Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

AYAN
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la AYAN » 14 feb 2012, 09:38

NoName je napisao/la:Nedo dragi bog da je Adam Johnson Bosanac, frajer kada god igra uvijek nešto napravi a priliku dobija na kapaljku. Kakve bi tek onda salve uvreda ovdje sipale na račun Mančinija :? Edin mora igrati bolje ako hoće da bude standardan, iako on postigne golove u par zadnjih utakmica, generalni učinak na terenu nije bogzna šta. A trebamo biti svjesni da igra u najskupljem timu svijeta i da je sasvim normalno da ponekad sjedi na klupi. A do njega je da iskoristi svaku pruženu priliku i da psihički ne potone kada ostane na klupi.
UZ dužno poštovanje prema Adamu Johnsonu, moje je mišljenje da on više sam sebe dribla nego što nešto korisno čini za ekipu. Tu i tamo prođe koji put po strani i ubaci loptu... ali sve mi se čini dau tim prolazima ima više sreće nego znanja. ;)
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 14 feb 2012, 09:44

AYAN je napisao/la:
NoName je napisao/la:Nedo dragi bog da je Adam Johnson Bosanac, frajer kada god igra uvijek nešto napravi a priliku dobija na kapaljku. Kakve bi tek onda salve uvreda ovdje sipale na račun Mančinija :? Edin mora igrati bolje ako hoće da bude standardan, iako on postigne golove u par zadnjih utakmica, generalni učinak na terenu nije bogzna šta. A trebamo biti svjesni da igra u najskupljem timu svijeta i da je sasvim normalno da ponekad sjedi na klupi. A do njega je da iskoristi svaku pruženu priliku i da psihički ne potone kada ostane na klupi.
UZ dužno poštovanje prema Adamu Johnsonu, moje je mišljenje da on više sam sebe dribla nego što nešto korisno čini za ekipu. Tu i tamo prođe koji put po strani i ubaci loptu... ali sve mi se čini dau tim prolazima ima više sreće nego znanja. ;)
Ayane, govorim o učinku. Sve to što si rekao za Adama itekako bi se moglo reći i za našeg Edina, ali obzirom da je on naš mi to gledamo drugim očima. Čak se ovdje našlo pametnih da omalovažavaju Silvu, eto i on je kriv što Edin nije bolji. Treba malo pratiti igru, vrlo često Edin se krije iza protivničkih igrača ili ne prati akcije na pravi način. A to što bi mi željeli da cijeli City igra na način da svi pokušavaju u svakoj akciji da idu na Edina i da samo on postiže golove i po mogućnosti sam sebi asistira, to je naš problem.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 14 feb 2012, 14:17

URL je napisao/la:Evo Tevez se vraca... uvidio kosonja da je prpa.

Abd. nece osvj. PL ove sezone samo zbog kosonje :) noga, ciao.
Nebih bio siguran, da ce se Tevez vratiti. Njemu je pruzena sansa da se izvine kod saigraca i da povuce zalbu na skracivanje plate. Na to je on pogresno reagovao, nije priznao nikakvu krivicu itd. Iako njegov menadzer pokusava da to uljepsa, vjerovatno je sam sebe sutnuo.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 14 feb 2012, 14:26

Ja sam misljenja da ce portiv Porta, Edin da odsjedi na klupi ! A sigurno ce igrati Nasri, Silva, Agurero, Baloteli*.

Ne bi me cudilo da i Tevez zaigra nakon ovog "pomirenja". :|
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 14 feb 2012, 14:42

89 minuta,Dzeko s osmjehom ulazi u igru protiv Vile-dakle nije psihicki potonuo.Par tekmi na klupi-uredno zabija kad se vrati u prvih 11.
Ne slazem se da je generalni ucinak na terenu slab,naprotiv on je odlican. Da igra u Arsenalu kao van Persi sigurno bi dao isto golova jer se sva igra bazira na njemu,a igra svaku tekmu. Dzeko sa minutazom koju ima,zbirom golova i asistencija spada statisticki medju bar 2-3 najkorisnija igraca City-ja. Aguero je dao 2 ili 3 gola iz penala,a igrao puno vise od Dzeke i onda dodjemo do zakljucka da su bar podjednako ucinkoviti. Druga je stvar sto igra u ekipi gdje se dijeli minutaza,ali on je definitivno jedna od najbitnijih karika tima koji polako raste i tima koji je prvi u najjacoj ligi na svijetu. Ono sto i kako Dzeko radi na terenu najbolje oslikava pjesma navijaca na stadionu....
I nebih rekao da je Tevez ili Balo konkurencija njemu vec obrnuto....

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 14 feb 2012, 16:09

TEVEZ POTVRDIO: VRAĆAM SE U CITY!

Bjezi Edine od tih funjara!!!
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 14 feb 2012, 17:35

Pa sta ako se Tevez vraca?
Lik se vraca jer je vidio da mu karijera ode u P.M. i da gubi mnogo para, sto od kluba sto od sponzora a City zna da je Tevez bio najskuplji i najbolji igrac i da sada to vise nije. Kosta duplo manje nego sto je kostao..... Ako na ljeto stigne kakva dobra ponuda, on ide. Zato se i vraca, da bi bolje otisao. Jer ako se ne vrati, nece ni otici za cifru koju vrijedi, a vrijedi. Budimo realni!
Sve je to zbog PARA! Finansijski Fair Play pocinje. Ovaj prelazni rok se nisu prosipale pare, NEMA VISE. City je na vrijeme nakupovao igraca i sad ce sigurno nekoliko godina moci opstati u samom vrhu a da ne kupuju toliko velikih igraca.

Nadam se da ce Edin i njegov City osvojiti prvenstvo a godinu kasnije Ligu Prvaka. :)
Nisu mi jasni ljudi koji navodno Edinu zele dobro pa prizeljkuju da City ne bude sampion. Nidje veze! Mancini ga je doveo u City i Mancini ce sigurno biti uz njega vise nego neki drugi trener.

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 15 feb 2012, 11:48

" onclick="window.open(this.href);return false;

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 15 feb 2012, 12:52

igra mc je sranje... milion zvijezdica i zvijezda... silva, nasri, fabregas, sad i tevez ...kako to sklopiti da djeluju sa Dzekom kad je svaki ovaj igrac individualac i zeli da nesto sam napravi, da dribla ...bolje da su doveli neke igrace i igrali od noge do noge lijepo centarsut u 16 Dzeko glavom..GOL.. i doveli nekog normalnijeg trenera... Mancini ne moze da radi sa ovoliko dobrih igraca iako su u vrhu ne moze da ih poslozi nema autoritet da im naredi nesto... Dzeko bi trebao da se malo trzne jer se vidi da su mu pare udarile u glavu. Takodje mu je krivo jer oko sebe ima 4-5 sebicnih likova koji ne daju loptu majci rodjenoj ,a kamoli njemu... i isfrustrira se nece vise ni da trci...

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 15 feb 2012, 13:11

nime_tm87 je napisao/la:igra mc je sranje... milion zvijezdica i zvijezda... silva, nasri, fabregas, sad i tevez ...kako to sklopiti da djeluju sa Dzekom kad je svaki ovaj igrac individualac i zeli da nesto sam napravi, da dribla ...bolje da su doveli neke igrace i igrali od noge do noge lijepo centarsut u 16 Dzeko glavom..GOL.. i doveli nekog normalnijeg trenera... Mancini ne moze da radi sa ovoliko dobrih igraca iako su u vrhu ne moze da ih poslozi nema autoritet da im naredi nesto... Dzeko bi trebao da se malo trzne jer se vidi da su mu pare udarile u glavu. Takodje mu je krivo jer oko sebe ima 4-5 sebicnih likova koji ne daju loptu majci rodjenoj ,a kamoli njemu... i isfrustrira se nece vise ni da trci...
:roll:

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 15 feb 2012, 13:14

nime_tm87 je napisao/la:igra mc je sranje... milion zvijezdica i zvijezda... silva, nasri, fabregas, sad i tevez ...kako to sklopiti da djeluju sa Dzekom kad je svaki ovaj igrac individualac i zeli da nesto sam napravi, da dribla ...bolje da su doveli neke igrace i igrali od noge do noge lijepo centarsut u 16 Dzeko glavom..GOL.. i doveli nekog normalnijeg trenera... Mancini ne moze da radi sa ovoliko dobrih igraca iako su u vrhu ne moze da ih poslozi nema autoritet da im naredi nesto... Dzeko bi trebao da se malo trzne jer se vidi da su mu pare udarile u glavu. Takodje mu je krivo jer oko sebe ima 4-5 sebicnih likova koji ne daju loptu majci rodjenoj ,a kamoli njemu... i isfrustrira se nece vise ni da trci...
Kako se to vidi da su Džeki udarile pare u glavu?

totasef
Kontakt:

Post Postao/la totasef » 15 feb 2012, 14:31

ZOI84 je napisao/la:
Moze biti da je uzeo novu jaknu..:)

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 16 feb 2012, 10:06

totasef je napisao/la:
ZOI84 je napisao/la:
Kad je to Fabregas presao u City??? Ja koliko znam i vidim fraer ubija u Barceloni :roll: :roll: :roll: ;)
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 16 feb 2012, 10:10

Šta mislite bil' mogao zaigrat' večeras od prve minute?

haris10
Kontakt:

Post Postao/la haris10 » 16 feb 2012, 10:31

Fabregas sigurno starta večeras :mrgreen:

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 16 feb 2012, 10:45

mandraX je napisao/la:Šta mislite bil' mogao zaigrat' večeras od prve minute?
Igrat ce s jednim napadacem, više voli Mancini da na klupi, a i posudbi ima nekoliko kvalitetnih napadaca

classic
Kontakt:

Post Postao/la classic » 16 feb 2012, 10:45

haris10 je napisao/la:Fabregas sigurno starta večeras :mrgreen:
Ako ne bude Fabregasa veceras, ja necu vise ni gledat Ciy :D
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 16 feb 2012, 11:59

Kaže Edo:"ne znam šta da se nadam. Ne nadam se da ću igrati. Mancini često rotira - igram pa ne igram, tako da zaista ne mogu sa sigurnošću reći da li ću zaigrati. Mislio sam da ću nastupiti i protiv Aston Ville, ali nisam. Međutim, to je manje bitno ko igra, najbitnije je da ekipa prođe".Ovo baš zvuci razocaravajuce, moj Edine zbog svojih i naših zivaca mijenjaj klub, ako ikako možeš

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 16 feb 2012, 12:30

defintifno bi bilo pametno za Edu da napusti man shitty na Ljeto, nek uzme Engleski pehar, i nek bjezi u inter, real (ne volim ih :mrgreen: ) ili bayern, to su neke realne opcije ;)
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

Pasha_car_aga
Kontakt:

Post Postao/la Pasha_car_aga » 16 feb 2012, 12:45

ZOI84 je napisao/la:Kaže Edo:"ne znam šta da se nadam. Ne nadam se da ću igrati. Mancini često rotira - igram pa ne igram, tako da zaista ne mogu sa sigurnošću reći da li ću zaigrati. Mislio sam da ću nastupiti i protiv Aston Ville, ali nisam. Međutim, to je manje bitno ko igra, najbitnije je da ekipa prođe".Ovo baš zvuci razocaravajuce, moj Edine zbog svojih i naših zivaca mijenjaj klub, ako ikako možeš

K..ac je manje bitno ko igra i nas Edo poceo ko kakva zena, a iz ovog se vidi da je haman izgubio samopouzdanje :(

Zao mi je naseg Ede, on je jedan od 5 najboljih centarfora na svijetu :(

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: edvaE2, kakarut i 27 gostiju.