HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

Marin
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la Marin » 29 nov 2009, 18:51

ZRINJSKI-MOSTAR je napisao/la:Zrinjski je do vodstva stigao u 15. minuti kada je Prince uspio realizirati jedanaesterac.

Što ovaj novinar u članku "ŽELJO I ZRINJSKI UBJEDLJIVI" na naslovnoj laže???
Kakav je jedanaesterac bio???
Tam,an sam pošao napisati istu stvar. Jasno mi je da pogriješe strijelaca ali ovo je stvarno smješno. Zanima me na osnovu čega je zakjučio da je strijelac.
Gdje su sad oni što su "znali" da ćemo pustiti Širokom za titulu???? A danas nam je sudija svirao nekoliko nepostojećih zaleđa ali nema državne TV da to prenese. Sa našeg stadiona rade samo prenose kad igraju Sarajevo ili Željo.
Svaka naša utakmica protiv Širokog zadnjih godina je bolja od svih Željo-Sarajevo koje sam gledao.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 29 nov 2009, 19:21

Za nepostojeca zaledja se ne slazem, bio sam u poziciji da ih vidim. Kad se doticete toga i nama su bezveze prekidali akcije ili sudili pojedine diskutabilne faulove, al nebitno, ni na sto nije utjecao.

Zrinjskom cestitke, mada rezultat nije trebao biti toliko izrazen sigurno, jer imali smo mi svojih prilika i vecih perioda dominacije na terenu, no tko nam je kriv sto nismo zabili, a Zrinjski jest. Svejedno, pokazali su da imaju jaku kontru, mi smo uglavnom bili u posjedu lopte i drzali sredinu, al Zrinjski je bio vrlo opasan u toj kontri, dobra taktika mora se reci, rekao bih i sasvim zasluzena pobjeda, mi smo podbacili, al bar smo izgubili igrajuci jedan napadacki nogomet u otvorenoj utakmici, no, kao sto rekoh, svoje smo propustili, kasnije je Zrinjski to samo kaznjavao.
...Život za Široki...

ZRINJSKI-MOSTAR

Post Postao/la ZRINJSKI-MOSTAR » 29 nov 2009, 20:16

slika

Dijametralno suprotni izrazi lica Dragana Jovića i Tonija Karačića nakon derbija u Mostaru večeras. Iako je osvojio jesenji naslov, gostujući trener nije mogao biti zadovoljan, njegova momčad teško je poražena, uz čak četiri primljena pogotka na stadionu Zrinjskog.

- Smatram da je Zrinjski zasluženo pobijedio, iako je rezultat previsok. Nakon odlične serije kakvu smo napravili (devet pobjeda i remi u posljednjih deset kola, op.) nismo odigrali utakmicu kakvu smo očekivali, kazao je nakon utakmice trener Širokog.

U dosadašnjih 14 kola Širokobriježani su samo osam puta vadili loptu iz vlastite mreže, večeras je obrana gostiju kapitulirala čak četiri puta.

slika

- Ne bih rekao da je samo obrana kiksala, Zrinjski je odigrao odličnu utakmicu, i uspio nametnuti svoj ritam, osvrnuo se i na tu temu Karačić koji na koncu mora biti zadovoljan polusezonom koju njegov sastav završava na čelu karavane.

Dragan Jović imao je razloga za zadovoljstvo poslije velike pobjede:

- Vidjelo se i večeras da je Široki dobra momčad, slažem se i da je rezultat možda malo previsok, ali uz idealno otvaranje i pravi pristup odigrali smo odličnu utakmicu na čemu čestitam igračima.

Jović ima mnoštvo razloga za očekivati da će na proljeće popraviti sadašnji plasman na ljestvici, a ambicije trenera Zrinjskog, sukladno tomu, uvijek su najviše:

- Vjerujem da ćemo se uključiti u borbu za titulu, borit ćemo se na oba fronta, nedvosmisleno kaže Jović koji se osvrnuo i na polusezonu, u kojoj je s obzirom na brojne nesretne okolnosti napravljeno dosta:

- Nikad nismo imali težu polusezonu, u svakoj utakmici nedostajalo nam je i do pola momčadi tako da su oscilacije bile normalne. Postavili smo bili cilj od 24 boda u prvom dijelu prvenstva koji smo evo nadmašili, zadovoljno je zaključio trener Mostaraca.

IDEMO PO NOVE POBJEDE
Tko je Prvi i Jedini Mostarski šampion??

ZRINJSKI

ZRINJSKI-MOSTAR

Post Postao/la ZRINJSKI-MOSTAR » 29 nov 2009, 20:21

SVE PROLAZI,SVE SE MIJENJA
IDU DANI, IDU GODINE
SMO ZRINJSKI UVIJEK OSTAJE
PONOS MOJE HERCEGOVINE

[youtube][/youtube]

ZRINJSKI

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 29 nov 2009, 21:37

čestitke na pobjedi morali smo i mi negdje izgubit jbga...extra koreografija samo tako ;)
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 29 nov 2009, 22:48

bistrikboy je napisao/la:Nemojte spammat!

I ti i Marin imate istu domovinu i zato nemoj peglat ljude...
Ovo shvatite ozbiljno,ovakvoj raspravi nije mjesto ovdje,nemojte da bude sankcija beze!
AMAR OSIM!!!

ZRINJSKI-MOSTAR

Post Postao/la ZRINJSKI-MOSTAR » 29 nov 2009, 22:53

REZIME UTAKMICE

slika
slika
slika
slika
slika
slika

IDEMO MI TU TITULU ODBRANITI...

ZRINJSKI

HŠKZ MOSTAR
Kontakt:

Post Postao/la HŠKZ MOSTAR » 30 nov 2009, 15:05

Glupo je pričati tko je bio bolji i tko je dominirao kada zabiješ 4 gola i još ti 2 ponište.

Sada odmor i na proljeće obrana titule. Malo pogledajte raspored prvih 6 klubova i vidjet ćete da će se njih 5 ravnopravno boriti za prve tri pozicije.
Za nas ću samo reći Žižović i Stojanović se vraćaju na proljeće.
ZABRANILI IME SVETO MI GA VRATILI - ZRINJSKI MOSTAR
http://www.youtube.com/watch?v=dmt5CsUvTIo

antipolitika2
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika2 » 01 dec 2009, 16:47

Kaznise me zbog R.I.P :D
what a fuck?
Igraci na zasluzenom odmoru!CESTITKE JOVICU!!!
1.Zrinjski 2008/09 57 bodova ,polufinale kupa 08/09,polufinale 09/10
12.Velez 2008/09 37 bodova!
Ibrakovic trener godine?!what a fuck?!

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 01 dec 2009, 17:11

Stojanovic :?: Kako se zove :?:

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 01 dec 2009, 17:18

Danijel.
...Život za Široki...

antipolitika2
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika2 » 01 dec 2009, 18:24

Evo citam u ovoj kolumni na stranici Zrinjski info kako je tv emisija pred gasenjem i kako su mnoge firme nezainteresirane za sponzorstvo iz koje kakvih razloga,zanimljivo je npr da jedan Siroki ima duplo vise sponzora i novca ,svaka cast njima al opet Zrinjski je ponos i dika Hercegovine i njenih stanovnika,cudi me pa jedan Mepas,Podravka ,A3 i ostale firme nimalo ne pomazu sportskom kolektivu ,vjerovatno zbog rivalstva ili zbog onog starog izraza: ta svi su u mostaru cigani,ima mnogo firmi koje bi mogle pomoci u izgradnji neceg velikog,neceg sto hercegovci zasluzuju npr firme:Mepas,Podravka,A3,Lager,Euroherc,Croatia Osiguranje,Vecernji List pa cak i neke firme iz RH tipa Konzum koji je uveliko zauzeo Mostar i Hercegovinu,sad dali je to nestrucnost uprave ili nesto drugo ne znam?
Zna li netko tko je nama uopce najjaci sponzor,znam da Alminij vise ne pomaze kao prije te da grad izdvaja Zrinjskom i Velezu podjednako,te koliko je se dobilo novca za osvajanje lige,tj nastup u pretkolu lige prvaka?

Imp
Kontakt:

Post Postao/la Imp » 01 dec 2009, 18:45

pa neznam prijatelju, Mepas pomaze nk siroki,A3 kk siroki
jbg nisu to tvornice novca da mogu svakom davat,ti sto ti kazes izrazi nemaju nikakve veze s tim sto nase firme ne financiraju vas klub,imamo mi i svoih.ni nama aluminij nedaje neke novce.to jednostavno tako ide.

Nadam se da se emisije nece ugasit,i ja je nekad pogledam.Puno srece.

antipolitika2
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika2 » 01 dec 2009, 21:06

Vjerovatno ce se ugasit zbog nedostatka financija,napokon je Zrinjski izisao iz medijskog mraka i sad ovo,jednostavno ovo je pokazatelj da za sport u ovom gradu nece uskoro biti mjesta,no sto ocekivati od grada u kojem nema kina,knjiznice,kazalista ,pravo je cudo kako Zrinjski i prezivljava!

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 01 dec 2009, 21:18

Sve to jest, i zalosno je, al ne kontam doduse taj dio kako je Zrinjski ponos i dika stanovnika Hercegovine, a Široki kao ne? Sto, veci grad, veca identifikacija? Ne bih se slozio sekunde. Oba kluba su prerasla svoje granice i imaju poklonike po BiH, kao i sire. Zrinjski nista uspjesniji klub od Širokog nije, dapace, tako da ne moze biti jedini na cast i ponos Hercegovine.
A sponzori su uvijek problem, cim se nesto predlozi normalno i korisno, nadju se oni koji bi radije gledali vlastite interese u svemu tome, a ocito im interes nije u tv emisijama i sl.
...Život za Široki...

antipolitika2
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika2 » 01 dec 2009, 21:40

aj dobro đes sad kontat nas i vas?! :D :D
Ma nama bi bilo najbolje u HNL,al stas kad nas nitko nece,tamo nas nece,ovdje smo fasisti jer smo uspjesni,prerasli davno ovu ligu u kojoj vladaju suci i da nije njih vjerujem da bi bilo jos vise titula i za nas i vas!

antipolitika2
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika2 » 01 dec 2009, 21:47

Dobise kosarkasi u Zenici ,Cestitke!

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 01 dec 2009, 21:52

Ha sto necu kontati. :) To ti promatras iskljucivo po razlici u brojnosti sredine, a to nije jedini kriteriji niti je stanje toliko izrazeno koliko kontas. Oba su brand koji je prerastao svoje granice. Nerealno je reci da je Zrinjski ponos Hercegovine, a da je Široki kao tek tako tu iako je objektivni primjer kako se vodi klub u ovoj drzavi. To je odraz nekih drugih stvari koje nemaju veze s realnosti, a imaju sa regionalnim i inim prepucavanjima. KK Široki je najtrofejniji klub ove drzave, ima potporu ogromne vecine BH Hrvata, tako i u Mostaru, pa i onih van BiH. NK ŠB je takodjer visestruki prvak drzave i osvajac kupa i uziva respekt i simpatije medju brojnima, iz dosta razlika. Danas je o ovome ''izletio'' i clanak na sportnet-u uostalom.
To ostalo pak stoji, al boze moj.
...Život za Široki...

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 01 dec 2009, 21:54

antipolitika2 je napisao/la:aj dobro đes sad kontat nas i vas?! :D :D
Ma nama bi bilo najbolje u HNL,al stas kad nas nitko nece,tamo nas nece,ovdje smo fasisti jer smo uspjesni,prerasli davno ovu ligu u kojoj vladaju suci i da nije njih vjerujem da bi bilo jos vise titula i za nas i vas!
Jao jao, pa da te neko sa strane slusa rekao bi da ste vi neka ekipa, a ono obicna Kari.. isto kao i svi ostali u ovoj ligi. Sta se bolan vi vadite na to da je ovo sudijska liga, pa samo molim boga da Zelji bude sudjenje u Mostaru kada mi budemo gostovali na proljece kao sto je vama bilo na Grbavici... Sarajevo ste pokrali samo tako i sad ste vi opet napaceni i ugorozeni... Kako te nije sramota ostalih vjernih navijaca Zrinjskog koji ne se.. kao ti. Svi mi znamo kakva je ova liga, i da nije sudijskih malverzacija liga bi bila 100 puta jaca i kvalitetnija i ptice na grani znaju da bi se za titulu uvijek borile maximalno cetiri ekipe... Budi objetkivan a ne subjetivan, jer na ovoj temi ima momaka koji navijaju za Zrinjski i neke stvari objektivno pisu a ne kao ti samo navijacki... Pozdrav

antipolitika2
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika2 » 01 dec 2009, 22:04

sta ti je bolan,kad je se stelilo Sarajevu i Modrici da postanu prvaci Zrinjskom je se desavalo slucaj Orasje i slicno ,zalosno je da se ekipi koja je imala Smajica,Diaru,Rajovica,Zizovica,Nikolica,Đurica nije DALO da postane PRVAK,da je postenja bilo zadnje 3 godine bi sve titule dosle u Mostar!

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.