Ovo je povratak pravog velikana i ovo je nakon par godina zaista pravi pravcati i iskreni prvak Italije. Juve je velikan, gigant koji zaslužuje da bude u vrhu i nekako kad je Juve šampion onda znamo da je to pravi šampion Italije.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
legenda reala je napisao/la:Ma kakav ba Inter ,veliki Juve predvođen velikim Alexom se vraća na stare staze slave i ima da pokori Italiju ove sezone
legenda reala je napisao/la:Mi se bolan ,ove sezone vraćamo na stare staze slave ,bićemo ponovo najači kao prije i izdominiraćemo slabašnu Seriu A ove sezone ,Napoli će nam biti neki konkurent ,ali Inter i Milan će biti s lakoćom izdominirani .Tribalian je napisao/la:HAHAHAHAHAHHAHAH![]()
![]()
E moj brate Legendo Reala hahahahhahaha vama su veliki rivali sad Lece,Cesena...
Uz Pomoć velikog Alexa Juve ima da osvoji duplu krunu![]()
FORZA JUVE!!!!!
legenda reala je napisao/la:Šta je ovo ovdje Magicini sljedbenici i dalje izražavaju mržnju prema najvećem talijanskom klubu Juveu![]()
Crknite dušmani Juve je najači i ove sezone se vraća na staze stare slave predvođen ,velikim Alexom Del Pierom![]()
Ovo za mene nije ništa novo, ja kad nešto kažem to mora tako bitisarajlija89 je napisao/la:hahah...vidi legende![]()
Mozda nam doneses srecu, obzirom da si presao na nasu stranu![]()
Nisam rovio, znao sam ključnu riječ i odma sam našaoOxygen je napisao/la:Hajd' priznaj koliko si rovio da to nađeš.![]()
![]()
![]()
Kako vjerovati u titulu nakon dva sedma mjesta, uz to sa kako su svi definisali slabim mercatom, bez top igrača, a onda je sve krenulo.
P.S Gdje su nam Bianco i Juvesissoko, sigurno slave kao i svi mi!?
Ma nesto cini mi se gradske vlasti nisu dopustile predsjeniku Cagliaria da prosiri stadion, tako da je on odlucio da do daljnjeg nece vise igrati tamo...Cartman je napisao/la:Cestitam, najvise mi je drago radi Del Piera.
Samo jedno pitanje: Zasto je se igralo u Trstu?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.