RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Bravo Nedime, bravo rodjeni 

S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Ne znam je li iko od vas gledo emisiju na Face TV emisiju o Muhamedu Mujicu (i o Velezu),vrh dokumentarac
Sto rece Senad H. u najavi; I prije Messija je bio jos jedan "Messi" koji je igro za Rodjene
Niko mu nije mogo uzeti loptu kad krene prema golu.Pogledajte sta o njemu kazu bivsi igraci "Velike Cetvorke",Zelje,Sarajeva,kakav je to igrac bio,i sta kazu za njega i kakav je kao covjek bio(nece se takav opet roditi).Kaze Sekularac iz Zvijezde, ja nisam volio sastanke i predavanja,ali kad bi Velez (sa Mujicem)dolazio u Beograd da igra protiv nas mi bi svaki put drzali sastanak po sat vremena prije utakmice i to sa jednom tackom dnevnog reda a to je kako zaustaviti Mujica.
Bio kapiten Yu repke 2 godine i jedini iz BiH sa olimpiskom medaljom.Ovo je pod obavezno da svak ko voli Rodjene pogleda(a i ostali),ova se emisija mora naci i pohraniti u arhivu za neke buduce generacije.
P.S.Trazio sam emisiju na netu ali jos je niko nije postavio,nadam se da ce uskoro biti dostupna javnosti
FORZA RODJENI

P.S.Trazio sam emisiju na netu ali jos je niko nije postavio,nadam se da ce uskoro biti dostupna javnosti
FORZA RODJENI
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Nadam se da će vrijeme poslužiti i da ćemo svi moći uživati u utakmici.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
-
- Kontakt:
Nisam juče imao priliku pisati, uglavnom bravo ROĐENI! Još jednom pokazali da nam je ove godine mjesto u vrhu. Sjajno je jučer sve funkcionisalo, od Zlaje i Zolja, bekova, Mika strašno odigrao zadnjeg veznog, Maletićeva najbolja utakmica sezone, Ševko standardno dobar, možda se malo više očekivalo od Dine ali dobro je.
Iduće kolo napasti Čelik, pa šta bude. U Zenici smo bili blizu pobjede, ovdje moraju pasti
Svaka čast našim navijačima za odlazak u Trebinje po onoj kiši i svemu, i da ne zaboravim skandiranje imena Srđan Aleksić!
Iduće kolo napasti Čelik, pa šta bude. U Zenici smo bili blizu pobjede, ovdje moraju pasti

Svaka čast našim navijačima za odlazak u Trebinje po onoj kiši i svemu, i da ne zaboravim skandiranje imena Srđan Aleksić!
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Kada se sve sagleda,dobra polusezona.
Da nije bilo nesretnog Širokog,bila bi odlična.
U gostima imamo pozitivnu gol razliku,kući smo odigrali dobro osim tog pomenutog Širokog.
Trebali smo pobjediti zrinjskog,trebali smo dobiti Sarajeva kući...po igri...
Mogli smo i do boda protiv Želje na Grbavici,mogli smo i dobiti Olimpica kući,Čelika u gostima...
Mogli,trebali...nismo...idemo dalje.
Jedini,istinski kiks je poraz u Bijeljini protiv Obarske,ostalo je bilo kako je bilo.
Ako se usporedimo sa prošlom sezonom,kao i onima prije,ovo je više nego dobro.
Još uvijek smo u kupu(samo ne Široki prije finala
),još uvijek smo blizu samom vrhu,miljama daleko od nezgodne zone.
Pobijediti Čelika naredno kolo i onda na proljeće uz par pojačanja udariti na sami vrh.
I da ostanemo sedmi na kraju,nema veze,ali mislim da imamo ekipu za top 5...samo da sreća i zdravlje posluži.
Forza Rođeni!
U gostima imamo pozitivnu gol razliku,kući smo odigrali dobro osim tog pomenutog Širokog.
Mogli smo i do boda protiv Želje na Grbavici,mogli smo i dobiti Olimpica kući,Čelika u gostima...
Jedini,istinski kiks je poraz u Bijeljini protiv Obarske,ostalo je bilo kako je bilo.
Još uvijek smo u kupu(samo ne Široki prije finala

Pobijediti Čelika naredno kolo i onda na proljeće uz par pojačanja udariti na sami vrh.
I da ostanemo sedmi na kraju,nema veze,ali mislim da imamo ekipu za top 5...samo da sreća i zdravlje posluži.
Forza Rođeni!
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
SVIM VELEZOVCIMA SRETAN DAN DRZAVNOSTI I NEKA NAM NASA NAJDRAZA I JEDINA ZEMLJA ZIVI JOS BAR 17 MILIONA GODINA. MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
100%tepsija je napisao/la:Kada se sve sagleda,dobra polusezona.
Još uvijek smo u kupu(samo ne Široki prije finala),još uvijek smo blizu samom vrhu,miljama daleko od nezgodne zone.
Forza Rođeni!
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
SVIM GRAĐANIMA I GRAĐANKAMA, SVIMA ONIMA KOJI VOLE OVU ZEMLJU SRETAN DAN DRŽAVNOSTI BIH.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Vidimo se u subotu Mostaru,pozdrav iz Zenice
Sretan Dan državnosti Jedne i jedine !
Forza Velež !
Forza Velež !
[youtube][/youtube]
Sretan nam Dan Republike
Sretan nam Dan Republike
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Kako sportsport kaže, Čelik dolazi bez Kajkuta i Dedića, igrača koji im jako puno znače, nadam se da u ovom susretu možemo ostvariti pobjedu i uhvatiti se u kolo sa prvih 6 u ligi.
Vjerujmo !
Vjerujmo !
-
- Kontakt:
ovo sam upravo napisao i na temi NK CELIK.dobili su kartone protiv mladosti v.o pri rezultatu 3-0 ma daj ba.dva ubjedljivo najbolja igraca ove sezone neidu u mostar.**** ti fudbal i te fazone.znaci rodjeni MRTVI KEC.toliko sam se sjebao kad sam ovo procitao da to nije normalno.ne kazem da bi sa njima pobijedili ali da bi bili 50 posto jaci bili bi.ovako je samo puka formalnost.neko od ovih moji rece da ciste kartone kako bi spremno docekali sarajevo na proljece.cccccc,pa nije mancester united.igraj ba napadacki i otvoreno pa maklar izgubili 5-0.sretno vam
Ne sumnjam da će pasti Čelik, ali nekako imam uvijek osjećaj da nepotrebni poraz ovdje u Prijedoru ne može da se nakodnadi, odbrana imala loše trenutke, i umalo da mi padne glava sa ramena pošto sam bio ''domaća izdajica'' na tribinama. Da je tad Velež slavio sad bi bio na samo bod zaostatka za Olimpicom i to mi je najžalije.
RŠD Velež
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
- rob do bagro
- Kontakt:
De ti meni reci, jel ti navijas za Velez ili za Celik, posto vidim da u potpisu spominjes Zenicu, cisto informativno ?el-fighter je napisao/la:Bravo Rodjeni!!
Leotar sjajno odradjen i sada nam ostaje da protiv Celika na lijep nacin zavrsimo ovu "polusezonu". Nadam se da ce doci i Robijasi (kojima usput cestitam 25 godina od osnivanja) i da cemo uzivati u utakmici, pa neka bolji pobjedi.
FORZA VELEZ

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Druze svaka cast posto vidim da si iz Prijedora a navijas za Rodjene. Ziv i zdrav bio. Forza VelezSalePD je napisao/la:Ne sumnjam da će pasti Čelik, ali nekako imam uvijek osjećaj da nepotrebni poraz ovdje u Prijedoru ne može da se nakodnadi, odbrana imala loše trenutke, i umalo da mi padne glava sa ramena pošto sam bio ''domaća izdajica'' na tribinama. Da je tad Velež slavio sad bi bio na samo bod zaostatka za Olimpicom i to mi je najžalije.
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
- el-fighter
- Kontakt:
Navijam za Velez, ali rodjen sam u Zenici. Fazon je sto sam odrastao u drugoj sredini i pod uticajem porodice sam zavolio Velez. No i pored toga znam odakle sam i uvijek rado odem i pogledam Celik kada sam u mogucnosti, mada nisam emotivno vezan za njega.rob do bagro je napisao/la:De ti meni reci, jel ti navijas za Velez ili za Celik, posto vidim da u potpisu spominjes Zenicu, cisto informativno ?el-fighter je napisao/la:Bravo Rodjeni!!
Leotar sjajno odradjen i sada nam ostaje da protiv Celika na lijep nacin zavrsimo ovu "polusezonu". Nadam se da ce doci i Robijasi (kojima usput cestitam 25 godina od osnivanja) i da cemo uzivati u utakmici, pa neka bolji pobjedi.
FORZA VELEZ

Vijest da Celik dolazi bez Kajkuta i Dedica svakako je dobro prihvacena, jer su im to 2 ponajbolja igraca i sigurno im puno znace u napadu. Vjerujem da mi na svom terenu mozemo ovu polusezonu zavrsiti pobjedom i tako otici na odmor, pozicionirani nedaleko od vrha tabele. Nadam se da murija ovaj put nece praviti probleme i da ce Robijasi doci na stadion.
FORZA VELEZ
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- rob do bagro
- Kontakt:
Nista brate lose nisam mislio, zivio ti meni. 

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
-
- Kontakt:
Moglo bi burazeru biti hladno za vikend
Ova 3 boda su nam neophodna ako mislimo jurišati prema vrhu, uz par pojačanja na polusezoni ja mislim da je to sasvim realno.

jedino će se izgleda u Mostaru moći odigrati normalno utakmica, jer u Bosni snijeg uzima sve više maha...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.