Virtu4l je napisao/la:Nije da vam nisam rekao prije par danaVirtu4l je napisao/la:Mislim da nas Meša može iznenaditi samo sa Medunjaninom i Ogijem.
Samo da Medunjanin ponovi izdanje protiv Izraela

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Virtu4l je napisao/la:Nije da vam nisam rekao prije par danaVirtu4l je napisao/la:Mislim da nas Meša može iznenaditi samo sa Medunjaninom i Ogijem.
Nisi ni ti ocekivao Ogija na dm, ja ne vjerujem dok ne vidim..Virtu4l je napisao/la:Nije da vam nisam rekao prije par danaVirtu4l je napisao/la:Mislim da nas Meša može iznenaditi samo sa Medunjaninom i Ogijem.
Sumnjiv si da Bog kazeVirtu4l je napisao/la:Nije da vam nisam rekao prije par danaVirtu4l je napisao/la:Mislim da nas Meša može iznenaditi samo sa Medunjaninom i Ogijem.
Ovdje ako Vranjes ne bude radio za dvojicu nigdje nas nema. Lakse je bilo Hadzicu uz Salihovica koji puno radio i defanzivno. Medunjanin ce igrati samo ofanzivno 90% vremena. Nadam se da je Salihovic bio nespreman inace je ovo losa odluka selektora. To za Vranjesa i nije toliko pogresna.Captain4 je napisao/la:Vezni red katastrofa. Trebalo je tehničare ubaciti ovdje. U ovoj ekipi su to samo Medo , Pjana i Spaha tu i tamo. Pjana povedi nas generale!Asteriks je napisao/la:
Kako god, samo neka se cuvaju kontri.
Moze Ogi dosta toga razbiti.
HahahahahahaSheyi je napisao/la:Zamisli kod nas da ovako himnu zapjeva Hakala, a mi za njim
Ma buraz sve je to čista logika. Zna se kako mi igramo kad smo sigurni da ćemo imati loptu i kad nas protivnik može ugroziti samo kontra napadima.mirzatele je napisao/la:Sumnjiv si da Bog kazeVirtu4l je napisao/la:Nije da vam nisam rekao prije par danaVirtu4l je napisao/la:Mislim da nas Meša može iznenaditi samo sa Medunjaninom i Ogijem.i protiv Velsa si izdiktiro prvih 11
Poprilicno defanzivno postavljena taktika shodno cinjenici da nam i nerjeseno igra. Vranjes kao jaci defanzivac bi trebao da prekida napade Kipra visoko kod centra da bi onda Pjana bio istureniji u napadu. Jedino sto je malo cudno je izbor Medunjanina ispred Salihovica koji je bio mozda i najbolji protiv Velsa.EmirTM87 je napisao/la:
Da.GabrielBatistuta je napisao/la:Ako spaha dobije zuti ne igra u barazu?
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Majestic-12 [Bot] i 13 gostiju.