FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Saurman
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Saurman » 23 jul 2012, 12:49

slika

Kad igraš prijateljske sa žabarima. :|
1974---1975---1976---2001---2013---2020

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 23 jul 2012, 14:58

Jupp Heynckes, na press konferenciji je potvrdio kako njegov tim nije još uvijek odustao od dovođenja Javija Martineza.

Javi Martinez je super čovjek. Ima karakter i jako je dobar igrač. Njegova tržišna vrijednost trebala bi biti od 22-23 miliona eura. Nikako 40 miliona eura. Atleticova potražnja je nepristojna, kazao je Heynckes.

Jupp još nije digao ruke od Martineza al 40 miliona eura što je mnogo,mnogo je 8-)
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 23 jul 2012, 16:18

Navodno se pojavilo interesovanje za Najdzel de Jonga i nasa uprava je spremna da ponudi oko 10 miliona eura za istog. Ili je to jos jedna novinarska patka?

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 23 jul 2012, 18:04

Sto se mene tice De Jong je taj igrac koji Bayernu treba, s obzirom da su svi govorili da od odlaska Gertrude nemamo tog razbijaca, nekoga ko ce noge polomiti. :mrgreen:

Martinez je vjerovatno zavrsena prica, jer je Barca vec krenula u pregovore oko njegovog dolaska.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 23 jul 2012, 18:34

To sam i ja govorio, da nam je sad neki Van Bomel. A sto se tice Martineza, mislim da ga svejedno ne bismo doveli, i da ce se ta prica zavrsiti kao i sa Koentraom. Mislim, nisam ni pratio tog igraca, da bi komentarisao bilo sta, o njegovim partijama, sposobnostima i ostalom, ali na svim mogucim forumima se digla prasina kao da je u pitanju neki "inzenjer niskogradnje" , a do tad niko ziv nije pomenuo tog Martineza. :)

Dobro, kad predje u Barsu, verovatno ce biti jos bolji, iz razloga sto svaki igrac u Barsi zbog jacine kolektiva i stila igre ispadne mnogo bolji.

badstuber
Kontakt:

Post Postao/la badstuber » 23 jul 2012, 23:46

mislim da bi on bio pojacanje,kod njega nema milosti covjek ide u kost...takav igrac nam treba

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 23 jul 2012, 23:49

Prema pisanju BILD-a navodno Bayer traži 25 mil za Bendera, zaista ovo je tržište otišlo u tri lijepe.

badstuber
Kontakt:

Post Postao/la badstuber » 24 jul 2012, 00:13

ja sam cuo da bayer ne zeli prodati bendera......evo jedna zanimljiva vijest za de jonga covjek je slomio vise nogu nego zabio golova

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 24 jul 2012, 00:24

Kostolomca iz Citya nikako ne bi volio vidjeti u Bayernu igrač kratkog fitilja, jer ako ćemo tražiti igrače njegovih "kvaliteta" onda ih možemo naći u Buli za manje love.

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 24 jul 2012, 00:32

proFCB je napisao/la:daj ba Schweini sta si se odjednom nahajcao??? Ko ce izgubiti mjesto u ekipi je sasvim nebitno nego je bitno to da preuzmemo primat opet u bundesligi pa ako treba da ni Robben ne igra neka bude tako.
znam da je to bitno,ali pocela je prica ko ce iz prvih 11,nisam nista ni spominjao BL :)
Sta je jbt i taj Kroos nesh ga sad tu stitis ba mali nea damu i to je to,takvi nam ne trebaju. On je dobar igrac,ali je super igrac za Leverkusen-a ili pak za Schalkea
stitim?njegove partije govore za njega.
sad treba imati tim u kojem svih 11 igraca ima damu?Kroos ima 22 godine,prosla sezona je tek prva sezona koju je "kako treba" odigrao u svim takmicenjima,previse se ocekuje od toliko mladog igraca,nije svako Messi.

to za Bendera ako je tacno,onda u pm.
od Bayerna se u BL vjecno traze neki milioni i onda igraci predju za duplo manje pare u neki drugi klub druge lige.

ja jos uvijek cekam taj bomba transfer i nadam se da ce biti nesto sto prije :)
osim ako su mislili Dzeku dovest',pa se zaebali :D

je li zna neko da li je Sammer otputovao u Kinu s ekipom?
#miasanmia

badstuber
Kontakt:

Post Postao/la badstuber » 24 jul 2012, 00:36

je Sammer je sa ekipom u Kini

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 24 jul 2012, 01:33

De Jong(kostolomac) nam ne treba jer Gustavo sasim dobro obavlja taj posao defanzivnog veznog i sasvim dobro obavlja taj dio prljavog posla u ekipi

Klare

Post Postao/la Klare » 24 jul 2012, 02:46

Ako ćemo tražiti pojačanje na sredini, eh da vam lijepo kažem da bi tu na prvom mjestu trebao biti igrač duge, bujne kose, tu u susjedstvu, dakle riječ je o Jiračeku Petru, onom Čehu bez pardona

Koja j.ebena radilica :o , koja prčena udaraljka :o , koji kuronja, koji mudonja... :? , je li dosta? :?

Igrač je jedna extrica, neumorni trkač, što jeste jest, mora se priznati, je li tako? :?
A ja, umal' ne zaboravih, po protivnički gol opasan poput osice, tehnički jak, stvarno se mora priznati... ;)
Taj ne j.ebe ni Husu, ni Ronu, ni Pepea, ni Messija... 8-)

Dalje, zašto tražiti neke aman skupe varijante ala Martinez, ili nešto drugo? :?:
Pa pogledajmo Danca fine frizurice, Danca Kvista iz Stuttgarta, pogledajmo tog trkača, i još mnogo toga u njegovom asortimanu, pa vide li ispred nosa malog Šmidonju iz Hannovera :? , sve su to dosta fini igrači, al' oni tamo kao da ne vide ispred nosa. :?

Al' ne zaboravimo ni to da također u svojim redovima i mi imamo konja za trku, imamo također igrača fine frizurice, plavkaste, dakako riječ je o Anatol44 Tymi Rusu, ima njega još ;) , a svakako da je tu kao prva opcija odličan Gustavo Luiz, inače bio bez frizure, a nedavno je uradio poteze na glavi, tako da se može reći jedna frizurica...

PS:Geroslava ni na mapi :? , kud on devri?

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 24 jul 2012, 11:18

Klare je napisao/la:Ako ćemo tražiti pojačanje na sredini, eh da vam lijepo kažem da bi tu na prvom mjestu trebao biti igrač duge, bujne kose, tu u susjedstvu, dakle riječ je o Jiračeku Petru, onom Čehu bez pardona
slud?
dobar je igrac, pa cak i vise od toga, ali...

Die Sponsoren der 18 Vereine
Platz 1 Wolfsburg: Sponsor VW, Summe unbegrenzt

dakle, nea teoretske :!:
Klare je napisao/la:koji kuronja, koji mudonja
ih, da se et to trazi... drug secko bi razvaljivo u bayi 8-)
da, ja sam taj koji je za samo 1 min. uspio nasmijati i rasplakati slona.
PS:Geroslava ni na mapi :? , kud on devri?
negdje je kraj vode - ladi jajca.
dr.adnan je napisao/la:Secko, evo i Boa trckara po terenu
ko ga j. vidis da se udebljao ko krmcic. njega ce dante poslati na klupu 8-)
dr.adnan je napisao/la:Secko,u svojoj
statistici zaboravljas drugog Super Marija zvanog Mandzu
nea mandzo kapciteta.
thulkazal je napisao/la:ne volim ga ni ja ali reci koliko je realno da ga vidimo na klupi ...
nazalost nerealno :cry:
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

pasha_the_one
Kontakt:

Post Postao/la pasha_the_one » 24 jul 2012, 11:23

Kako prenosi tz-online.de De Jong je vec u Minhenu i trazi kucu za stanovanje. Man City nema nista protiv ovog transfera.

Link: http://www.tz-online.de/sport/fussball/ ... 29731.html" onclick="window.open(this.href);return false;
"Društvo koje ne prepoznaje činjenicu da svaki pojedinac ima pravo na sopstvene vrijednosti, ne poštuje dostojanstvo pojedinca i ne zna šta je sloboda." Fridrih Avgust fon Hajek (1899-1992.)

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 24 jul 2012, 11:24

pasha_the_one je napisao/la:De Jong je vec u Minhenu i trazi kucu za stanovanje
fuj, fuj, fuj :x
kojeg ce im qurca polukrampa jong de?
odo povratit :roll:

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

pasha_the_one
Kontakt:

Post Postao/la pasha_the_one » 24 jul 2012, 11:31

secer je napisao/la:
pasha_the_one je napisao/la:De Jong je vec u Minhenu i trazi kucu za stanovanje
fuj, fuj, fuj :x
kojeg ce im qurca polukrampa jong de?
odo povratit :roll:
Bolje da nikoga ne dovode nego njega :evil:

Sta bi u ovom slucaju sa Tymoschuka :s
"Društvo koje ne prepoznaje činjenicu da svaki pojedinac ima pravo na sopstvene vrijednosti, ne poštuje dostojanstvo pojedinca i ne zna šta je sloboda." Fridrih Avgust fon Hajek (1899-1992.)

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 24 jul 2012, 11:38

slika

:lol:
Der Mann für die entscheidenden Tore.

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 24 jul 2012, 12:02

Mozda je to trik nase uprave, mozda ne dodje De Jong. Doduse i Ribery pre koju godinu napisao slovo 'F" na ugovoru Reala, ali mu se u poslednjem momentu pokvarila hemijska. :)

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 24 jul 2012, 12:05

pasha_the_one je napisao/la:Sta bi u ovom slucaju sa Tymoschuka
zasto? bayern je postao poznat kao prihvatiliste iliti posljednje svratiste za igrace koji trebaju zavrsiti karijeru.
da nije zalosno, bilo bi smijesno.
jos im treba da dovedu muharema serbezovskog ili nekog drugog ciganina, pa da kompletiramo otpad :lol:

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.