija utakmica ove sezone je bila Travnik-GOŠK, bar koliko ja kontam nogomet..vidovitadjemila je napisao/la:Ja bi zamolio urednistvo BHRT da prenose samo tekme Sarajevskih klubova.Daj ba popustite malo koga god prenose osim vas vi se odmah nesto bunite.Pa zasto ne prenositi tekmu ekipe koja dolazi iz mozda i nejzdravije nogometne sredine u BiH i kluba s takvom tradicijom kao Sloboda.I da vise svima bude jasno ,cilj prenosa ove sezone je da budu prikazane sve ekipe i svi stadioni u Premijer ligi BiH sto je za svaku pohvalu...Sarajlijc@ je napisao/la:Spica prenose derbi zacelja jakih ekipa slobode i zvijezde kakva ce to samo tekma da bude ima da gori stadion.
Pa sad Travnik neko nadigra neko ne nadigra jer jednostavno na Piroti je uvjek zanimljiv nogomet sve ove godine ,htio to neko priznati ili ne.Ali da je to bio najzanimljivij nogometni prenos premijer lige ove godine,bar sto se nogometa tice to je nepobitno...Travnik-Gošk bila je gledljiva zbog Goška koji je naigrao Travnik
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.