Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Mislim da se program zove RealPlayer , mozes skinuti bilo koji video sa bilo koje stranice, samo misom predjes preko njega i pojavi se opcija za skidanje tog video clipa !Nimla_RZ je napisao/la:Jel se nekako može downloadat nečiji video s fejsa?!
Taj je kod mene , fercera besprijekorno , topla preporuka svima da ga skinusenad_flamin je napisao/la:Mislim da se program zove RealPlayer , mozes skinuti bilo koji video sa bilo koje stranice, samo misom predjes preko njega i pojavi se opcija za skidanje tog video clipa !Nimla_RZ je napisao/la:Jel se nekako može downloadat nečiji video s fejsa?!
ma normala nije lošeinsider je napisao/la:Ko što gledam bliži se i dan kad će meni doći, a onda se idemo oprostiti od te šugave društvene mreže. Kad se sjetim sreće i zadovoljstva sa MIRC-om, MSN-om, prvi mailovi...hordas'87 je napisao/la:timeline
Ne znam za tebe , ali ja cu ga sigurno nekom dati , dobiti necubadblueboylivno je napisao/la:Nikako. Svi će ga dobiti do 24.12.
znaci, ipak ces ga dati nekome, a ne nekoj....cccc....HZ_ilidzaa je napisao/la:Ne znam za tebe , ali ja cu ga sigurno nekom dati , dobiti necubadblueboylivno je napisao/la:Nikako. Svi će ga dobiti do 24.12.
HZ_ilidzaa je napisao/la: Ne znam za tebe , ali ja cu ga sigurno nekom dati , dobiti necu
A dobro, pročitah negdje da timeline dolazi svima do 24.12. Ali vidjet ćemo.Limuntos je napisao/la:@badbluelivno ako bude islo po redoslijedu kako je sve i do sad, nece timeline zadugo doc do mene...nema se tu sta ko pitat...
Limuntos je napisao/la:znaci, ipak ces ga dati nekome, a ne nekoj....cccc....HZ_ilidzaa je napisao/la:Ne znam za tebe , ali ja cu ga sigurno nekom dati , dobiti necubadblueboylivno je napisao/la:Nikako. Svi će ga dobiti do 24.12.
@badbluelivno ako bude islo po redoslijedu kako je sve i do sad, nece timeline zadugo doc do mene...nema se tu sta ko pitat...
Trenutno korisnika/ca: enobarca, GG3, jasmin10, mma_hz, VivaLaStella, VolimBiH96 i 9 gostiju.