FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

blue 18
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la blue 18 » 21 maj 2010, 23:50

da zakljucimo u vezi borca najvise nas je zajebo KERLA zato sto je otiso a bio nam je potreban ! onda je veoma losu partiju kao i uvijek pruzio Lazar Popovic koji ove sezone po mnogima nije pokazao bas nista osim nekih golova kad je dobio loptu na tanjir.takodje nas je zajebo i Osim sa Višćom kojem neda da igra u prvih 11 a momak je pokazao neosporan kvalitet..Culum zbg privatnih problema i nedostatka frome takodje slabije igra nego prije..Bajic se lose snalazio u situacijama gdje je prije briljirao..ostali su bili solidni a posebno su se istakli Beslija i Simic koji su zajedno sa Viscom donijeli kakav takav preokret samo ih je stigao umor kao i sviju i na kraju nisu uspjeli..ovo treba sve zaboraviti i okrenuti se Laktasima koje trebamo dobiti i proslaviti titulu..
pravim navijacima i ne treba neki poziv da dodju na tekmu da svojom podrskom kao i do sad damo krila nasim igracima do pobjede!!!pozdrav..
U mom srcu ne postoji ništa drugo
> Željezničar 1921 <

vjeran1987
Kontakt:

Post Postao/la vjeran1987 » 21 maj 2010, 23:53

kad nasa ekipa ima trening :?

Tihi
Kontakt:

Post Postao/la Tihi » 21 maj 2010, 23:54

Jel ko' primjetio u jednom trenutku na utakmici kad su se baklje upalile tamo gdje je Dzeko i Komsic sjedili. Lako je njima njih niko ne pretresa :D Zeljko Komsic jedan je od nas! :mrgreen:
FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 21 maj 2010, 23:56

Cek malo,kada Culum,Bajic il neko treci lose odigraju onda to ima opravdanje a kad Lazo nakon odlicnih utakmica odigra jednu prosjecnu onda nije nista pokazao (po mnogima :mrgreen: )!?Ne kontam tu vasu logiku nikako,covjek je za nesto vise od 1000 minuta provedenih u igri zabio 8 golova (PLBiH),recimo Mesanovic je za 1300 minuta zabio 10.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 22 maj 2010, 00:06

Mojne mi Al'na...
slika

OVAKO JE SVE POCELO!!!
Zadnja izmjena: Avanes, dana/u 22 maj 2010, 00:08, ukupno mijenjano 1 put.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

vjeran1987
Kontakt:

Post Postao/la vjeran1987 » 22 maj 2010, 00:06

bistrikboy je napisao/la:Cek malo,kada Culum,Bajic il neko treci lose odigraju onda to ima opravdanje a kad Lazo nakon odlicnih utakmica odigra jednu prosjecnu onda nije nista pokazao (po mnogima :mrgreen: )!?Ne kontam tu vasu logiku nikako,covjek je za nesto vise od 1000 minuta provedenih u igri zabio 8 golova (PLBiH),recimo Mesanovic je za 1300 minuta zabio 10.
lazo nije losa osoba,ali igrac je katastrofa kad vidim da igra smuci mi se sve,od tih 8 koliko je zabio svih 8 je mozda bilo uguravanje u gol ili odbijene ili bacanje na loptu...

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 22 maj 2010, 00:07

slika
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 22 maj 2010, 00:10

vjeran1987 je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:Cek malo,kada Culum,Bajic il neko treci lose odigraju onda to ima opravdanje a kad Lazo nakon odlicnih utakmica odigra jednu prosjecnu onda nije nista pokazao (po mnogima :mrgreen: )!?Ne kontam tu vasu logiku nikako,covjek je za nesto vise od 1000 minuta provedenih u igri zabio 8 golova (PLBiH),recimo Mesanovic je za 1300 minuta zabio 10.
lazo nije losa osoba,ali igrac je katastrofa kad vidim da igra smuci mi se sve,od tih 8 koliko je zabio svih 8 je mozda bilo uguravanje u gol ili odbijene ili bacanje na loptu...
E vidis to je vec stvar nekog utiska koji si stekao,koji je pogresan,ja sam naveo brojke da vidite efikasnost Lazinu,a ona nije nimalo losa,Alen svako 130 minuta postigne gol,a Lazo svako 125 minuta,u prevodu efikasni je od Alena,odnosno najefikasniji je nas napadac :P ,sve ostalo je u domenu subjektivnih stavova prema njemu,na koja se ovim putem zelim posrati.
Stole iz Bora je napisao/la:slika
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 22 maj 2010, 00:12

blue 18 je napisao/la:da zakljucimo u vezi borca najvise nas je zajebo KERLA zato sto je otiso a bio nam je potreban ! onda je veoma losu partiju kao i uvijek pruzio Lazar Popovic koji ove sezone po mnogima nije pokazao bas nista osim nekih golova kad je dobio loptu na tanjir.takodje nas je zajebo i Osim sa Višćom kojem neda da igra u prvih 11 a momak je pokazao neosporan kvalitet..Culum zbg privatnih problema i nedostatka frome takodje slabije igra nego prije..Bajic se lose snalazio u situacijama gdje je prije briljirao..ostali su bili solidni a posebno su se istakli Beslija i Simic koji su zajedno sa Viscom donijeli kakav takav preokret samo ih je stigao umor kao i sviju i na kraju nisu uspjeli..ovo treba sve zaboraviti i okrenuti se Laktasima koje trebamo dobiti i proslaviti titulu..
pravim navijacima i ne treba neki poziv da dodju na tekmu da svojom podrskom kao i do sad damo krila nasim igracima do pobjede!!!pozdrav..

Ja ne znam koju si ti tekmu gledo, ali veoma je jasno bilo da od kad je Lazar izasao nismo imali nikakvu igru iz razloga sto niko nije mogao da se zagradi i primi tu loptu na 20 metara i da je onda salje na stranu. Mesanovic to nikad nije radio pa nije ni u tih 20 minuta a po mom misljenju Daka je promasena izmjena totalno, ne znam sta je sa stanicem jel on bio u konkurenciji ali kad je nekog uvodio trebo je to biti stanic ili niko ne uvoditi. Mesanovica mozda i igrati sa dva spica ali lako je sad poslje bitke biti general tako u nedelju svi na Grbavicu i da se proslavi titullla uz sigurnu pobjedu koju ce nam aBd priustiti nasi igraci
Mes Que Un Club

mamaSmurf
Kontakt:

Post Postao/la mamaSmurf » 22 maj 2010, 00:17

vjeran1987 je napisao/la:
Pa čovjek na pravom mjesti u pravo vrijeme, kao Inzagi.A još trojicu nosi na leđima. Ja sam zadovoljna njegovom igrom, dao je neke vrlo bitne golove.Osim toga, svako ko je zaposlen bilo gdje ima dane kad mu ništa ne ide.Što bi fudbaleri bili izuzetak. Ipak, moj idol je Sejo Bučan. Definitivno!!!
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 22 maj 2010, 00:18

Kriv, ona, kriv ovaj, izgleda nekima je potrebno da se vratimo u prethodnih pet godina one patnje pa da bi znali cjeniti ovaj napredak. Nista ne dolazi preko noci, a sam siguran da cemo u Nedjelju od nekih kriticara slusati druge komentare. Mi nikad u svijetu necemo biti cjenjeni, iz razloga sto uvijek imamo ove neke sto sam pljuju i izgleda u tome uzivaju.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 22 maj 2010, 00:21

amerosm je napisao/la:Kriv, ona, kriv ovaj, izgleda nekima je potrebno da se vratimo u prethodnih pet godina one patnje pa da bi znali cjeniti ovaj napredak. Nista ne dolazi preko noci, a sam siguran da cemo u Nedjelju od nekih kriticara slusati druge komentare. Mi nikad u svijetu necemo biti cjenjeni, iz razloga sto uvijek imamo ove neke sto sam pljuju i izgleda u tome uzivaju.
tacno, ljudi brzo zaborave teske dane, pogototovo oni koji dolaze jednom godisnje...svi bi odma da zeljo osvoji ligu prvaka ako nista ligu evrope :D :lol:
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 22 maj 2010, 00:21

Da se nadovezem na ovaj post iznad i odoh lagano.

NIKO TE NECE CIJENITI DOK NE CIJENIS SAMOG SEBE!!!
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

mamaSmurf
Kontakt:

Post Postao/la mamaSmurf » 22 maj 2010, 00:26

Ovo što su momci postigli ravno je čudu.Nemam ni jedne zamjerke, sve ih volim i molim da izdrže još u nedjelju, pa da slavimo.Još kad bi u zadnjem kolu zakucali protiv Leotara, niko sretniju od mene.Moramo podržati naš voljeni klub jer je bilo i previše poniženja zadnjih godina.Svaka šupačka ekipa je kod kuće unaprijed upisivala tri boda, a na našu svetinju Grbavicu dolazili ko na izlet. Sad im se gaće tresu kad MAŠINA dolazi. Meni dosta
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!

LFC_LAVOV
Kontakt:

Post Postao/la LFC_LAVOV » 22 maj 2010, 00:30

Ja mislim da imamo dva najjaca krila igraca u nasoj ligi. Mislim na Viscu i Stanica, dva mlada igraca puna snage. Tu je Beslija da uce od njega, ali mislim da njegovo vrijeme prolazi, bez obzira na fantasticnu sezonu koju je odigrao...U svakom slucaju zasluzuju vise minuta na terenu
Naravno nisam ja taj koji odlucuje ni ti bi rekao da sam neki strucnjak na spram Amara, jednostavno to je moje misljenje..
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli

titula2010
Kontakt:

Post Postao/la titula2010 » 22 maj 2010, 00:59

visca visca visca visca

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 22 maj 2010, 01:00

ZELJEZNICAR I MILAN CULUM ZA ZIVOT CIJELI

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 22 maj 2010, 01:15

Tihi je napisao/la:Jel ko' primjetio u jednom trenutku na utakmici kad su se baklje upalile tamo gdje je Dzeko i Komsic sjedili. Lako je njima njih niko ne pretresa :D Zeljko Komsic jedan je od nas! :mrgreen:
ja sam bash zapazio to,govorim haveru vidi baklji na zapadu, i bash to nisam odavno vidio,,,,ma to pjanic sverco a džeko ih potpalio...da napomenemo nijaz sve namjestio...xD,,protiv laktasa isto ovako da bude,da opet gori stadion i da proslavimo titulu
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

titula2010
Kontakt:

Post Postao/la titula2010 » 22 maj 2010, 01:21

moze li mi neko reci sta je bilo sa kerlom,je li potpisao ili se vratio?

sandokan_TM87
Kontakt:

Post Postao/la sandokan_TM87 » 22 maj 2010, 01:43

Dragi moji manijaci ponosan sam sto sam navijac ŽELJE a razlozi su poznati te je suvisno da ih ponavljam...
za ove sto kenjaju po forumu i sto sam cuo da su kenjali na utakmici imam jednu poruku
"DALEKO VAM KUĆA OD NAŠEG ŽELJE"-PAMETNOM DOSTA
HAJDEMO U NEDJELJU DA AKOBOGDA OVJERIMO TITULU
GLAVU GORE MOMCI IMAMO NA KOGA BITI PONOSNI

LIJEP POZDRAV
26.05.2010-TITULA

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Napaceni87 i 70 gostiju.