Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Barbarossa
- Kontakt:
Re: Chat
Sta je s mittalom, hocel imal kakav remont ovih dana
Nema gore bagre od portira u Bosni nego kod njih , bio sam više puta gore na onaj kapiji gdje kamioni ulaze , kad se prođu oba kružna i Hifina pumpa , na kapiji traži cipele, šljem , prsluk ko da je rat unutra dfq , a nema opasnostni apsolutno u cijelom procesu.
Onako kroz pricu s nekim jaranima iz Komgrada , govore mi kako zeljezera daje samo 1% od ukupne zarade za plate
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
E da je više takvih koji poštuju zakon o zaštiti na radu.Barbarossa je napisao/la: ↑03 feb 2020, 20:29na kapiji traži cipele, šljem , prsluk ko da je rat unutra
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Dobrodošli u Bosnu.NIKOLA ŠPIRIĆ
Na crnoj listi SAD-a je zbog korupcije, a u BiH će pratiti rad Agencije za prevenciju korupcije

1974---1975---1976---2001---2013---2020
portir supakVirtu4l je napisao/la: ↑03 feb 2020, 20:35E da je više takvih koji poštuju zakon o zaštiti na radu.Barbarossa je napisao/la: ↑03 feb 2020, 20:29na kapiji traži cipele, šljem , prsluk ko da je rat unutra

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Uvijek je 15 dana ako nije drugačije dogovoreno.
Ako ti ugovor ističe npr za 10 dana možeš tražit da ne produže dalje i rijetko tko ce ti tražiti ostatak.
Ako imas pravo na godišnji mozes ga kompenzirati za otkazni rok.
Ako si imao radni odnos manje od godinu imas nakon 6mj pravo iskoristiti godisnji u omjeru 1radni mjesec 1dan.
- Antipolitika3
- Kontakt:

Vidis koliko su ta plemena zadrta i maloumna sreca pa u europi nema takvih budala vise npr. da spanjolska i francuska se podju sada granatirati. Tako blizu europe a zaostaju za njom 500godina.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Antipolitika3 je napisao/la: ↑03 feb 2020, 21:29o
Vidis koliko su ta plemena zadrta i maloumna sreca pa u europi nema takvih budala vise npr. da spanjolska i francuska se podju sada granatirati. Tako blizu europe a zaostaju za njom 500godina.

Nullius in verba
-
- Kontakt:
Ma kakvi, oni granatiraju po Libiji, Egiptu, Bliskom istoku, Africi, Aziji.Antipolitika3 je napisao/la: ↑03 feb 2020, 21:29o
Naravno da im ne pada na pamet granatirati se medjusobno, kada mogu granatirati druge.
Kako nema u evropi, imamo hrvate i srbe, napravise genocid u po evrope, nema evo 20-tak godina.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
- Marsal
- Kontakt:
Trebaju bit nekakvi remonti vrlo brzo.Barbarossa je napisao/la: ↑03 feb 2020, 20:29
Nema gore bagre od portira u Bosni nego kod njih , bio sam više puta gore na onaj kapiji gdje kamioni ulaze , kad se prođu oba kružna i Hifina pumpa , na kapiji traži cipele, šljem , prsluk ko da je rat unutra dfq , a nema opasnostni apsolutno u cijelom procesu.
Onako kroz pricu s nekim jaranima iz Komgrada , govore mi kako zeljezera daje samo 1% od ukupne zarade za platepa kolika im je onda dobit
Portiri su uglavnom izmijenjani, skoro sve su novi nakon one nedavne krađe, a par ih je haman i u bajbuku završilo. Sjećam se jednog, vozio novog BMW X5. Od portirske plate

Nije do portira nego pretjeruju sa sigurnošću, nas inžinjer zaštite na radu slikao bez šljema (radimo na otvorenom, jedina opasnost da me ptica posere) i jedva smo se provukli bez kazne. I oni su pod velikim pritiskom jer je na svakoj kapiji brdo kamera i stalno ih nešto yebu. Inače ta kapija gdje ti ulaziš je Kapija 4.
Ne znam koliko daje na plate, ali u novembru mjesecu smo proizveli normu tj 800 hiljada tona čelika. Nek tona košta 100 maraka to je 80 miliona...ali košta i više. Neki pričaju da je tona čelika kojeg mi prodajemo u žici 1000 maraka ali to mi je nekako previše. To bi onda značilo prihode od 800 miliona.
Ne znam, ali plate su male.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
https://en.wikipedia.org/wiki/Nagorno-Karabakh_War
Koje ****, 6 godina ratovali 2000 civila poginulo
Koje ****, 6 godina ratovali 2000 civila poginulo
Nullius in verba
Nullius in verba
- Barbarossa
- Kontakt:
Eh to mi se svidja , ako su remonti onda se ne radi unutra , pa ne rade ni vage , i ne vozi im se materijal... valjdaMarsal je napisao/la: ↑03 feb 2020, 21:36
Trebaju bit nekakvi remonti vrlo brzo.
Portiri su uglavnom izmijenjani, skoro sve su novi nakon one nedavne krađe, a par ih je haman i u bajbuku završilo. Sjećam se jednog, vozio novog BMW X5. Od portirske platesad je u pritvoru, a bemvejac oduzet.
Nije do portira nego pretjeruju sa sigurnošću, nas inžinjer zaštite na radu slikao bez šljema (radimo na otvorenom, jedina opasnost da me ptica posere) i jedva smo se provukli bez kazne. I oni su pod velikim pritiskom jer je na svakoj kapiji brdo kamera i stalno ih nešto yebu. Inače ta kapija gdje ti ulaziš je Kapija 4.
Ne znam koliko daje na plate, ali u novembru mjesecu smo proizveli normu tj 800 hiljada tona čelika. Nek tona košta 100 maraka to je 80 miliona...ali košta i više. Neki pričaju da je tona čelika kojeg mi prodajemo u žici 1000 maraka ali to mi je nekako previše. To bi onda značilo prihode od 800 miliona.
Samo mi nije jasno sta proguta onoliku silu rizle sto dolazi iz Zavidovica , svaki dan od 700 do 1600 tona ,oko 16 sati se nema ured gdje iskipat, i ujutro kad krene nova runda , ured sve cisto ,sve nestalo hahaha
Skoro , ta kapija , jedina sto znam , kad zakova s obe strane i ulaz i izlaz ne moze niko , sta je reć , govore ovi ispred istovaraju vatru? sta vec kojeg djavol nisam ga dobro pohvato uglavnom nesto se iz vagona istovara , ne moze niko uc ni izac , dzaba sto put ide odvojneno od pruge
I znaci imali su tih zezancija s cuvarima hahaha a od pocetka mi bilo cudno sta ce im security s njima ... mislim da je lakse u pentagon uć , ako na otpremnici piše Palajlija ,a covjek se preziva Palalija DRAMA , ili ako je tablica M90 A 345 i onaj sto pise otpremnice ovu peticu napise da izgleda i kao.3 i 5 istovremwno ,odmah jos vece drama , da nije kakva muljaza u pitanju ,oj šenico
De samo ga pustite da istovari i nek leti dalje kog kurca
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
- LlullSergio
- Kontakt:
I ja sam cuo to za tog vaseg inzinjera ZNR da je pravo opasan likMarsal je napisao/la: ↑03 feb 2020, 21:36Trebaju bit nekakvi remonti vrlo brzo.Barbarossa je napisao/la: ↑03 feb 2020, 20:29
Onako kroz pricu s nekim jaranima iz Komgrada , govore mi kako zeljezera daje samo 1% od ukupne zarade za platepa kolika im je onda dobit
Portiri su uglavnom izmijenjani, skoro sve su novi nakon one nedavne krađe, a par ih je haman i u bajbuku završilo. Sjećam se jednog, vozio novog BMW X5. Od portirske platesad je u pritvoru, a bemvejac oduzet.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 41 gost.