Igraš ofanzivno, prezentan si naprijed, nekad sve uđe kao protiv Leipziga, dok imaš mečeva kada lopta neće u gol i bude dosta promašaja. Protivnički golman ima svoj dan, ti imaš peh ili manjak koncentracije pri realizaciji.
Meni je čudo i krivo kako mi olako primamo golove. Kad god protivnik zaprijeti gol visi o koncu. U redu kad te protivnik iskontrira, kada ganjaš rezultat. Ali na postavljenu odbranu ti od tri šuta prema golu, ili tri prilike primiš dva gola.
Jel to samo peh, ne bih rekao, jer se prečesto dešava. Pri tome ugledaš Kejna ili Olisea kako se nazad bore i onda ti ništa nije jasno.
Upamecano je lik koji se liječio od depresije i ima veliki manjak samopouzdanja. Večeras je u nekoliko momenata ispadao kao amater. Na malom prostoru čovjek ga u 16cu jednim potezom ostavlja dva metra iza sebe. Nije bio Maradona, nego neki nikogović.
Ne gledam serije dva puta, pa tako ni utakmice i trenutno se ne mogu sjetiti još nekih grešaka. Uopšte ne krivim odbranu kada su na vjetrometrini i kada se rezultat ganja. Tada mogu svi ispasti, zvali se oni kako već i bili najbolji na svojim pozicijama.
Kejn je aždaha i daje sve od sebe. Večeras opet među najboljima iako čini mi se nije uputio šut prema golu.
Kao što to obično biva svake sezone, ako rasturaš sve redom liga je talašika i nije bitna, ako se ko usprotivi onda divlje i kamenje. Ne valja niko, hajmo mijenjati trenera

nismo dugo.
Pa znate li vi gospodo da smo i ovoga jedva ukrcali na naš brod, da su nas mnogi odbili, da se našima mnogi ne sviđaju, da imamo veliki raskol gore u vrhu i da se tome kraj ne nazire.