Mogu li vas zamoliti da postavite jednu sliku kada vas je bilo približno ili više na sjeveru?
Iznenadila me brojka, jer je ovo bila jedna obična utakmica, dobro ajde - mali derbi.
Stigli smo u "čaršiju"

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =1&theater evo koliko nas je bilo.VolimRadnicki je napisao/la:Komšije, čestitke na pobjedi.
Mogu li vas zamoliti da postavite jednu sliku kada vas je bilo približno ili više na sjeveru?
Iznenadila me brojka, jer je ovo bila jedna obična utakmica, dobro ajde - mali derbi.
Stigli smo u "čaršiju"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bio je ovo pravi derbiVolimRadnicki je napisao/la:Komšije, čestitke na pobjedi.
jaka slikanusmir je napisao/la:ma bilo nas 300 do fotografa jedo tad djeco drkajte na slike
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... 1914_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
pa ako je istinita priča da bi Vitez mogao ostati bez PL, Sloboda će igrati za drugo mjesto i ne vjerujem da ćemo vam pustiti .. al' ako bude sigurno da će Vitez igrat' PL, volio bih da vam pustimo, jer ćete i vi nama valjat' kad tadLjumanM95 je napisao/la:Čestitke na pobjedi.
Nadam se da će biti komšijski 3 boda u zadnjem kolu - bodovi spasa.
Tuzlakk je napisao/la:Sioxi sad imate na šta drkatJTS je napisao/la:
Mislim da su šanse da Vitez ne dobije licencu 1%. Šuplja priča, jer do sada uvijek neće dobiti ovaj-onaj, ali ustvari svi dobiju. Meni je bilo dovoljno to što je GOŠK dobio licencu, tada sam zaista shvatio ozbiljnost onih koji o tome odlučuju. Inače i Vitez sa tako jakom potporom kluba (sponzorima) vrlo lako će osposobiti stadion za PL...JTS je napisao/la:pa ako je istinita priča da bi Vitez mogao ostati bez PL, Sloboda će igrati za drugo mjesto i ne vjerujem da ćemo vam pustiti .. al' ako bude sigurno da će Vitez igrat' PL, volio bih da vam pustimo, jer ćete i vi nama valjat' kad tadLjumanM95 je napisao/la:Čestitke na pobjedi.
Nadam se da će biti komšijski 3 boda u zadnjem kolu - bodovi spasa.
benzz je napisao/la: Nego sta bi sa onim psom sa terena, i on jadnik dosao u carsiju![]()
![]()
Može li netko napisati post kao ovaj čovjek? Morate li se majmunirati, spominjati majku, sestru, njive, seljake, grad, mahalu, seljački mentalitet, karanje?Probisvjet je napisao/la:Fukare je bilo velicanstveno gledati sa zapada. Bilo ih je oko 1000 po mojoj procjeni. Svaka cast!
Lukavcani dosli i treba im odati priznanje, cak su neki bili goli do pojasa na ovoj kisi. Za navijanje sikusa ne mogu reci nista jer se nisu culi iako sam bio blize njima nego Fukarama.
Svaka cast na zastavi-barjaku kojim su prekrili sjever. Valjda ce biti uskoro i nekih fotografija video.
Fukare svaka cast, jos jednom. Stari navijac je ponosan na vas!!
Gorki je napisao/la:benzz je napisao/la: Nego sta bi sa onim psom sa terena, i on jadnik dosao u carsiju![]()
![]()
Pas je iz čašije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.