Ćelo je u Rusiji sad, nešto sumnjam da će put Nyona, sića je to sad za njegaVirtu4l je napisao/la:Sutra je izvlačenje, daj nam ćelo neke amatere, pogledaj nas jednom u životu.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ćelo je u Rusiji sad, nešto sumnjam da će put Nyona, sića je to sad za njegaVirtu4l je napisao/la:Sutra je izvlačenje, daj nam ćelo neke amatere, pogledaj nas jednom u životu.
Dijelim misljenje s tobom. Zivim za dan kad ce mu ugovor isteci jer ocigledno se drugacije ne mozemo rijesiti njega.Raonffa je napisao/la:Ma znam, al' čim on praktično nema seniorske utakmice u nogama i ima 20-ak godina, on je junior i ništa iskusniji od Džinde npr.LjoZee je napisao/la:Ne mora juniora. Imamo mi Kemu. Spreman za prvih 11 odavno samo mu ovaj knjizevnik i sindikalac zauzima mjesto.Raonffa je napisao/la: Šta misliš, da će Slavko ziheraš staviti Graovca i nekog juniora na poziciju stopera? Čisto sumnjam.
Dobro, možda hoće pošto je pripremna. Al' već za 10 dana u prvoj europskoj utakmici očekujem Načitanog u prvih 11, nažalost.
I naravno da treba igrati on ispred ovog đuturuma, al' imam osjećaj da će Bogičević biti u prvih 11 dok ne umre, i onda će ga sahranit na pomoćnom da svi imamo sjećanje na njega uvijek.
Ako u narednim utakmicama ne budemo gledali Bogičevića, to znači da je Slavko nešto naučio iz prethodne sezone.LjoZee je napisao/la: Dijelim misljenje s tobom. Zivim za dan kad ce mu ugovor isteci jer ocigledno se drugacije ne mozemo rijesiti njega.
Zeta spada u red težih protivnika, vjeruj mi.anonimni je napisao/la:Joooj da hocemo Zetu izvuci da se ode put Podgorice, Mladost garant necemo a dalje ne mogu doci, perfektno bi bilo s navijacke strane, al kakav sam maler bice neko hiljadama kilometara udaljen... Daj Zetu Janeze
A Sutjeska?Virtu4l je napisao/la:Zeta spada u red težih protivnika, vjeruj mi.anonimni je napisao/la:Joooj da hocemo Zetu izvuci da se ode put Podgorice, Mladost garant necemo a dalje ne mogu doci, perfektno bi bilo s navijacke strane, al kakav sam maler bice neko hiljadama kilometara udaljen... Daj Zetu Janeze
Jok eto mi smo opasniBuffon1 je napisao/la:E cuj Zeta opasna hahahahhahahaha.
Dajte kakvu ekipu iz okruzenja da moze otici fin broj navijaca, svaku ekipu mozemo proci.
Ništa posebno. Lako bi sa njima, dok je Zeta najbolji tim u CG, danas su na Zlatiboru pobijedili Partizan. Mnogo toga je urađeno prošle sezone da Zeta ne osvoji titulu, između ostalog oduzeto im je šest bodova.braco je napisao/la:A Sutjeska?
Za takve kvazi ekipe mi smo instituacija. Jedno obicno selo.BijelaCokolada je napisao/la:Jok eto mi smo opasniBuffon1 je napisao/la:E cuj Zeta opasna hahahahhahahaha.
Dajte kakvu ekipu iz okruzenja da moze otici fin broj navijaca, svaku ekipu mozemo proci.
Nije Zeta k'o Zenit, već je jedan od najtežih protivnika u ovoj fazi takmičenja, gdje ima bar 20 ekipa koje su nam povoljnije od njih. Plus što mi u ovom trenutku nismo ništa jači od Zete.MocMahale444 je napisao/la:E cuj Zeta ko Zenit bem ti lipu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.