DbCooper je napisao/la:Koliko ja vidim vi pojma o fudbalu nemate, Markovic je vec sad prosle sezone zabio 4 gola i 3 asistirao! Ne vidim da iko ima bolji ucinak od njega sto se naseg veznog reda tice!!! Direktno nam donio 9 bodova a da ne pominjem derbi protiv Zrinjskog i njegov maestralni gol!!! A ti Ljozee vidim da ga ne podnosis pa te molim da ne seres previse jer znas **** ista o fudbalu!!! Mrzis ga ko da ti je ne znam sta napravio??? Punis glavu svima kako je najgori veznjak??? A on vise golova dao i asistirao nego svi oko njega zajedno!! I ispada da svi ne valjaju samo zato sto se titula nije osvoila, **** mi se za titulu kad su ovakvi nasli da pricaju sta valja, sta ne.... pi pi pi!!!!
Jedan od najgorih veznih igraca posljednih 10 godina. Nista on nema, sakriva se po terenu, nema ga u akcijama, trckara u sredini bezveze.
Zato smo izgubili titulu jer imamo Markovica u veznom redu, Krupa nas ubila, pitarima nismo osutali na gol, Siroki nas ponizio u kupu a sve zbog loseg veznog reda.