Vama je svakako svejedno jer vi svakako stalno igrate na tuđem stadionuShullenta je napisao/la:Kakvi kompleksaši nemoguće...Mogu ja napisati milion razloga zašto vam nebi ujutru dao da siđete na posao, ali nema smisla.
Iskreno volio bih da ne igramo na Pecari iz više razloga. Prvenstveno radi nas samih, a i radi vakih kao što ste vi...Uvijek od sebe pravite neke žrtve, neku majorizaciju, Hrvatine, Katolike veće od Pape itd...Stvarno je jadno ovo sve...na stranu sve navijačke teme....
NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Šta ti znaš čiji je stadion balavac jedan, balavi.To i jes vaš problem, prepotentnosti, nekad se stvarno zapitam tko je gori vi ili međugorčani. Prije 20 godina srali iza kuće, sad bi predavanja držali o nekim visinamaMario94 je napisao/la:Vama je svakako svejedno jer vi svakako stalno igrate na tuđem stadionuShullenta je napisao/la:Kakvi kompleksaši nemoguće...Mogu ja napisati milion razloga zašto vam nebi ujutru dao da siđete na posao, ali nema smisla.
Iskreno volio bih da ne igramo na Pecari iz više razloga. Prvenstveno radi nas samih, a i radi vakih kao što ste vi...Uvijek od sebe pravite neke žrtve, neku majorizaciju, Hrvatine, Katolike veće od Pape itd...Stvarno je jadno ovo sve...na stranu sve navijačke teme....

Jadan i nebio...
Daj mi furadana!
Ajde kompleksaš liži Šulenti guzu i slavi sređene titule. I onda nemaš gdje igrati, ne može se stadion srediti jer "se ulaže" u sve ostaloShullenta je napisao/la:Šta ti znaš čiji je stadion balavac jedan, balavi.To i jes vaš problem, prepotentnosti, nekad se stvarno zapitam tko je gori vi ili međugorčani. Prije 20 godina srali iza kuće, sad bi predavanja držali o nekim visinamaMario94 je napisao/la:Vama je svakako svejedno jer vi svakako stalno igrate na tuđem stadionuShullenta je napisao/la:Kakvi kompleksaši nemoguće...Mogu ja napisati milion razloga zašto vam nebi ujutru dao da siđete na posao, ali nema smisla.
Iskreno volio bih da ne igramo na Pecari iz više razloga. Prvenstveno radi nas samih, a i radi vakih kao što ste vi...Uvijek od sebe pravite neke žrtve, neku majorizaciju, Hrvatine, Katolike veće od Pape itd...Stvarno je jadno ovo sve...na stranu sve navijačke teme....![]()
Jadan i nebio...

Tko puni Pecaru? Zrinjski i finale mjesnih zajednica!
Ćiao Široki...
Ćiao Široki...
Daj mi furadana!
Kao što rekoh KOMPLEKS koji ne prestaje, ciaoShullenta je napisao/la:Tko puni Pecaru? Zrinjski i finale mjesnih zajednica!
Ćiao Široki...

Kompleks je napisati ovaj tekst, pa ga onda za sat vremena ukloniti s facebookaljutinar je napisao/la:Kao što rekoh KOMPLEKS koji ne prestaje, ciaoShullenta je napisao/la:Tko puni Pecaru? Zrinjski i finale mjesnih zajednica!
Ćiao Široki...

Dragi ljudi u upravi NK Široki Brijeg, pokažite sada da vam je makar malo stalo do mišljenja navijača koji podržavaju klub uvijek i u svakoj situaciji. Ova slika je slavlje pobjede protiv Zrinjskog 2:1 i tada smo svi skupa bili ponosni na naše nogometaše. Sjetimo se još Aberdeen Football Club kada je došao, finale Kupa protiv FK Sarajevo08 i mnogo puta kroz duge godine jer klub je igrao velike europske utakmice i ima veliku reputaciju i nitko osim nas nije imao pravo biti na našem domu, na našoj svetinji.
Znamo da vas nije baš pretjerano briga za to što mi govorimo jer to je kako se ovdje kaže "svitska priča", ali taj isti svit je u stanju pokupovati sve dresove od prošle sezone i odmah sada razgrabiti nove koji su došli, taj svit je povadio članske iskaznice i produžio godišnje ulaznice, a samim time i produžio odanost ovom klubu i odanost toj Pecari. Stoga nam se nemojte istovariti na ideale i dopustiti najveću sramotu i provokaciju koju je vidio širokobriješki sport. HKK Široki je u stanju pofajtati se na sred parketa i uprava i svi, kako bi klub napredovao i pobjedio, jer se bore za ciljeve kluba i uvijek su tako radili, a ne da daju dvoranu na licitaciju. Ne smijete dati stadion istim onim ljudima koji su u stanju kamenovati naše navijače po dolasku na gostovanje, istim onima koji su 3 i pol sata prije utakmice u Širokom došli provocirati i praviti nerede, onima koji su prije par godina na gostovanju u Mostaru naše navijače od kojih su neki bili s obitelji i djecom gađali kamenjem. Sada promislite malo!
Mi smo očekivali spektakl protiv Udinese, ali ipak smo morali igrati u Zenici. Pa ako mi možemo igrati u Zenici, mogu i oni. Vi se nemojte praviti velikodušni, jer će te se time zauvijek posrati na ljude koji cijeli život dolaze na Pecaru i dio nje su već postali, oni koji žive za Široki. Krešo Kordić koji je ovdje zarađivao plaću provocira i kaže "idemo napuniti Pecaru" i slične gluposti, licemjer koji je nakon poraza 3:2 u derbiju u Mostaru sa njihovim navijačima slavio i opijao se, a ovdje je plaća bila redovna i jaka. Nemojte dopustiti sramotu, barem jednom u povijesti kluba koji je navršio 70 godina postojanja poštujte mišljenje ljudi i pokažite da ste naši i da imate obraza. Čujte naše mišljenje i postupite ispravno. Mi smo protiv!!

Daj mi furadana!
na sreću kod nas pojedinci, kod vas svi po reduShullenta je napisao/la:Kompleks je napisati ovaj tekst, pa ga onda za sat vremena ukloniti s facebookaljutinar je napisao/la:Kao što rekoh KOMPLEKS koji ne prestaje, ciaoShullenta je napisao/la:Tko puni Pecaru? Zrinjski i finale mjesnih zajednica!
Ćiao Široki...![]()
Dragi ljudi u upravi NK Široki Brijeg, pokažite sada da vam je makar malo stalo do mišljenja navijača koji podržavaju klub uvijek i u svakoj situaciji. Ova slika je slavlje pobjede protiv Zrinjskog 2:1 i tada smo svi skupa bili ponosni na naše nogometaše. Sjetimo se još Aberdeen Football Club kada je došao, finale Kupa protiv FK Sarajevo08 i mnogo puta kroz duge godine jer klub je igrao velike europske utakmice i ima veliku reputaciju i nitko osim nas nije imao pravo biti na našem domu, na našoj svetinji.
Znamo da vas nije baš pretjerano briga za to što mi govorimo jer to je kako se ovdje kaže "svitska priča", ali taj isti svit je u stanju pokupovati sve dresove od prošle sezone i odmah sada razgrabiti nove koji su došli, taj svit je povadio članske iskaznice i produžio godišnje ulaznice, a samim time i produžio odanost ovom klubu i odanost toj Pecari. Stoga nam se nemojte istovariti na ideale i dopustiti najveću sramotu i provokaciju koju je vidio širokobriješki sport. HKK Široki je u stanju pofajtati se na sred parketa i uprava i svi, kako bi klub napredovao i pobjedio, jer se bore za ciljeve kluba i uvijek su tako radili, a ne da daju dvoranu na licitaciju. Ne smijete dati stadion istim onim ljudima koji su u stanju kamenovati naše navijače po dolasku na gostovanje, istim onima koji su 3 i pol sata prije utakmice u Širokom došli provocirati i praviti nerede, onima koji su prije par godina na gostovanju u Mostaru naše navijače od kojih su neki bili s obitelji i djecom gađali kamenjem. Sada promislite malo!
Mi smo očekivali spektakl protiv Udinese, ali ipak smo morali igrati u Zenici. Pa ako mi možemo igrati u Zenici, mogu i oni. Vi se nemojte praviti velikodušni, jer će te se time zauvijek posrati na ljude koji cijeli život dolaze na Pecaru i dio nje su već postali, oni koji žive za Široki. Krešo Kordić koji je ovdje zarađivao plaću provocira i kaže "idemo napuniti Pecaru" i slične gluposti, licemjer koji je nakon poraza 3:2 u derbiju u Mostaru sa njihovim navijačima slavio i opijao se, a ovdje je plaća bila redovna i jaka. Nemojte dopustiti sramotu, barem jednom u povijesti kluba koji je navršio 70 godina postojanja poštujte mišljenje ljudi i pokažite da ste naši i da imate obraza. Čujte naše mišljenje i postupite ispravno. Mi smo protiv!!
Kakvi debili

Sta napraviste od teme 

...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
- Evolve
- Kontakt:
Točno nebi ulazio nikako sljedećih 20 dana dok se nesmirite svi skupa.

NK Široki Brijeg
Pa eto neznam pitam te čiji je ??Shullenta je napisao/la:Šta ti znaš čiji je stadion balavac jedan, balavi.To i jes vaš problem, prepotentnosti, nekad se stvarno zapitam tko je gori vi ili međugorčani. Prije 20 godina srali iza kuće, sad bi predavanja držali o nekim visinamaMario94 je napisao/la:Vama je svakako svejedno jer vi svakako stalno igrate na tuđem stadionuShullenta je napisao/la:Kakvi kompleksaši nemoguće...Mogu ja napisati milion razloga zašto vam nebi ujutru dao da siđete na posao, ali nema smisla.
Iskreno volio bih da ne igramo na Pecari iz više razloga. Prvenstveno radi nas samih, a i radi vakih kao što ste vi...Uvijek od sebe pravite neke žrtve, neku majorizaciju, Hrvatine, Katolike veće od Pape itd...Stvarno je jadno ovo sve...na stranu sve navijačke teme....![]()
Jadan i nebio...
Ne vidim problem u tome da zrinjski odigra tu utakmicu na Pecari. Veća je kazna ovim radikalnim mostarcima sa širokobriješkim prezimenima to što moraju doć ''na selo'' jer u gradu nemaju uvjete, nego što je nama problem primiti i organizirati tu utakmicu.
ostanimo gospoda, ne budimo kao oni.
ostanimo gospoda, ne budimo kao oni.
Brijeg stoji, plav i visok, susjed neba.
Jel moguce da cemo nedjeljnu utakmicu docekati u punom sastavu? Kad je zadnji put bilo tako
Ceka nas teska utakmica, oni su noseni pobjedom nad Zeljom, ali realno, imamo kvaliteniju ekipu, ne smijemo si dopustiti kiks na domacem terenu. A mozda stignemo do pozicije broj 1, nadam se nekom miroljubivom remiju na Grbavici

Ceka nas teska utakmica, oni su noseni pobjedom nad Zeljom, ali realno, imamo kvaliteniju ekipu, ne smijemo si dopustiti kiks na domacem terenu. A mozda stignemo do pozicije broj 1, nadam se nekom miroljubivom remiju na Grbavici

Zadnja izmjena: Android, dana/u 03 avg 2018, 14:56, ukupno mijenjano 1 put.
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
- Evolve
- Kontakt:
Pavić na slatkim mukama pred Čelik
Trener Širokog Brijega Boris Pavić u slatkim je brigama uoči nedjeljne utakmice sa Čelikom na Pecari s obzirom da nakon dužeg vremena na raspolaganju ima sve igrače.
3 bobe za vikend ajmo
Trener Širokog Brijega Boris Pavić u slatkim je brigama uoči nedjeljne utakmice sa Čelikom na Pecari s obzirom da nakon dužeg vremena na raspolaganju ima sve igrače.
3 bobe za vikend ajmo

NK Široki Brijeg
- Ugrovacaboy
- Kontakt:
Ovaj plavo bijeli na face lupa ko max po diviziji... ko je kako koga dočekao. Znam jedino da je naša uprava pristala čim je Zrinja prijavio isti stadion. Svak ima svoje mišljenje ali nekad pojedincima treba reći da je šutnja zlato.
I naravno da se stadion plaća pa nije ovo njiva pa kad naletiš :ajmo razbacat na dva gola.
Onaj ko plaća radnike za uređenje stadiona taj će i naplatiti...
I naravno da se stadion plaća pa nije ovo njiva pa kad naletiš :ajmo razbacat na dva gola.
- Evolve
- Kontakt:
Zadnji put kad smo sve imali na broju bili na čelu tablice, lani, 10/11mjAndroid je napisao/la:Jel moguce da cemo nedjeljnu utakmicu docekati u punom sastavu? Kad je zadnji put bilo tako![]()
NK Široki Brijeg
Nisam pročitao šta je pisao, ne znam kad je naša to prihvatila. Ali moje mišljenje je da ih ja nikada nebi ugostio, svaku utakmicu kad idem dole gledam oćel mi tko glavu razbiti ili auto, a razbijale su se i glave i auta. I sad da te klošare udomaćimo na svoj stadion? Inače ćemo se okrenuti za te pare što ćemo dobiti. Jašta. Napadamo titulu! Hvala ti Zrinjski, hvala ti dobročinitelju!Ugrovacaboy je napisao/la:Ovaj plavo bijeli na face lupa ko max po diviziji... ko je kako koga dočekao. Znam jedino da je naša uprava pristala čim je Zrinja prijavio isti stadion. Svak ima svoje mišljenje ali nekad pojedincima treba reći da je šutnja zlato.
...
Nekad i mi pretjerujemo. Pa i nas je Zenica primila dok nas je Uefa kar*la. Po meni jedino sto treba je dobro naplatit domacinstvo i osigurat se od sve moguce stete na stadionu i van njega. Razvali stolicu platit ces je. Mi prije svega moramo gledat prema Čeliku. Ne mogu vjerovati da su svi zdravi,to nam se nije dogodilo ima godinu dana. Jel onaj travnjak imalo bolji nego sto je bio,@hlive ?
SAMO ŠIROKI!
- siroki1991
- Kontakt:
**** Zrinjski, nek igraju ljudi, naplatiti im najam stadiona i gotovo. Nama je bitan Čelik i Mladost koja dolazi vikend iza. Pristupiti maksimalno ozbiljno, jer uz dvije pobjede smo na prvom mjestu... A i nakon toga nam ždrijeb ide na ruku, Sloboda i Željo kući, Mladost i GOŠK vani.. Prilika da se napravi neka bodovna prednost, iako bez pojačanja u obrani teško imamo šta tražiti.