Ma i ne očekujem. Nisu bezveze nastali vicevi o Muji i Sulji.Virtu4l je napisao/la: ↑03 feb 2020, 00:57
Narod je kriv za sve, naravno. Mi smo najnepismeniji narod po svakom mogućem istraživanju posljednjih 20 godina, a ovaj pisa test nam je takva šamarčina kakvu odavno nismo primili.
Kako da od takvog naroda očekuješ da racionalno i pametno izabere ljude koji će ga voditi? To je nemoguće. Izabraće one sa kojima se mogu poistovjetiti, padaće na jeftine fore, na lažni patriotizam i nacionalizam.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Kad vidim ko je ministar sigurnosti dođe mi da spakujem torbe i pravac u sela oko one džungle gdje je Boko Haram. Sigurnije bi se osjećao.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ne bi se začudio kad bi se ispostavilo da su ovi u Hrvatskoj fakat zaraženi koronom i da su Bošnjaci povratnici sa Sirijskog ratišta.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
Pa ne moraš tako daleko, samo odeš u njegovu rodnu grudu i dole je zapadno obrazovanje haram, što je značenje imena te kulturno-umjetničke družbe, a ni džungle i primata ne fali.
Ovo chete i uje cesto tvrde a istina je da je Armija RBiH 32.75% teritorije oslobodila. Na 38% teritorije su Bosnjaci vecina u skolama. Nije bitno, bitnije je da si se otkrio.HakanSukur je napisao/la: ↑03 feb 2020, 00:02I neprijatelj sam ezana... Ali zato vi gazije ste tu kozmički balans da uspostavite, Bošnjaci 18,5% teritorije kontrolišu, i još to rat priziva neki, stvarno je jedina sreća da su nam i agresori totalni degenerici.
Za sve one uvrede sto si izrekao prema Bosnjacima otcupao bi ti tintaru ali ovako je sladje. Gledati vas tako slabe.
Samo ime drzavnog neprijatelja prijateljske Turske Hakana Sukura pokazuje da vjetar puse iz shkutorije!
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!
Hakane ti si drug teža pukotina, koga boli qurac za ta tvoje ideale i antimuslimanske ideje, idi drkaj ako nemaš pametnija posla.
Ljudima kao što su ti nije mjesto na ovom forumu, jarane ovo je sportski forum a ti si sve postove napisao nevezano za sport. Idi na klix i njima yebi mater
Ljudima kao što su ti nije mjesto na ovom forumu, jarane ovo je sportski forum a ti si sve postove napisao nevezano za sport. Idi na klix i njima yebi mater
Zadnja izmjena: Captain4, dana/u 03 feb 2020, 01:41, ukupno mijenjano 2 puta.
"We need to suffer. And we need to fight."
-
Sile koje napadaju Hakana će se umoriti, ali Hakan se umoriti neće.
-
I Zeničani su većinom dobri ljudi, ona gradska raja koju sam upoznao dole kad' sam bio par puta, normala momci i djevojke.
A sta ces ti upoznat ljudi prodisali kad si odleprsao yebem onu vukoyebinu iz koje si se dovucerao u mjesto sa elektricnom energijom.
Idi sadi krompir i dudlaj ga crkvasima nedeljom!
Idi sadi krompir i dudlaj ga crkvasima nedeljom!
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!
Dobri ste

- alan_kardec
- Kontakt:
ovdje fakat nikad nije dosadno

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
To je prvenstveno ono prijateljstvo establismenta dvije zemlje. Turska je zainteresovana za rekonstrukciju spomenika iz osmanskog perioda i zbog toga su finansirali npr. obnovu Starog mosta, mosta u Konjicu itd.Samo ime drzavnog neprijatelja prijateljske Turske
Ali na planu investicija bez obzira na zamrsenu situaciju i politicku nestabilnost, zadnje tri godine vidimo stagniranje. Tako se ne ponasaju pravi prijatelji, ne?
Uzgred, Demirel je bio jedini drzavni sluzbenik na sahrani Tudjmana. Kakvu to poruku nosi prema brojnim zrtvama Hercegovine, logorasima...
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Ići će lažne viršle i kineski pasulj ko alvaPogledajte kako raste najveći tržni centar Bingo u Sarajevu
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
https://www.bhtelecom.ba/vijest+M5b005abaab8.html
Je l' se 'prepaid' odnosi na obicne korisnike, klasicna ultra koja se dopunjuje?
Je l' se 'prepaid' odnosi na obicne korisnike, klasicna ultra koja se dopunjuje?
Jeste, prepaid je prije plaćeno, postpaid plaćaš poslije.Federer17 je napisao/la: ↑03 feb 2020, 12:04https://www.bhtelecom.ba/vijest+M5b005abaab8.html
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Ma znam da je takav prevod, ali rekoh bolje pitati da se ne provalim na salteru.

I ja sam imao isti problem, položio ujutro kod Kunosica fiziku, popodne se iznerviro jer ne mogu da skontam šta je pretplata

Nullius in verba