Jedan je Gerrard ostalo su prolaznici samo

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
a Carragher ??Sanchez_8 je napisao/la:Nece mi biti svejedno ako dodje do transfera ipak je to Nando , toliko lijepih golova je dao u dresu najdrazeg nam kluba ali kada malo bolje razmislim to je najbolje za obje strane , Liverpool ce imati i vise nego dovoljno novca da napravi ekipu samo takvu za sljedecu sezonu ,a Nando ako misli da ce mu Abramovic kupiti koji trofej samo naprijed !
Jedan je Gerrard ostalo su prolaznici samo
Bolji je od Messija...ILoveLFC je napisao/la:![]()
Pa nije Messi...
upravi si, krecemo od nule, i ko zna kad cemo ponovo moci biti konkurenti za titulu, e zbog toga torres zeli ici, previse sporo idemo u pravom pravcu, a on zeli da osvaja trofeje, i ako ostane opet ce imati moju podrsku jer zelimo isto, on i dalje voli klub, ali cekao je godinama da se dovedu pojacanja, koliko je puta rekao da treba dovesti nekoliko pojacanja, da je to vaznije od kvalifikacije u LP, docekao je nove vlasnike, koji imaju dobar plan ali koji ne odgovara Torresu, Chelsea je posalo ponudu za njega, u ovom trenutku jedini klub koji je tu u borbi za tilulu da ga zeli dovesti, daju veliku lovi i za klub i sto se mene tice moze ici, iako bi vise volio da ostane, ne samo zbog Torresa, nego i zbog toga sto bi dobio neki znak da klub ide ipak dosta brze u pravom pravcuTorres Da Killa.!. je napisao/la:To je ta glad igraca za trofejima.. Et Gerrard je ostao uz nas sve ove godine i beskrajno sam mu zahvalan za to a da je otisao 2005-06 u Real Madrid mozda bi danas Real bio na Barceloninom mjestu a Gerrard 2je godine bio proglasavan igracem svijeta. Nas je sve ove godine zezala finansiska kriza kad su ostali "veliki klubovi" kupovali igrace 20-30 miliona mi smo sicom dovodili ili eventualno prodaj da bi kupio.. Pa da smo mi imali pare da dovodimo dobre igrace na krila(silvu, turana) i u odbranu klasne stopere sad bi zadrzali i te gladne trofeja Alonsa,Mascerana sad bi bila drugacija situacija..
Al hvala dragom bogu dosli su bolji dani, novi vlasnici koji znaju sta rade tako sto su postavili svjetske ljude na pozicije u upravu i tek sad kad smo vratili dug mi krecemo od nule lagano se gradimo.. Torres ako nece da bude dio tog novog plana nek ide ali naravno 50 miliona je njegova cjena.
Da vas malo "obradujem".The news is that Liverpool are said to want to acquire the big Geordie striker as a replacement for Fernando Torres.
Fernando Torres has shocked everybody, at least in Liverpool, by making it known that he would be keen to join Chelsea, and it’s expected that Chelsea will launch a new £40M bid for the Spanish striker.
With some of the money Liverpool will get from the London club, they will go after Andy Carroll – and this latest story is according to The Sun.
They also say that Liverpool would be willing to triple Andy’s wages, which at the moment are £25K/week – but Newcastle will themselves be offering Andy an improvement on the deal he signed only a couple of months ago, and Newcastle will at least double Andy’s wages.
We had expected another big club to come in for Andy – but we thought it would be in the Sunday papers, but it seems a day late.
And the move could be a £30M bid for the 22 year-old Gateshead-born player, which could entice Newcastle owner Mike Ashley to sell.
Spurs came in with a £25M bid a few days ago, and Ashley called that bid derisory, so it will be interesting to see what the Newcastle hierarchy think of this one – if indeed Liverpool put in the bid.
Tesko ce ko moci zamijeniti Torresa, ali El matador - Edison Cavani je odlican napadac, mislim da on igra na onom nivou zahvaljuci i Lavezziu i Hamsiku, ubojiti trioackeey je napisao/la:Ma neka oni fino uplate 50 miliona, pa neka ide.
Mislim da Carrol nije dobro rjesenje, ali eto. Po meni je on igrac koji igra jednu sezonu i to je to.
KUPITE HULKA ili CAVANIJA!!!
Pa igrace na jos vecem kad dodje kod nasMirsad_LFC je napisao/la:Tesko ce ko moci zamijeniti Torresa, ali El matador - Edison Cavani je odlican napadac, mislim da on igra na onom nivou zahvaljuci i Lavezziu i Hamsiku, ubojiti trioackeey je napisao/la:Ma neka oni fino uplate 50 miliona, pa neka ide.
Mislim da Carrol nije dobro rjesenje, ali eto. Po meni je on igrac koji igra jednu sezonu i to je to.
KUPITE HULKA ili CAVANIJA!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.