kuknjava
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- feniksptica
 - Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito
Sto su se navijaci Slobode raspisali..da iskoriste dok su jos u ligi, nema posle.

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
						BOT (ponude u inbox)
Sloboda živi zauvijek.feniksptica je napisao/la: ↑19 mar 2021, 23:29Sto su se navijaci Slobode raspisali..da iskoriste dok su jos u ligi, nema posle.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Nzm jel bilo, nisam pratio temu... Al evo dobre informacije.
Samo na Moja TV i Moja web TV BESPLATNO pratite proljetni dio nogometne sezone BiH!
Utakmice su dostupne Moja TV i korisnicima interneta BH Telecoma, kao i korisnicima drugih operatora u BiH, putem:
 Moja TV
 Moja Web TV
 Moja Web TV – Pay per view
Uživajte u vikendu!

Samo na Moja TV i Moja web TV BESPLATNO pratite proljetni dio nogometne sezone BiH!
Utakmice su dostupne Moja TV i korisnicima interneta BH Telecoma, kao i korisnicima drugih operatora u BiH, putem:
Uživajte u vikendu!
Slobodi ce biti ispaljen metak u celoSky9 je napisao/la: ↑19 mar 2021, 23:47Sloboda živi zauvijek.feniksptica je napisao/la: ↑19 mar 2021, 23:29Sto su se navijaci Slobode raspisali..da iskoriste dok su jos u ligi, nema posle.![]()
![]()
- M0starskiRambo
 - Kontakt:

Jedva cekam 23. kolo. Da vidimo sta nam je pripremio novi predsjednik FS BiH Vico Zeljkovic 

IZRONIT ĆE STARI ZA ONE ŠTO GA VOLE
IMA NAS MOSTARACA VIŠE OD KINEZA PJEVAMO, NAVIJAMO BOLJE OD ENGLEZA
- RollingPaper
 - Kontakt:

Eto vi ste grupa. Da ste izdeverali sa klubom ko mi i Robijasi ne bi vas bilo 10Meraak1921 je napisao/la: ↑19 mar 2021, 21:56Ma Fukara nikad nije ni bila ozbiljna navijacka grupa.. mislim da su sad 7-8 u BiH
Ovde ih ima 9 punoljetnih i 18 maloljetnih lica
- M0starskiRambo
 - Kontakt:

IZRONIT ĆE STARI ZA ONE ŠTO GA VOLE
- Meraak1921
 - Kontakt:

RollingPaper je napisao/la: ↑20 mar 2021, 01:23Eto vi ste grupa. Da ste izdeverali sa klubom ko mi i Robijasi ne bi vas bilo 10Meraak1921 je napisao/la: ↑19 mar 2021, 21:56Ma Fukara nikad nije ni bila ozbiljna navijacka grupa.. mislim da su sad 7-8 u BiH
Ovde ih ima 9 punoljetnih i 18 maloljetnih lica
- svrakino1921
 - Kontakt:

- 
				killafrommanilla
 - Kontakt:

Ima li 7 8 Bosnjaka da bi lezali za Mamica

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
						A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
- RollingPaper
 - Kontakt:

U sezoni kad je Zeljo bio sredina tabele, ide odma parola ostalo je samo ime a da ste ispali iz lige ne bi vas bilo 15 na tribini, odmah ih pola prestalo pratit ostala okosnica grupe iz okoline Sarajeva sve Ustikolina hahah
(Manijaci sanski most, manijaci zivinice, manijaci gracanica itd koji vam i dalje pune kop i kuci i na strani) a javna je tajna da vam tribinu drzi kamatar zbog kojeg su sve mladje grupe iz grada davno presli na Sjevernu tribinu i pobjegli sa juga.
Horde su za vas institucija.
Tako je!RollingPaper je napisao/la: ↑20 mar 2021, 10:43
U sezoni kad je Zeljo bio sredina tabele, ide odma parola ostalo je samo ime a da ste ispali iz lige ne bi vas bilo 15 na tribini, odmah ih pola prestalo pratit ostala okosnica grupe iz okoline Sarajeva sve Ustikolina hahah
(Manijaci sanski most, manijaci zivinice, manijaci gracanica itd koji vam i dalje pune kop i kuci i na strani) a javna je tajna da vam tribinu drzi kamatar zbog kojeg su sve mladje grupe iz grada davno presli na Sjevernu tribinu i pobjegli sa juga.
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
hahahahahahahahahawolfie je napisao/la: ↑20 mar 2021, 10:47Tako je!RollingPaper je napisao/la: ↑20 mar 2021, 10:43
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
						https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
- 
				Tatamata1946
 - Kontakt:

Danas tri sigurna keca. Vjerovatno ce citavo ovo kolo biti pravo domacinsko

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.