Sva sreća pa imamo Sinnera, jedini lik koji će parirati Alcarazu u budućnosti, imamo već sad baš veliko rivalstvo. Kako ga je samo sposoban ubaciti u mašinu i rokati neprestano, Alcaraz ne zna šta ga je snašlo.
ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Došao Carlos opet na prangiju Janiku, ni prvi ni zadnji put
Sva sreća pa imamo Sinnera, jedini lik koji će parirati Alcarazu u budućnosti, imamo već sad baš veliko rivalstvo. Kako ga je samo sposoban ubaciti u mašinu i rokati neprestano, Alcaraz ne zna šta ga je snašlo.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
BIHpatriota
- Kontakt:
E moj Alkarazu, neces ti ni pola uspjeti kao velika trojka i to u deset puta slabasnijoj konkurenciji.
Vjerovatno najkvalitetniji Sinerov meč kojeg sam do sada u karijeri odgledao, kad se uzme u obzir težina i forma protivnika, te činjenica da do sada nije uspijevao naći rješenje za Medvedeva. Baš onako velika, statement pobjeda. Vezati u 2 dana Alcaraza i Medvedeva u ovom trenutku osim Novaka(a ni on još nikada nije uspio) ne može niko ni pomisliti da uradi.
Koliko je samo napredovao lik sa Cahillom u zadnjih par mjeseci i na igračkom i na mentalnom planu, ne mogu da vjerujem u kakvu zvijer se pretvorio. Sinner sa početka ove sezone iz recimo IWa i Miamija i ovaj trenutni 2 potpuno različita igrača. Pokazao je ono što me je najviše kod njega brinulo a to je ta prilagodba na različite stilove igre, odnosno da dokaže da nije jednodimenzionalac, a bogami nije. Iskopirao je Alcarazovu taktiku sa Danilom sa puno izlazaka na mrežu i servis voleja, česte promijene ritma i dinamike, i mnogo varijacija. I sama egzekucija iste sprovedena bez greške.
Siguran sam da smo ovdje dobili još jednog velikog igrača za budućnost i rivalstvo Alcaraz - Sinner će biti neminovnost, u to više nemam nikakve dileme. Imamo dvojicu koji talentom odskaču iznad svih ostalih, samo je pitanje vremena kad će se kod Sinnera složiti još malo kockice mentalno i fizički da i na slemovima počne ići po titule, moralo bi već naredne sezone.
Koliko je samo napredovao lik sa Cahillom u zadnjih par mjeseci i na igračkom i na mentalnom planu, ne mogu da vjerujem u kakvu zvijer se pretvorio. Sinner sa početka ove sezone iz recimo IWa i Miamija i ovaj trenutni 2 potpuno različita igrača. Pokazao je ono što me je najviše kod njega brinulo a to je ta prilagodba na različite stilove igre, odnosno da dokaže da nije jednodimenzionalac, a bogami nije. Iskopirao je Alcarazovu taktiku sa Danilom sa puno izlazaka na mrežu i servis voleja, česte promijene ritma i dinamike, i mnogo varijacija. I sama egzekucija iste sprovedena bez greške.
Siguran sam da smo ovdje dobili još jednog velikog igrača za budućnost i rivalstvo Alcaraz - Sinner će biti neminovnost, u to više nemam nikakve dileme. Imamo dvojicu koji talentom odskaču iznad svih ostalih, samo je pitanje vremena kad će se kod Sinnera složiti još malo kockice mentalno i fizički da i na slemovima počne ići po titule, moralo bi već naredne sezone.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Felixians4
- Kontakt:
Okružen je izuzetnim teniskim stručnjacima, upija i radna etika je uz talent potrebiti visoka. Preslab resume i score s najboljima dosad u karijeri s obzirom što može i što je prikazao na ovom turniru što je valjda početak trajne vrhunske izvedbe, a ne simpatična iznimka jer bilo bi prerazočaravajuće.
Ova titula vrijedna je 1000ce po svemu osim bodovima. Bravo, Jannik.
U Šangaju da dobije pokoji match, izbjeći kiks promptno iz Cincinattija.
Koja je ovo shema da završavaju u srijedu?
Bodi, igrao je odlično u IW Miamiju. Bolje je igrao i lani na Wimblyu i US Openu nego ove godine.
P.s. Ruski narod je šarmantan po genima
Ova titula vrijedna je 1000ce po svemu osim bodovima. Bravo, Jannik.
U Šangaju da dobije pokoji match, izbjeći kiks promptno iz Cincinattija.
Koja je ovo shema da završavaju u srijedu?
Bodi, igrao je odlično u IW Miamiju. Bolje je igrao i lani na Wimblyu i US Openu nego ove godine.
P.s. Ruski narod je šarmantan po genima
Alcaraz se isto treba okruziti boljim staffom,a ne prijateljima.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- Felixians4
- Kontakt:
Prije je Vagnozzi bio frend Janniku nego JC Ferrero ovome. U pravom momentu se zahvalio Piattiju. Ivanišević bi sjeo ko kec na deset Onaj ćelavi je šta, agent? Jako su oni digli Carlosa i zaslužni su za strelovit uspon u orbitu od starta seniorskog natjecanja
Rune nastavlja katastrofalan niz.
sinner je ovaj puta u medinoj polovini, trebali bi imati finale jednog od njih dvojice i carlosa ako bude sve po očekivanju
Ode Medo
Koliko je samo Korda talentovan i kompletan teniser, valjda će ikada uspjeti da sredi ove bubice i da nađe kontinuitet.
- Felixians4
- Kontakt:
Medo svaki turnir na svijetu kuka na loptice, sporinu podloga. I kad mu ide i kad ne ide. Dosta i rezonski, Shanghai je bio sinonim za ultra brzi vanjski hard. On u pravilu ne može pobijediti talentiranog suparnika kad ovaj ima svoj dan. Njegov plafon nije top10 vjerojatno. Problem skoro svih ostalih je što je potrebno često, a ne rijetko biti na optimalnom izdanju.
Nadam se da Alcaraz ispada prije polufinala, bilo bi "fair" da Nole završi godinu na jedinici
Nadam se da Alcaraz ispada prije polufinala, bilo bi "fair" da Nole završi godinu na jedinici
novak ima pariz i masters, ako oba uzme ostaće vjerovatno no.1 , elem do njega samoga jeFelixians4 je napisao/la: ↑08 okt 2023, 10:53Medo svaki turnir na svijetu kuka na loptice, sporinu podloga. I kad mu ide i kad ne ide. Dosta i rezonski, Shanghai je bio sinonim za ultra brzi vanjski hard. On u pravilu ne može pobijediti talentiranog suparnika kad ovaj ima svoj dan. Njegov plafon nije top10 vjerojatno. Problem skoro svih ostalih je što je potrebno često, a ne rijetko biti na optimalnom izdanju.
bogami tresnu ovaj slušalicu sinneru
A ja mislio sad ga niko nece moci zaustaviti 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
- Felixians4
- Kontakt:
Ma joj, podsjeća uvelike na Zvereva i Felixa. Taman se ponadaš sjeda na svoje mjesto, ide stalno vrhunski level, a kad ono, stalno nešto fali i krizni periodi su konstanta. Shelton pak novi Shapovalov?
Da vidimo hoće li Carlitos uprskati priliku da dođe do novog mastersa kada su mu 3-4 najveća rivala out.
otvorilo mu se pravo ... ne bi se smjelo desiti da ovo ne uzme
breaking:
rafa se izgleda vraća malo ranije nego što je bilo očekivano, navodno igra melburn
breaking:
rafa se izgleda vraća malo ranije nego što je bilo očekivano, navodno igra melburn
Tanko je ovo. Doduše Dimitrov baš dobar.
Ako Rublev izgubi od Paula četvrtfinala mastersa bez Top 10 igrača. Vjerovatno se nikad ovako nešto nije desilo.
Dimitrov fantastičan, kao i cijelu sezonu.
Dimitrov fantastičan, kao i cijelu sezonu.
svakako je bezvezni turnir. zar nije bilo skoro isto tako u bercy-ju ono kad je kecmanović igrao finale?
alcaraz previše leluja, praktično daje noletu no.1 na tanjiru
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.