AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

ahmad_tz
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la ahmad_tz » 28 okt 2013, 21:38

FaraonTM je napisao/la:Koji smo mi zajeb napravili sa ovim Balotellijem, to je smiješno. Taj čovjek zna igrati, ali neće i karijera će mu definitivno propasti u idućih par godina. Dobro smo strovaljeni za njega, ali gorilo nam pa daj šta daš.
il ce bit najbolji na svijetu 8-)

Jedan Ibra je u njegovim godinama tek poceo igrati za Ajax, a vidi sad. Ako dodje tobe bice betonn

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 28 okt 2013, 21:51

francobaresi je napisao/la: Keisuke pokriva sve role u ovom prednjem triu. Neke jako dobro neke nešto slabije. Ali mislim da bi mu ova formacija jako odgovarala, De Sciglio je napokon spreman i trebaće mu vremena da uhvati pravu formu. Zvučat će ti čudno, ali Abate je puno bolji nego lani, ne radi se o beku visoke svijetske klase ali je izrastao u jednog jako dobrog igrača.
O Abateu sam imao visoko misljenje, dok nije kanalisao prosle sezone. Ali znam da je dobar, i da je to samo prolazna forma.
A sto se Honde tice, jaci je dosta centralno, ali on inace ove sezone ne igra toliko dobro, ponekad previse davi loptu, i to mu je glavna mana. Videcemo kako ce se snaci u Milanu, ali jedno znam, na krilu od njega ne treba ocekivati jake partije.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 28 okt 2013, 21:56

Razlika izmedju 4-2-3-1 i 4-3-3 je u tome sto u Alegrijevoj 4-3-3 vezni red izgleda kao slovo V a u 4-2-3-1 imamo dva zadnja vezna a Kaku ispred
Il Club più titolato al mondo!

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 28 okt 2013, 21:56

Veliki je ovo majstor, ne treba ga se riješiti.

[youtube][/youtube]
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 28 okt 2013, 22:03

ahmad_tz je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:Koji smo mi zajeb napravili sa ovim Balotellijem, to je smiješno. Taj čovjek zna igrati, ali neće i karijera će mu definitivno propasti u idućih par godina. Dobro smo strovaljeni za njega, ali gorilo nam pa daj šta daš.
il ce bit najbolji na svijetu 8-)

Jedan Ibra je u njegovim godinama tek poceo igrati za Ajax, a vidi sad. Ako dodje tobe bice betonn
Ali problem je što ja kod njega ne vidim neku veliku želju za tim.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 28 okt 2013, 22:05

Kaka i Honda se mogu rotirati, to je najmanji problem. Samo neka ovaj dodje, izbaci Muntarija iz prve i ucini nesto po pitanju kreativnosti s kojom kuburimo vec drugu sezonu.

Balo je strasan igrac, steta sto ima propuh u glavi. Svakako treba sacekati novog trenera koji ce uspostaviti autoritet nad njim i koji ce iz njega izvuci maksikum ( ono sto Allegri nema i ne umije ). Tipujem na Prandellija, on od njega i jeste napravio glavnog igraca u reprezentaciji.
Ne treba zuriti sa prodajom, mlad je, talentiran i perspektivan, samo to treba i izvuci iz njega na najbolji nacin.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 28 okt 2013, 22:29

Jucer Monaco, danas Chelsea. Ko ce sutra biti :?:
Chelsea navodno zeli Balu i spominje se cifra 30-35 mil eura :lol:

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 28 okt 2013, 23:29

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

[youtube][/youtube]
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 28 okt 2013, 23:33

on mene strasno podsjeca na Cassana samo sto je jos gluplji lik
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 28 okt 2013, 23:35

muxa je napisao/la:Jucer Monaco, danas Chelsea. Ko ce sutra biti :?:
Ponudu koju ne bi trebali odbiti dok još možemo. Za te pare možemo naći napadača top klase i da ti još ostane kusura. :)
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 28 okt 2013, 23:45

FaraonTM je napisao/la:
Ponudu koju ne bi trebali odbiti dok još možemo. Za te pare možemo naći napadača top klase i da ti još ostane kusura. :)
Ima Pazzini :geek: 8-)

ElLoco7
Kontakt:

Post Postao/la ElLoco7 » 29 okt 2013, 00:28

FaraonTM je napisao/la:
Sva sreca pa Balonja nije top klasa :roll:

Kako se neke stvari brzo zaboravljaju, a kad je prosle godine trpo i donio vam lp dizali ste ga u nebesa.
*La Roma non si tifa, si AMA!*

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 29 okt 2013, 04:30

Ako si primjetio ja sam se samo nasmijao na to. Nek makar uduplaju ponudu :grin: Samo kad mi naumpade koga he Real platio 100 mil :lol:

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 29 okt 2013, 07:17

Balotelli u zadnje vrijeme unosi vise nemira i negativne atmosfere nego sto ustvari igra. Hvala mu za proslu sezonu ( gdje je baj d vej 70 % golova iz penala ), ali ako se nastavi ovako ponasati, onda nema druge nego prodati ga.

Ali vjerujem u njega, vjerujem da bi ga novi trener uspio obuzdati tako da cemo mu dati jos jednu priliku. Pretalentiran je da ga se tako prebrzo odreknemo. Inace, i Raiola je izjavio da Galliani ne zeli da ga proda iako se Chelsea zanima za njega.
GdS reports that Berlusconi is angry at Allegri and that he wants to see improvements in the matches vs. Lazio and Fiorentina this week.
Allegri also has to give the team an identity, and turn Balotelli into a leader, if he wants to keep his job as Milan's coach.
Kada bi bilo bar istine ovdje ... 8-)

FORZA MILAN !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 29 okt 2013, 08:31

11-ta ozljeda misica ove sezone :?
NIje jos ni novembar a vec su pocele spekulacije o januarskom mercatu. Navodno Arsenal zeli SES-a i spremni su ponuditi oko 30 mil :lol:
Kao sto sam i pretpostavljao, izgleda da ce protiv Lacia priliku dobiti Zacardo ispred Vergare. Lik će prije staviti golmana s iskustvom da mu igra stopera nego dati priliku mladim igračima :twisted:

Edit:
LE PROBABILI FORMAZIONI:
MILAN (4-3-3): Gabriel, Abate, Zapata, De Sciglio, Constant, Montolivo, De Jong, Muntari, Kakà, Balotelli, Robinho.

Ja tvrdoglavijeg lika u zivotu nisam vidio. Dok smo protiv Parme igrali 4-3-3 nista skoro nismo napravili. Cim smo presli na 4-2-3-1 dominirali smo na terenu. I on se sad opet vraća na 4-3-3 :lol:
Constant opet u prvih 11 :lol: Prvo sto je mogao Vergaru staviti na stopera a Silju na beka, al eto ako već nema povjerenja u Vergaru i zeli da mu Siljo igra stopera zasto onda Constant ima prednost u odnosu na Emanuelsona :?:

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 29 okt 2013, 08:59

ElLoco7 je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:
Sva sreca pa Balonja nije top klasa :roll:

Kako se neke stvari brzo zaboravljaju, a kad je prosle godine trpo i donio vam lp dizali ste ga u nebesa.
Potpuno se slažem sa tobom, kako ljudi samo brzo zaboravljaju. :oops:
Čuj dati odličnog napadača koji ima samo 23 godine i onda tražiti nekog drugog koji je "top-klasa", zapitam se nekad da li ljudi pročitaju ono što pišu ?!

Čuj De Sciglio stoper :roll: Constant zaštićen k'o grizli u Americi jbt, dok jedan Urby sjedi na klupi a neuporedivo je bolji igrač od Kevina.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 29 okt 2013, 09:14

Pa iskreno, zanimljiva mi je ideja Silje na stoperu ( bolje on nego Zaccardo ), ali pitanje je kako ce se tu snaci, pogotovo u jednoj tako teskoj utakmici. Iako je dobar u defanzivi, bojim se da bi nas njegovo neiskustvo na toj poziciji moglo kostati.

Ne znam kakav kredit Constant ima, poslije one utakmice bi ga zakucao na klupu za stalno. :roll: Ali stoji cinjenica da neuporedivo bolje odigra kada ima jedan igrac koji cuva lijevu stranu ( faraon i Kaka ) nego Robinho koji je po tom pitanju dosta lijen.

FORZA MILAN !

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 29 okt 2013, 09:22

De Sciglio je tek oporavljen i ako će igrati onda neka to bude kako Bog zapovjeda, a to je lijevog beka. I Constant igra samo iz razloga što Allegri ima nešto protiv Urby-a. Svi se dobro sjećamo one izjave koju je dao Urby prije pola godine, tad je rekao da kod Allegria igraju igrači koji su dobri sa njim.
-Rui Costa-

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 29 okt 2013, 09:24

Igrao je Siljo prosle sezone stopera mislim u jednoj utakmici i svakako je bolji izbor nego Zacardo. Stvarno ne vidim razlog zasto covjek neda Emanuelsonu da igra.

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 29 okt 2013, 09:26

Momak je igrao jednom stopera protiv neuporedivo lošijeg protivnika. Najbolje mu godi pozicija lijevog beka i tu treba da ostane. Rođeni je bočni igrač, kad već rizikuje mogao je i malom Vergari dati šansu.
-Rui Costa-

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 0 gostiju.