I ja bi vjeruj miKonfucije je napisao/la:Joj dao bih guza da dovedemo ovog Dzagoeva.

[youtube][/youtube]

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
I ja bi vjeruj miKonfucije je napisao/la:Joj dao bih guza da dovedemo ovog Dzagoeva.
Arshavin je skoro 2 sezone fantasticno odigrao,zadnju godinu i pol je opo al ako ostane imam neki feeling da bi bio dobarBluesForever je napisao/la:Imali ste Arshavina kao i mi Zhirkova,pa se nisu vidjeli u EPL.Konfucije je napisao/la:Joj dao bih guza da dovedemo ovog Dzagoeva.
Pilar je od ljeta igrač Wolfsburga, to je dogovoreno već u januaru.Arnelinho je napisao/la: Od igrača na EP-u svidjeli su mi se onaj Selassie i Pilar iz Češke. Za Pilara mislim da će teško biti važna karika u nekom većem klubu (mislim kako su osredjni klubovi liga 5 njegov najveći domet ili sjedenje na klupi u nekom većem), dok bi Selassie mogao igrati u prvih 11 u nekim boljim klubovima.
chily-rz je napisao/la:Ipak,izgleda da nije sve u parama..Navodno je Giroud odbio Malagu,Zenit i Valenicu i ako su sva tri ova kluba mu davala daleko veču platu,.Transfer bi trebao biti završen do kraja sedmice..
Hoce li to konacno biti i jedno ljeto, da ce Arsenalovi navijaci biti sretni sa transferima?Gazidis- I think our fans will have something to be excited about in the summer transfer market.
Svi ti klubovi su mu nudili veće novce nego Arsenal gdje će imati 50.000 funti sedmično. Znači sva 3 kluba nudili više, ali on izgleda osjeća da je pravi korak u njegovoj karijeri Arsenal uprkos manjoj plaći.Saurman je napisao/la:chily-rz je napisao/la:Ipak,izgleda da nije sve u parama..Navodno je Giroud odbio Malagu,Zenit i Valenicu i ako su sva tri ova kluba mu davala daleko veču platu,.Transfer bi trebao biti završen do kraja sedmice..
Sve eminentni klubovi, činjenica je da najviše interesovanja pokazao Arsenal i vrlo je moguć prelazak jer i cijena nije velika.
Nema sanse da je istinaMarsal je napisao/la:Svi ti klubovi su mu nudili veće novce nego Arsenal gdje će imati 50.000 funti sedmično. Znači sva 3 kluba nudili više, ali on izgleda osjeća da je pravi korak u njegovoj karijeri Arsenal uprkos manjoj plaći.Saurman je napisao/la:chily-rz je napisao/la:Ipak,izgleda da nije sve u parama..Navodno je Giroud odbio Malagu,Zenit i Valenicu i ako su sva tri ova kluba mu davala daleko veču platu,.Transfer bi trebao biti završen do kraja sedmice..
Sve eminentni klubovi, činjenica je da najviše interesovanja pokazao Arsenal i vrlo je moguć prelazak jer i cijena nije velika.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.