NHL

Alpsko i nordijsko skijanje, snowboard, hokej, klizanje...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Koji tim po vama osvaja Stanley kup:

Pittsburgh Penguins
20
83%
Nashville Predators
4
17%

Ukupno glasova: 24

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Re: NHL

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 17 mar 2016, 11:56

Eichel i McDavid, generacijski talenti, mogao bi to biti početak novog velikog rivalstva, Oilersi opet po prvi pick, oboriće sve rekorde :oops:

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Elki
Kontakt:

Post Postao/la Elki » 21 mar 2016, 22:50

Opet pao Chicago 3-2..opasna tekma ali...GO WILD....Valjda izborimo play off bit ce zeznuto dobijemo chicago a gubimo neke bezveze tekme jbg..
I mrtvi žive za ŽELJU! 1921..TM87..

Forza Željo..forza Inter..!!!!WILD!!!!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 23 mar 2016, 05:59

m Chicago opao u formi totalno zadnjih utakmica nigdje odbrane, golmana to je ono sto nam fali ..malo se pojebale rotacije dok se uigraju sa ovim tradovima vjerovatno ... ali ja znam da kad playoff pocne da je to druga prica..sad je ono neko tempiranje i to je ta kriza koju svako prizeljkuje da je sad, a ne onda kad najvise treba :)... j kako znam mi smo uvjek zadnjih godina nekad ovako imali jedan los period rezultata valjda se i sad to tako ispostavi :)

veceras sam imao ulaznice za utakmicu protiv Dallasa i nisam htijeo da idem i dadnem starom ulznice on otisao .. sreca pa nisam nije ni pocela utakmica 4 gola primili :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Elki
Kontakt:

Post Postao/la Elki » 23 mar 2016, 18:33

Dobro je pa nisi otisao na tekmu hehehe..ma to je vama samo mala kriza al kasnije cete opet gaziti.. ;)

Minnesota uze Kings-e jedva jbt jeb.ena tekma pravoo samo sam molio boga da zavrsi :kafa:

Elki
Kontakt:

Post Postao/la Elki » 26 mar 2016, 23:16

Uhh kakva pobijeda protiv Colorada 0-4 sad je malo laknulo 8 pozicija je tu 95%, slijedi opet susret sa Chicagom..

Elki
Kontakt:

Post Postao/la Elki » 30 mar 2016, 16:11

I ponovo je pao Chicago 4-1...sad vec Minnesota ima 8 poziciju koju nevjerujem da ce ispustiti do kraja...Bravoo WILD!!!!

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 11 apr 2016, 14:10

Rio, ne plasirase se Bruinsi u PO. Opet sezona bez PO. Kanadjani veliki fail.

Konto uzeti subscription na NHL TV za PO kad ono Rogers grupacija uzela prava na prenose (mislim od 2014 su ali sad cijena veca, 30$ ove godine). Ko sisa nas indijance :thumbdown:

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 11 apr 2016, 15:43

Ma chokali su big time, odbrana užas, Chara više nije onaj igrač koji je bio, ide Julien sigurno, ali nije ni do njega toliko koliko do užasnog FO-a koji je išao iz greške u grešku, pokupit će ga neko od Kanađana, možda Habsi ili tvoji Sensi.

Mislim svakako nismo bili kvalitetom i talentom ni blizu contendera, tačno negdje oko ove pozicije i jeste stvarni odraz naše snage, ali opet kad imaš 96% šanse za PO na 13 tekmi do kraja očekuješ da to i naprave, ali eto uspjeli su to prokockati.

Sweeneya čekaju teške odluke ovog ljeta, imat će dosta posla, razbiti ekipu i krenuti ispočetka, ili pokušati još iskoristiti ovu jezgru Rask-Chara-Bergeron-Marchand-Krejci, to je pitanje sada, vjerujem da mu ni Chia nije ostavio lagan posao jer nas je unazadio nekim potezima od kojih se još nismo oporavili. Rask i Krejči će biti na trejd bloku, ako ih iko bude htio jer imaju ogromne ugovore, isto i Chara, Patrice i Marchand vjerujem da ostaju. Glavni zadatak će biti popraviti odbranu i ovog puta barem pogoditi na draftu jer se na prošlom draftu i nismo proslavili, što je još jedan potez na kome zamjeram našem FO, Julien nije pokazao puno vjere u te mladiće, pa i na njemu leži dio krivice. Svakako nas u nekoj bližoj budućnosti ne vidim među contenderima, jednostavno jer nemamo talenta, možemo opet ovako biti na granici, ali za nešto više od toga trebat će velikih promjena, tako da sam ja radije za okretanje mladima i njihovom razvoju, makar rezultati trpili.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 11 apr 2016, 15:59

Dobro imali ste svoj vrhunac kad ste osvojili SC i to je to, tako stvari danas funkcionisu, tesko je danas praviti neke ozbiljne ekipe da ne kazemo dinastije (osim Chicaga koji radi stvarno dobar posao). Uvijek sam se pitao sta je bio problem pa ste se odrekli Seguina ako ste se i odrekli, ne znam kakav je bio ugovor. Fenomenalan je igrac a jos i mlad. Cudi me da se odricete Rask-a, ali evo vidim svake godine statistika mu losija, sta se to desava sa njim, sto je cudno, ulazi u najbolje godine.

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 11 apr 2016, 16:56

Bitno da su se Pensi nakon određenih promjena uozbiljili i ovo što su napravili u zadnjoj četvrtini regularne sezone je nešto maestralno :tokralju:
Bez ikakvog pretjerivanja, vjerujem da mogu do kraja jer se konačno "sve" poklopilo iako Rangersi neće biti nimalo lak zalogaj u prvoj rundi. Sid proigrao, Kessel, Hagelin i ostale novajlije se na vrijeme uklopili i igraju dobro a manje-više sve postave lijepo uigrane. Šanse u PO opet mogu najviše zavisiti i od povreda, pa, iako su iznijeli završnicu najvećim dijelom bez Malkina, Gino je tu itekako potreban i donosi dimenziju više.
Šteta je što neke ekipe poput Bostona i Ottawe neće biti tu zbog ljudi koji pišu ovdje a podržavaju iste, ali se nadam da to neće uticati na broj postova i kvalitet/kvantitet diskusije ovdje.
Zanima me šta ostali misle o parovima prve runde, šansama svih ekipa i koji duel se prati sa najvećom pažnjom u ovoj fazi?
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 11 apr 2016, 18:24

Ma Capsima se sve otvara, konkurenti imaju problema sa povredama (Boltsi ostadoše bez Stamkosa, Panthersi, Pensi itd..) tako da bi za mene sve osim njihovog puta u finale bilo iznenađenje, ali ipak su poznati kao chokeri pa će im najteže biti protiv samih njih. :P

A na Zapadu će biti ludnica opet, Hawksi protiv Bluzera opet, a ja lično sam za Admirove Duckse, ove godine su stvarno digli formu nakon lošeg starta, i volio bih da odu do kraja, a ne treba otpisati ni iskusni Kingse koji će sa Sharksima na megdan u Cali derbiju.
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 11 apr 2016, 19:34

rio_Ferdy88 je napisao/la:Ma Capsima se sve otvara, konkurenti imaju problema sa povredama (Boltsi ostadoše bez Stamkosa, Panthersi, Pensi itd..) tako da bi za mene sve osim njihovog puta u finale bilo iznenađenje, ali ipak su poznati kao chokeri pa će im najteže biti protiv samih njih. :P

A na Zapadu će biti ludnica opet, Hawksi protiv Bluzera opet, a ja lično sam za Admirove Duckse, ove godine su stvarno digli formu nakon lošeg starta, i volio bih da odu do kraja, a ne treba otpisati ni iskusni Kingse koji će sa Sharksima na megdan u Cali derbiju.
Možda je i do mene, ali ja njih baš zbog toga ne doživljavam kao pretjeranu opasnost. Smatram da će veći problem predstavljati Rangersi u prvoj rundi(kao i obično) nego eventualno Capsi u narednoj. Jednostavno sam naviknut na ovakve regularne sezone pa krahiranje u PO. :mrgreen:
Zapad svakako opet nudi više i očekujem baš teške serije u 3 od 4 duela.
41.21.1.

11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 13 apr 2016, 06:06

Blackhawksi su odlucili da igraju protiv St Louisa izgleda da hoce odmah ove iz vrha izbacit pa oda kako bude :)..samo sto ce nas ovo izmorit fizika u ovim utakmicama ..ovako je bilo kad smo ispali od Kingsa u finalu zapada upravo radi tih ranih rundi i umora so ispustili otici u finale
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 13 apr 2016, 13:06

Moji Sensi otjerali Camerona, koji je ruku na srce amater, i novi GM Dorion trazice neko iskusnije ime da dodje na klupu. Bas je bilo dosta ovih poluamatera na klupi. Daj neko jako ime od ovih raspolozivih. I dosta je ove djece u ekipi, trejdati ili potpisati nekog iskusnijeg.

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 14 apr 2016, 16:44

Fantastično otvaranje i 1-0 protiv Rangersa. Apsolutno zasluženo sinoć, od početka do kraja sigurna igra i pobjeda nije dolazila u pitanje. Zatkoff odgovorio zadatku i dostojno zamijenio Fleury-a(pa i Murray-a). Prema naprijed vrlo efikasno, posebno impresionirao Hornqvist, njegov prvi "post regular season" hattrick. U subotu od 21:00 drugi dio, valjalo bi otići na 2-0. Go Pens!
41.21.1.

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 14 apr 2016, 23:54

S-Y-L-A-R je napisao/la:Fantastično otvaranje i 1-0 protiv Rangersa. Apsolutno zasluženo sinoć, od početka do kraja sigurna igra i pobjeda nije dolazila u pitanje. Zatkoff odgovorio zadatku i dostojno zamijenio Fleury-a(pa i Murray-a). Prema naprijed vrlo efikasno, posebno impresionirao Hornqvist, njegov prvi "post regular season" hattrick. U subotu od 21:00 drugi dio, valjalo bi otići na 2-0. Go Pens!
Gledao sam vas jednu trecinu (prvu) i dosta ste dobri bili, imali ste inicijativu i prevlast kroz cijelu tu trecinu, nesto sto me iznenadilo uzevsi u obzir da je s druge strane NYR. Naravno ovo je blijeda kopija onog Rangersa od prosle godine. Ostatak sam gledao Boltse i opet su dobri, kao i prosle godine, iako su bili u kanalu vecinu rs-a a i slucaj sa Stamkosom ne pomaze. Detroit ko Detroit, klasika.

Nocas cemo malo pogledati Capitalse da vidimo jesu li polozili ne-chokiranje.

KingJamesMVP
Kontakt:

Post Postao/la KingJamesMVP » 14 apr 2016, 23:54

Jesu Capitalsi na Areni?
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP

DINAMO ZAGREB - Iznad svih

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 15 apr 2016, 00:01

KingJamesMVP je napisao/la:Jesu Capitalsi na Areni?
Ne znam, nemam Arene (imam NHL TV). A, kako vidim, cini mi se da ima na AS1 kao i tekma izmedju Kingsa i Sharksa (i ovi polazu ne-chokiranje).

KingJamesMVP
Kontakt:

Post Postao/la KingJamesMVP » 15 apr 2016, 00:02

muamerc je napisao/la:
Ne znam, nemam Arene (imam NHL TV). A, kako vidim, cini mi se da ima na AS1 kao i tekma izmedju Kingsa i Sharksa (i ovi polazu ne-chokiranje).
vidio sam, ima na as1. Ma tek je 1.utakmica, prolaze ovo Capitalsi
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP

DINAMO ZAGREB - Iznad svih

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 15 apr 2016, 00:05

KingJamesMVP je napisao/la:
muamerc je napisao/la:
vidio sam, ima na as1. Ma tek je 1.utakmica, prolaze ovo Capitalsi
Ne zna se kod njih i kod Sharksa. Ajkule su imale, cini mi se oko 120 bodova u rs pa su opet ispali ili u prvom ili drugom krugu, ne sjecam se.

Odgovori

Natrag na “Zimski sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.