Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
gdje pogledati vise o njima?theprodigy je napisao/la:ovaj royal je fuj, dizajn nidje veze, bolja je legea bilaMegamon je napisao/la:Tacnije Royal druze admine,jel' i ti imas tu informacijuadmin je napisao/la:privatizacija klubova nema veze sa statutom saveza već sa državim zakonom o sportu.
talijanski dresovi nisu među ovim gore nabrojanim. vjerujem da se radi o jednoj relativno novoj marki koja pravi proboj u BiH.
ma samo nek je bordo...pacovi_tu_ima je napisao/la:
slazem se, al ovo je sa njihove stranice, mozda nasi opet fule nijansu, mislim da smo mogli naci jaceg sponzora, j.ebo ovo.mma_hz je napisao/la:ma samo nek je bordo...pacovi_tu_ima je napisao/la:
dzenan01 je napisao/la:Čestitke kadetima na prolazu u finale.
Sada čekamo komšinice u finalu, oni su nam redovne mušterije u ovom uzrastu
pa koliko onda ima zalutalih u zelji nesmijem niti da pomislim, kada u sarajevu koje ih razbije 5:0 ima tih "zalutalih"TheDinoRules je napisao/la:dzenan01 je napisao/la:Čestitke kadetima na prolazu u finale.
Sada čekamo komšinice u finalu, oni su nam redovne mušterije u ovom uzrastu
Željina generacija '94, ako nisi znao, do ove sezone NIJE IZGUBILA NITI JEDNU UTAKMICU PROTIV SARAJEVA '94. Ove sezone su imali 2 teška poraza, to je istina, ali da si gledao snimke shvatio bi da je to bila Željina loša igra, a ne dobra igra od strane Sarajeva. Inače, ekipa Sarajeva u ovoj generaciji ima nekoliko dobrih igrača, ali ima i "zalutalih".
trenutno je" garaziran" izgledaBuu je napisao/la:Sta je sa onim Đipom ?
Uvijek mi se svidjala ova bordo-bijela kombinacija al nikad da je i fakat imamo ;
isto kao da gledam romine dresove..pgt ovaj sto je tebi najljepsi eeh...
mma_hz je napisao/la:trenutno je" garaziran" izgledaBuu je napisao/la:Sta je sa onim Đipom ?![]()
nezz..valjda nije prosao tehnicki...Buu je napisao/la:mma_hz je napisao/la:trenutno je" garaziran" izgledaBuu je napisao/la:Sta je sa onim Đipom ?![]()
![]()
zasto ?
trenutno je" garaziran" izgledamma_hz je napisao/la:Sta je sa onim Đipom ?
Koliko je presao,ozbiljan sam kupacmma_hz je napisao/la:trenutno je" garaziran" izgledaBuu je napisao/la:Sta je sa onim Đipom ?![]()