BiH - Finska/Grčka - BiH (12.10./15.10)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: BiH - Finska/Grčka - BiH (12.10./15.10)
Beganovicu smije li sportsport.ba kritikovati igru, Prosineckog, igrace i SDA savez ?
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Yebo te zivot kad pola Evrope ide na EP,bukvalno svaka imalo ozbiljnija reprezentacija igra EP,mi isto kipovi na odlucujucim utakmicama.Od danas oni za mene ne postoje,pratio sam i poslije Armenije,Grcke kod kuce itd itd,ali ovo danas je vrhunac nase qurcobolje i misli lako cemo...Sretno im i hvala za SP.Dok kriminalci ne odu iz saveza i sve se iz korijena ne promijeni bit ce ovako stalno
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
U 27 godina svog postojanja, fudbalska reprezentacija BiH me obradovala i učinila ponosnim ravno - 2 (dva) puta. Kad su pobijedili Belgiju 4-2 i kad su se plasirali na S.P. u Brazilu, tj.kad su izašli na megdan Argentini na Marakani.
Kad svi shvatimo da nas je ta ista reprezentacija ustvari SAMO BACALA u OČAJ sve ove godine - i kad shvatimo da u ovoj generaciji koja umire imamo samo 2 (DVA) klasna igrača, a ovaj sport zahtjeva 11 klasnih igrača + veliko zalaganje na terenu, onda se nijedan od nas neće razočaravati. Ne treba trošiti riječi ni živce ni na koga od ovih goveda što su igrali večeras. Na 4. su mjestu u svojoj grupi - realno im je mjesto br.5. NE ZNAJU BOLJE.
Ili, što bi ovi novi rekli "vrati mo se sjedećoj odbojci".
A i tu su nam Srbi pomogli.

Kad svi shvatimo da nas je ta ista reprezentacija ustvari SAMO BACALA u OČAJ sve ove godine - i kad shvatimo da u ovoj generaciji koja umire imamo samo 2 (DVA) klasna igrača, a ovaj sport zahtjeva 11 klasnih igrača + veliko zalaganje na terenu, onda se nijedan od nas neće razočaravati. Ne treba trošiti riječi ni živce ni na koga od ovih goveda što su igrali večeras. Na 4. su mjestu u svojoj grupi - realno im je mjesto br.5. NE ZNAJU BOLJE.
Ili, što bi ovi novi rekli "vrati mo se sjedećoj odbojci".
A i tu su nam Srbi pomogli.

Džeri Drejk
Sad Elvedin Begić konta u sebi "Koji sam ja levat, pa poslušah Misketa da dovedemo Žutog ublehaša, a mogli smo ko gospoda rahat na Euro sa Amarom Osimom"...kako ga sad moliti na koljenima
Nikako jbg.

Nikako jbg.
- ASD
- Kontakt:
Falilo nam borbenosti.

S takvima i njihovim zalaganjem smo osvojili Kirin Kup i dobili Dance s njihovim najjačim sastavom, s kojim su izborili SP.kontrasviju je napisao/la:Bez ikakve zayebancije, za naredne dvije utakmice bi pozvao igrače iz naše lige. Pa nek Italija nam da cenera, bolje nego ovo gledati.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Lihtenštajn uzme Finsku i na konju smoleorey je napisao/la:Momci kako je? Kasnim 15 minuta, kalkulise li se jos sta?
Grci nam uputili 30 udaraca na gol haman hahahahahahahahahahhahahaha
Ljudi nisu u historiji svojoj imali toliko udaraca na jednoj tekmi
Na kraju ga zasluzeno sami sebi uvalili
Aferim

Daće dragi Bog za ovaj napaćeni narod.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Gdje su ona dva genijalca sa svojim analizama i hvalospjevima o ovim igracima. Jel mogu i sad eseji kako nam odgovara igra bez Džeke, kako je Hajorivc ubojit i sl.

A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
USTATI PA REĆIharden je napisao/la:USTATI PA REĆI
ŠEHIĆ IBRAHIM!!!!
ŽELJINA ŠKOLA NOGOMETA
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
Dajem glavu da bi 11 igraca iz nase lige uputili barem jedan sut u drugom poluvremenu.
Kolasinac se malo trudio a naravno Sehicu kapa do poda.
Ja stvarno ne znam sta je onom Pjanicu
Ja stvarno ne znam sta je onom Pjanicu
lopta se i dalje kotrlja
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
-
- Kontakt:
Mogu mislit kako je ovim sto su uzeli karte za Italiju 

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Sta ce novinari reci na ovo??
- Gumistucna
- Kontakt:
usmrdilo se je nešto u vezi ove utakmice, vrijeme ce otkrit
А " &, & ?
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
Jbg brate ne vracaju se armenci grci i finci u prvih 11 reala barse liverpula sitija juventusa i slicno.ASD je napisao/la:Nakon kratke reprezentativne pauze, pola igrača se vraća na klupu ili tribine u svojim klubovima.sljivo je napisao/la:Nije ni do Robija sve, pa vidi ti igrača. Dva igrača znaju, jedan do pola a drugo sve smeće.
Cuva Bog Zelju svog!
Nije gotovo jos, imamo sanse
Finska ako izgubi u Grčkoj i s Lihtenstajnom remizira a mi pobjedimo Italiju idemo na EP
Finska ako izgubi u Grčkoj i s Lihtenstajnom remizira a mi pobjedimo Italiju idemo na EP

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ja cekao ishod ove tekmeBundesliga je napisao/la:Mogu mislit kako je ovim sto su uzeli karte za Italiju

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Sto je najgore sad cemo odigrat neku top tekmu protiv Italije i opet izgubit na guz.oveBoixosNois1899 je napisao/la:Lihtenštajn uzme Finsku i na konju smoleorey je napisao/la:Momci kako je? Kasnim 15 minuta, kalkulise li se jos sta?
Grci nam uputili 30 udaraca na gol haman hahahahahahahahahahhahahaha
Ljudi nisu u historiji svojoj imali toliko udaraca na jednoj tekmi
Na kraju ga zasluzeno sami sebi uvalili
Aferim
Daće dragi Bog za ovaj napaćeni narod.

27.10.2020
Vraćaj Zukana, izgidosmo