FC Bayern München

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Šta očekujete protiv Intera?

Anketa je završila: 11 apr 2025, 19:19.

1) Prolaz
24
62%
2) Ispadanje
15
38%

Ukupno glasova: 39

nerkolfc
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la nerkolfc » 30 avg 2025, 20:10

Arvid je napisao/la:
30 avg 2025, 19:32
Omerbavarac je napisao/la:
30 avg 2025, 19:26
Neko se nedavno osvrnu na Diazovu radnu etiku i to sa pravom. Zaista vrijedi svakog uloženog novca ali tu realizaciju mora popraviti jer sa tim segmentom je jedno od najboljih krila na Svijetu.

Trenutno imamo sigurno i najopasnije vodstvo.😁
Diaz je tip igraca koji ce uvijek davati 110% sebe na terenu, pa cak i onda kada mu nista ne polazi za nogom. Sa te strane nema brige.
A realizacija ce zakazati po 3 mjeseca 😁

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 30 avg 2025, 20:11

Kompany mora dobit otkaz, ne može više ovako :thumbup:

Puri83
Kontakt:

Post Postao/la Puri83 » 30 avg 2025, 20:18

Uuuu sta ce da nam rade Arsenal i Psg....rastavit ce nas na proste faktore

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 30 avg 2025, 20:19

Nema Kompa damu da proba sa Karlom.
Na ovakvim utakmicama se formiraju igrači.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Aki187
Kontakt:

Post Postao/la Aki187 » 30 avg 2025, 20:20

Diaz najprostija dodavanja nije u stanju uputiti.
Nur der FCB

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 30 avg 2025, 20:21

HOCE LI KONACNO NEKO IZBACIT OVO SMECE ZVANO UPAMECANO IZ EKIPE???????

Kompany zakazao utakmicu u svim mogucim segmentima utakmice. Nije izbacio Kimmicha nego boljeg Goretzku, katastrofalne izmjene, Upamecano mu i u 2025 igra.

I ove godine oscilacije :thumbup:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 30 avg 2025, 20:27

Ubjedljivo najgori igrac na utakmici je Stanisic, i po ocjenama je daleko najgori igrac. Covjek je rotacijski igrac, ceka se Davies, bit ce to 50% jaci Bayern odmah.

Sta uradise na kraju od utakmice, lagane, opet veresije. Dokle ce se trpiti ovakav amaterizam?

Strasno sta se desava, ovo za izmjenama je rezultat trenera. Ovakve oscilacije ne pamtim nego u ove dvije sezone, opet pod Kompanyem. Šta je nama taj trener donio? Je li nekakav upgrade u ekipi? Pa kad se sjetim zbog ceka je Nagelsman dobio otkaz :rol: Ili Ancelotti :opaopa:

Kakav nokaut, nije namjerno Boey ovo uradio, strasno.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 30 avg 2025, 20:29, ukupno mijenjano 1 put.

Zlaja83
Kontakt:

Post Postao/la Zlaja83 » 30 avg 2025, 20:29

Jel ovo Boey ubio čovjeka.

Dilah
Kontakt:

Post Postao/la Dilah » 30 avg 2025, 20:30

Klasičan crveni

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 30 avg 2025, 20:35

Upamecano hoće povećanje plate. :rol: Ovo govedo od igrača nabiti nogom neka ide džabe u Real.A i ovog Boeya nekom pokloniti čim uđe skrivi gol kakva letva od igrača.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Dilah
Kontakt:

Post Postao/la Dilah » 30 avg 2025, 20:40

Odavno u Bayernu nisam gledao veco govedo od ovoga Diaza, yebo mu mater onaj ko ga dovede za 70 mil. Pa taj sto nezna zabiti da jamis sve igrace i golmana a n jemu das loptu sa centra da krene nego najmanje 5-6 puta u kontri sa igracem viska nezna simple pas dati do slobognog covjeka i u kontra kontri dobijemo cistu sansu za protivnika. Odbrana horror u drugom poluvremene, nijeda igrac da odigra normalno, bez panike. Boj (pofafa moj) definitivno treba biti odstranjen iz tima, koji k ga stavlja, ubaci drvo umjesto nega. Pavlovic NULA.

Zlaja83
Kontakt:

Post Postao/la Zlaja83 » 30 avg 2025, 20:48

Razlika izmedju ove utakmice i one u kupu je sto smo uspjeli i taj treci gol dat na vrijeme.

Zaista je nevjerovatno, evo mijenjaju se stoperi, mijenjaju ae treneri ali propuh u odbrani ostaje isti, interesantno bi bilo vidjeti postotak efikasnosti drugih ekipa kad igraju protiv Bayerna.

Diaz se zasad pokazuje kao ucinkovit (3 utakmice 3g/2a) ali se ipak vidi da on nije neko savrseno rjesenje, nije na kraju ni njima u upravi bio prvi pick. Nafulao se i danas posteno.

Jup
Kontakt:

Post Postao/la Jup » 30 avg 2025, 21:08

Saurman je napisao/la:
30 avg 2025, 20:35
Upamecano hoće povećanje plate. :rol: Ovo govedo od igrača nabiti nogom neka ide džabe u Real.A i ovog Boeya nekom pokloniti čim uđe skrivi gol kakva letva od igrača.
Prvo kompanija pa onda redo rupamecana,zutog kima ,Jurija bojku boeya,uhljeba Leona goretzku to je ono neki uzi krug a ima ih još..
Pravda za Tyson Furya

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 30 avg 2025, 21:30

Ne bih ja ovdje ništa mijenj'o, što reče Čolić Zdravko :D
Svakako vam je pun qrac Bundeslige i onda kukate kad na tim utakmicama pobjedite u gostima protiv motivisanog protivnika.
Neće predstava i zalaganje biti ista protih jačih i ofanzivnijih ekipa.

O pojedincima kasnije.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria

Jup
Kontakt:

Post Postao/la Jup » 30 avg 2025, 21:40

armando je napisao/la:
30 avg 2025, 21:30
Ne bih ja ovdje ništa mijenj'o, što reče Čolić Zdravko :D
Svakako vam je pun qrac Bundeslige i onda kukate kad na tim utakmicama pobjedite u gostima protiv motivisanog protivnika.
Neće predstava i zalaganje biti ista protih jačih i ofanzivnijih ekipa.

O pojedincima kasnije.
Ha ja lako je tebi negdje u tropskim predelima se sedi , tompus se šinpu ,ima se može se 😁ha ja
Pravda za Tyson Furya

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 30 avg 2025, 21:53

Šinpu. :tokralju:

Diego, o kojim pojedincima kasnije, ovim forumskim il' o onima sa terena? :D
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 30 avg 2025, 22:00

Centre forward je napisao/la:
30 avg 2025, 21:53

Ti bi zavadio dva oka u glavi :lol:

Teren je maajka, a ono ostalo je sporedna stvar. Direktan i očigledan udarac dovodi do suspenzije. Ja ću kao Sejo Boj, u žaru borbe proći sa usmenom opomenom.
Samo jaki pobjeđuju :bih:
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria

Jup
Kontakt:

Post Postao/la Jup » 30 avg 2025, 22:04

Centre forward je napisao/la:
30 avg 2025, 21:53

Blizu je n pored m haj nije smak sveta😁 :D ;) :cool:
Pravda za Tyson Furya

Dilah
Kontakt:

Post Postao/la Dilah » 30 avg 2025, 22:53

Da mi ovi nasi kosarkasi nebi danas skroz naskorz syebali sportske emocije odlucih da batalim i sagledam ponovo drugo poluvrijeme...Mozda smo ipak malo prestrogi, do 70-e minute smo imali potpunu kontrolu na mecu, znaci u pitanju je opustanje od 25 minuta, nekako tacno kada su prve zamjene izvrsene. Boy i Pavlovic za klasu slabiji od Laimera i Goretzke, to je tacno...ali i protivnici igraju fudbal, krenuli su na sve ili nista, dali jedan gol do kraja, imali par izglednih situacija, odbrana nesigurna, ALI ne moze se ona kriviti vise od napada jer smo imali 5x vise neiskoristenih sansi nego oni. Laomer je morao pogoditi za 4:0, care tvoje je agresiva, ubacivanje...nikako da probas biti Messi, koji k lobujes, sutni pored njega, ovo mu je vec druga cista sansa syebana na isti nacin. Olise takodje, doveo sam sebe da mu golmana zatvori cijeli gol...bas kad smo trebali zakljuciti utakmicu, Upa na skoku da je zakuca, pogadja golmana...

Da ne krivim samo Diaza, mada je zaista ono za izucavanje. Da li decko ima problema sa ocima, ona u prvoj minuti me navodi bas no to, umjesto samo da otvoris nogu, on nesto iskreno vanjsku?? Bori se, trci...cesto skroz po strani, spusta se do beka, ali...ne moze ovako ostati, valjda i nece, jer kako rekoh protiv velikih imaces 1-2 sanse i to je to. Danas uz ovo sto sam pobrojao u drugom plus ono sto je bilo u prvim poluvremenom to je 6-7 cistih golova i haj' zdravo.

Golovi moraju nekako biti postignuti i neko je vazda kriv, makar onaj sto je zadnji izgubio posjed, ovdje je tesko ipak uprijeti prst u jednog. Kod prvog Diaz je dobro pod pritiskom ispucao loptu na zalost dosla je do protivnika, onda se u 16 malo flipera igralo, lopta se vracala dva puta protivnickim igracima (od Upe i Taha) da bi na kraju Jakic ostao nemarkiran. Kod drugog Boj je imao posjed, odnijeli mu loptu tri nasa igraca usla u blok, Boja lopta zaobisla, Kimichu i Upi kroz noge i usla.. Zabi joj, sta ces. Sve u svemu vise nego zasluzena pobjeda, koja istina postavlja i neka pitanja, ali sad bas toliko kuknjave ne treba. Prvi ja, pa i drugi!

thomashasler
Kontakt:

Post Postao/la thomashasler » 30 avg 2025, 23:25

Dilah je napisao/la:
30 avg 2025, 22:53
Da mi ovi nasi kosarkasi nebi danas skroz naskorz syebali sportske emocije odlucih da batalim i sagledam ponovo drugo poluvrijeme...Mozda smo ipak malo prestrogi, do 70-e minute smo imali potpunu kontrolu na mecu, znaci u pitanju je opustanje od 25 minuta, nekako tacno kada su prve zamjene izvrsene. Boy i Pavlovic za klasu slabiji od Laimera i Goretzke, to je tacno...ali i protivnici igraju fudbal, krenuli su na sve ili nista, dali jedan gol do kraja, imali par izglednih situacija, odbrana nesigurna, ALI ne moze se ona kriviti vise od napada jer smo imali 5x vise neiskoristenih sansi nego oni. Laomer je morao pogoditi za 4:0, care tvoje je agresiva, ubacivanje...nikako da probas biti Messi, koji k lobujes, sutni pored njega, ovo mu je vec druga cista sansa syebana na isti nacin. Olise takodje, doveo sam sebe da mu golmana zatvori cijeli gol...bas kad smo trebali zakljuciti utakmicu, Upa na skoku da je zakuca, pogadja golmana...

Da ne krivim samo Diaza, mada je zaista ono za izucavanje. Da li decko ima problema sa ocima, ona u prvoj minuti me navodi bas no to, umjesto samo da otvoris nogu, on nesto iskreno vanjsku?? Bori se, trci...cesto skroz po strani, spusta se do beka, ali...ne moze ovako ostati, valjda i nece, jer kako rekoh protiv velikih imaces 1-2 sanse i to je to. Danas uz ovo sto sam pobrojao u drugom plus ono sto je bilo u prvim poluvremenom to je 6-7 cistih golova i haj' zdravo.

Golovi moraju nekako biti postignuti i neko je vazda kriv, makar onaj sto je zadnji izgubio posjed, ovdje je tesko ipak uprijeti prst u jednog. Kod prvog Diaz je dobro pod pritiskom ispucao loptu na zalost dosla je do protivnika, onda se u 16 malo flipera igralo, lopta se vracala dva puta protivnickim igracima (od Upe i Taha) da bi na kraju Jakic ostao nemarkiran. Kod drugog Boj je imao posjed, odnijeli mu loptu tri nasa igraca usla u blok, Boja lopta zaobisla, Kimichu i Upi kroz noge i usla.. Zabi joj, sta ces. Sve u svemu vise nego zasluzena pobjeda, koja istina postavlja i neka pitanja, ali sad bas toliko kuknjave ne treba. Prvi ja, pa i drugi!
**** ti DIAZ NENU U TRBUH JESI OPSJEDNUT S NJIM. SMARAŠ, GUŠIŠ KO LOKUM. Zato je Coman u kojeg si zaljubljen ocito bio samo takav realizator.

Odgovori

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], bavaracmujo i 16 gostiju.