FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Da priupitam još jednom, zna li neko jesu sutra samo ljekarski ili će biti i trening i ako će biti, onda u koliko sati ?
Hvala.
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Hvala.
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Nisu mu nudili. Na upravnom odboru su se spominjala 2 druga imena. I to Vinko Marinovic i jos jedno koje nije vrijedno pomena uopste
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Posteno onda.maldini3 je napisao/la:Nisu mu nudili. Na upravnom odboru su se spominjala 2 druga imena. I to Vinko Marinovic i jos jedno koje nije vrijedno pomena uopste
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
- plavousrcu
- Kontakt:
To je to. Oni su uvijek bili isto samo sto su vecinu raje uvjerili u suprotno tj lako njima odgovara. Odovica je otjerala Uprava, Mulalica dovela i otjerala, Kostica isto tako. Petrovica su doveli i Cenana da skautira. Nisu se sami doveli. Klub nije privatno vlasnistvo i kao sto su neki ranije krali tako su i ovi sadasnji ostetili kluv svojim neznanjem. Od tolikog kesa mi za Istok izdvajamo kes od prodatih ulaznica. Ma hajte molim vas.maldini3 je napisao/la:Sad su oni isto brate. SD i Slavko nisu donijeli trofej ove sezone a uprava ih podrzala za mene su oni sad jedno i vise nema razdvajanja na ovaj i onaj segment.Zeljo92 je napisao/la:Ko spominje slavku i sd?maldini3 je napisao/la:Ma upravu ste sve sto se kaze protiv uprave, sd i slavke je laz. Izvinite molim vas.
-
- Kontakt:
Sve sto se kaze protiv Uprave je laz? Ti si rekao da smo duzni pola miliona KM za tribinu, sto je laz.maldini3 je napisao/la:Ma upravu ste sve sto se kaze protiv uprave, sd i slavke je laz. Izvinite molim vas.
Reci da veze nemaju sa sportskim segmentom nije laz. Izmisljati cifre, prenositi mahalske te to prenositi kao fakt, je jako bezobrazno i sumnjivih je namjera.
Izmisljas i u drugom dijelu recenice. SD i Slavko su maksimalno iskritikovani.
Životni saputnik! 1921
Ako nema duga za tribinu zasto se izdvajaju pare od karti za zatvaranje finansijske konstrukcije za istocnu tribinuEisenbahner1921 je napisao/la:Sve sto se kaze protiv Uprave je laz? Ti si rekao da smo duzni pola miliona KM za tribinu, sto je laz.maldini3 je napisao/la:Ma upravu ste sve sto se kaze protiv uprave, sd i slavke je laz. Izvinite molim vas.
Reci da veze nemaju sa sportskim segmentom nije laz. Izmisljati cifre, prenositi mahalske te to prenositi kao fakt, je jako bezobrazno i sumnjivih je namjera.
Izmisljas i u drugom dijelu recenice. SD i Slavko su maksimalno iskritikovani.
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Nije ni cudo sto nam je klub u klincu.
Jedni brane interese Misimovica i ono sto je dobro i sto nije. Drugi navijaci Zelje koji nemaju interesa od Zelje nego samo to vole, gledaju ovo i smiju se.
Zato trofeja nigdje, igre nigdje, psovanje odredjenim igracima na koje se suska orkestrirano preko drustevnih mreza i foruma. Sve u jednom za povracanje.
Grupa ljudi pred neko sranje uvijek ulijece da pise o nekim desetim stvarima da se istina koliko toliko sakrije, a onda kontaju da ce se tako moci dovijeka. Varate se, svi su prolazni tako ce Vam Miske otici, pa ocekujemo da pljujete sve sto bude poslije njega. Samo ce se uloge obrnuti.
Jedni brane interese Misimovica i ono sto je dobro i sto nije. Drugi navijaci Zelje koji nemaju interesa od Zelje nego samo to vole, gledaju ovo i smiju se.
Zato trofeja nigdje, igre nigdje, psovanje odredjenim igracima na koje se suska orkestrirano preko drustevnih mreza i foruma. Sve u jednom za povracanje.
Grupa ljudi pred neko sranje uvijek ulijece da pise o nekim desetim stvarima da se istina koliko toliko sakrije, a onda kontaju da ce se tako moci dovijeka. Varate se, svi su prolazni tako ce Vam Miske otici, pa ocekujemo da pljujete sve sto bude poslije njega. Samo ce se uloge obrnuti.
Kao nikad prije se nije psovalo igracima nego sad. Takav smo narod da su nam one najgadnije psovke normalne i to se na stadionu nece promijeniti nikad. Ne psuje se samo na Grbavici vec na svakom stadionu u drzavi. Psovalo se kad su se titule uzimale,psovalo se sad i u buducnosti ce se,nazalost,psovati. Povezivati to sa bilo kojom Upravom je ruzno.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Necemo se lagati i znam dobro sta pisem. Od price za Kosorica pa do Lendrica.
Pa samo namjerno moze biti psovanje igracu koji zabije 30 golova. Samo podla osoba moze skloniti Kosorica a onda dovesti indijanca Kerlu.
Nemojte biti djeca.
Pa samo namjerno moze biti psovanje igracu koji zabije 30 golova. Samo podla osoba moze skloniti Kosorica a onda dovesti indijanca Kerlu.
Nemojte biti djeca.
- Neandertalac
- Kontakt:
Da se ne bi peglali ima li ili nema duga u duhu transparentnosti očekujem iz kluba nešto slično.
U cilju transparentnosti Fudbalski klub Željezničar objavio je podatke o potrošenim sredstvima za rekonstrukciju stadiona Grbavica, a ukupno u ovoj godini u tu svrhu utrošeno je preko pola miliona KM.
1. Nabavka i isporuka stolica : Dobavljač ALMA – RAS d.o.o.
Cijena za nabavku i isporuku 3.600 kom plastičnih i 120 VIP stolica sa uključenim PDV-om iznosi 68.459,04 KM.
Iznos od 68.459,04 KM je obezbijeđen na bazi donacija od strane navijača, prijatelja i članova Kluba.
Montaža stolica je obezbijeđena na bazi ugovora o sponzorstvu sa kompanijom ALMA – RAS d.o.o.
Rekapitulacija: Putem donacija i ugovora o sponzorstvu je 100% zatvorena finansijska konstrukcija nabavke i montaže stolica.
2. Izgradnja parkinga za službena lica i VIP goste: Izvođač radova KJKP RAD
Cijena radova sa uključenim PDV-om iznosi 33.364,02 KM.
Iznos od 33.364,02 KM je obezbijeđen na bazi donacija od strane navijača, prijatelja i članova Kluba.
Rekapitulacija: Putem donacija je 100% zatvorena finansijska konstrukcija izgradnje parkinga za službena lica i VIP goste.
3. Uklanjanje stabala i grmlja iznad južne tribine: Izvođač radova KJKP PARK
Cijena radova sa uključenim PDV-om iznosi 11.089,26 KM.
Iznos od 11.089,26 KM je obezbijeđen na bazi donacija od strane navijača, prijatelja i članova Kluba.
Rekapitulacija : Putem donacija je 100% zatvorena finansijska konstrukcija uklanjanja stabala i grmlja iznad južne tribine Stadiona Grbavica.
4. Radovi na osposobljavanju reflektora za priključak na agregat: Izvođač radova ENERGOINVEST SUE
Cijena radova sa uključenim PDV-om iznosi 10.559,00 KM.
Iznos od 10.559,00 KM je obezbijeđen na bazi donacija od strane navijača, prijatelja i članova Kluba.
Rekapitulacija : Putem donacija je 100% zatvorena finansijska konstrukcija za radove na osposobljavanju reflektora za priključak na agregat.
5. Izrada i montaža čelične kostrukcije zapadne tribine, hidroizolatorski radovi i demontaža postojećih tribina : Izvođač radova WORTMANN- METAL d.o.o.
Cijena radova sa uključenim PDV-om iznosi 93.166,50 KM
Iznos od 93.166,50 KM je obezbijeđen na bazi donacija od strane navijača, prijatelja i članova Kluba.
Rekapitulacija : Putem donacija je 100% zatvorena finansijska konstrukcija za prethodno navedene radove.
6. Nabavka toaletskih kontejnera i adaptacija kontejnera za prostoriju prve pomoći: Dobavljač BOSMAN d.o.o.
Cijena za nabavku i isporuku sa uključenim PDV-om iznosi 14.040,00 KM
Iznos od 9.360,00 KM je obezbijeđen na bazi donacija od strane navijača, prijatelja i članova Kluba.
Iznos od 4.680,00 KM je obezbijeđen na bazi ugovora o sponzorstvu sa kompanijom Bosman d.o.o.
Rekapitulacija: Putem donacija i ugovora o sponzorstvu je 100% zatvorena finansijska konstrukcija za nabavku toaletskih kontejnera i adaptaciju kontejnera za prostoriju prve pomoći
7. Izrada i montaža čelične konstrukcije ulazne kapije za gledaoce na južnoj tribini: Izvođač radova WORTMANN- METAL d.o.o.
Cijena radova sa uključenim PDV-om iznosi 3.861,00 KM
Iznos od 3.861,00 KM je obezbijeđen na bazi donacija od strane navijača, prijatelja i članova Kluba.
Rekapitulacija : Putem donacija je 100% zatvorena finansijska konstrukcija za izradu i montažu čelične konstrukcije ulazne kapije južne tribine.
8. Nabavka i montaža reflektora na parkingu za službena lica i VIP goste: Izvođač radova SES d.o.o.
Cijena radova sa uključenim PDV-om iznosi 3.815,37 KM
Iznos od 3.815,37 KM je obezbijeđen na bazi donacija od strane navijača, prijatelja i članova Kluba.
Rekapitulacija : Putem donacija je 100% zatvorena finansijska konstrukcija za nabavku i montažu reflektora na parkingu za službena lica i VIP goste.
9. Mjerenje osvjetljenosti i jačine reflektora sa izradom elaborata : Izvođač radova SES d.o.o.
Cijena radova sa uključenim PDV-om iznosi 2.632,50 KM
Iznos od 2.632,50 KM je obezbijeđen na bazi donacije od strane kompanije SES d.o.o.
Rekapitulacija : Putem donacije je 100% zatvorena finansijska konstrukcija za radove na mjerenju osvjetljenosti i jačine reflektora sa izradom elaborata.
10. Opremanje enterijera Plavog salona i kancelarija: Izvođač radova SBC d.o.o.
Cijena radova sa uključenim PDV-om iznosi 22.780,19 KM
Iznos od 11.080,19 KM je obezbijeđen na bazi donacija od strane navijača, prijatelja i članova Kluba.
Iznos od 11.700,00 KM je obezbijeđen na bazi ugovora o sponzorstvu sa kompanijom SBC d.o.o.
Rekapitulacija: Putem donacija i ugovora o sponzorstvu je 100% zatvorena finansijska konstrukcija opremanja enterijera plavog salona i kancelarija.
11. Nabavka i postavka jarbola: Izvođač radova Gong d.o.o.
Cijena radova sa uključenim PDV-om iznosi 4.048,20 KM
Iznos od 4.048,20 KM je obezbijeđen na bazi donacije od strane kompanije Gong d.o.o.
Rekapitulacija: Putem donacije je 100% zatvorena finansijska konstrukcija za radove na nabavci i postavci jarbola.
12. Izrada glavnog projekta: Izvođač M design d.o.o.
Cijena radova sa uključenim PDV-om iznosi 5.967,00 KM
Iznos od 5.967,00 KM je obezbijeđen na bazi donacija od strane navijača, prijatelja i članova Kluba.
Rekapitulacija : Putem donacija je 100% zatvorena finansijska konstrukcija za izradu glavnog projekta
13. Izrada i postavka PVC stolarije: Izvođač radova Ugarak d.o.o.
Cijena radova sa uključenim PDV-om iznosi 18.772,54 KM
Iznos od 7.072,54 KM je obezbijeđen na bazi donacija od strane navijača, prijatelja i članova Kluba.
Iznos od 11.700,00 KM je obezbijeđen na bazi ugovora o sponzorstvu sa kompanijom Ugarak d.o.o.
Rekapitulacija : Putem donacija i ugovora o sponzorstvu je 100% zatvorena finansijska konstrukcija za izradu i postavku PVC stolarije.
14. Građevinski radovi: Izođač radova Fahmogradnja d.o.o.
Cijena radova sa uključenim PDV-om iznosi 131.708,14 KM
Iznos od 10.157,08 KM je obezbijeđen na bazi donacija od strane navijača, prijatelja i članova Kluba.
Iznos od 22.200,00 KM je obezbijeđen od prihoda prodaje članskih karata.
Iznos od 99.351,06 KM je obezbijeđen iz redovnih prihoda Kluba.
Rekapitulacija: Putem donacija, prihoda od prodaje članskih karata i redovnih prihoda Kluba je 100% zatvorena finansijska konstrukcija za građevisnke radove.
Konačna rekapitulacija:
1. Ukupna vrijednost radova: 424.262,76 KM
2. Izvori finansiranja:
Ugovori o sponzorstvu: 28.080,00 KM
Donacije izvođača radova: 6.680,70 KM
Prodaja članskih karata ( period od 04.03.2016. do 31.05.2016. godine ) : 22.200,00 KM
Donacije od strane navijača, prijatelja i članova Kluba: 267.951,00 KM
Redovni prihodi Kluba: 99.351,06 KM
Ukoliko uzmemo u obzir i vrijednost radova koji su izvršeni u februaru mjesecu 2016. godine u iznosu od 139.595,81 KM, ukupna vrijednost izvršenih radova u 2016. godini iznosi 563.858,57 KM. Igrači, stručni štab i upravljačke strukture FK Željezničar zahvaljuju se navijačima, članovima, sponzorima, ulagačima i prijateljima Kluba na povjerenju i podršci, saopćeno je iz FK Željezničar.
-
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Re: RE: Re: FK Željezničar
Vecinom su psovke upucene tim igracima izazvane nekom njihovom greskom. Sam Lendric je sad opsovao sjever kad je postigao gol i bacio dres. U medjuvremenu neko mu je opsovao ustasku majku sto je odvratno,ali igrac koji baca dres i pokazuje srednji prst navijacima je dovoljno pokazao kakva je osoba. Sto prije ode to je bolje za sve.Buffon1 je napisao/la:Necemo se lagati i znam dobro sta pisem. Od price za Kosorica pa do Lendrica.
Nemojte biti djeca.
Trpili su neki igraci i mnogo gore psovke,ali su sutili jer znaju da od lupam 4.000 ljudi na stadionu njih 10 sto psuju su nebitni.
Za Kosorica ne zelim da komentarisem sto se tice tih prica jer ne znam ni koliko su tacne,ali je on uzasno igrao od ljetos. Ocigledan pad u formi sto je potvrdio i u Radniku.
@Nea
Radovi na tribini nisu zavrseni tako da to ne treba ocekivati dok se sve ne zavrsi.
Radovi na tribini nisu zavrseni tako da to ne treba ocekivati dok se sve ne zavrsi.
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Re: RE: Re: FK Željezničar
Maloprije si rekao da je psovki uvijek bilo i to se dobro slazem. Pa isti ti koji sad psuju odredjenim igracima, ali samo odredjenim igracima su psovali Amaru kad je osvajao titulu. Nije to nista slucajno, samo malo povezi pricu sad o Amaru i psovanje tada.LjoZee je napisao/la:Vecinom su psovke upucene tim igracima izazvane nekom njihovom greskom. Sam Lendric je sad opsovao sjever kad je postigao gol i bacio dres. U medjuvremenu neko mu je opsovao ustasku majku sto je odvratno,ali igrac koji baca dres i pokazuje srednji prst navijacima je dovoljno pokazao kakva je osoba. Sto prije ode to je bolje za sve.Buffon1 je napisao/la:Necemo se lagati i znam dobro sta pisem. Od price za Kosorica pa do Lendrica.
Nemojte biti djeca.
Trpili su neki igraci i mnogo gore psovke,ali su sutili jer znaju da od lupam 4.000 ljudi na stadionu njih 10 sto psuju su nebitni.
Za Kosorica ne zelim da komentarisem sto se tice tih prica jer ne znam ni koliko su tacne,ali je on uzasno igrao od ljetos. Ocigledan pad u formi sto je potvrdio i u Radniku.
Lose igre nemaju veze s psovanjem. Lose igra Markovic svaku utakmicu pa mu niko ne psuje nista, lose igra peti ili deseti pa im se ne psuje.
Prave od igraca sve i svasta da bi ih na kraju mogli otjerati. Kosoric je decko jedan kroz jedan tako znam da nece nikad reci nista oko toga, a pad forme je moguc kod svakog igraca. Nismo mi Real da Kosoric ne moze igrati kad padne u formi.
Sta se na kraju desilo njegovim tjeranjem? Nista, cak je jos gore napravljeno. Kosoric je odlican igrac i momak prije svega.
Da ne davimo dalje, samo neko ko nece da vidi neke stvari pravi se hajvan pri tome ne mislim licno na tebe.
To je tvoje misljenje koje ja postujem,ali bio sam svjedok vise puta kad se tom istom Markovicu psovalo. Nasem djetetu Vedranu se psovalo i mislim da to dovoljno pokazuje kakav smo mi odvratan narod. Protiv Radnika sam se iznenadio kad su skoro svi nakon svake greske bodrili Osmankovica. Tako uvijek treba biti,ali ne mozes ti izbaciti iz naseg naroda ono ruzno po cemu je cijeli Balkan poznat.
Ja sam samo jednom ovdje opsovao igracima i to nakon derbija. Sad me stid toga,ali sam bio tad bas ljut i tuzan. Takvi su svi na stadionu kad ne ide. Zato mislim da nema to veze sa nekim "huskanjem".
Ja sam samo jednom ovdje opsovao igracima i to nakon derbija. Sad me stid toga,ali sam bio tad bas ljut i tuzan. Takvi su svi na stadionu kad ne ide. Zato mislim da nema to veze sa nekim "huskanjem".
Auuu, što se spinneri otkriše nabrzinu... ima ova Uprava neprijatelje, itekako ih ima.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Virtu4l je napisao/la:Auuu, što se spinneri otkriše nabrzinu... ima ova Uprava neprijatelje, itekako ih ima.
u velikoj je zabludi onaj ko misli da nije tako. gdje god se vrte pare, opozicija je neminovna i tako nije samo u bosni, nego u citavom svijetu.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
Strašno je ovo. Eventualni dug za istočnu tribinu se koristi kao argument, pazi, za istočnu tribinu. I to ga spominju oni koji podržavaju ekipitzu koja nas je u crno zavila.starigrad je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:Auuu, što se spinneri otkriše nabrzinu... ima ova Uprava neprijatelje, itekako ih ima.
u velikoj je zabludi onaj ko misli da nije tako. gdje god se vrte pare, opozicija je neminovna i tako nije samo u bosni, nego u citavom svijetu.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma mene i ne iznenadjuje, znao sam da nakon ove sezone opozicija ce se vratit i pomalo seruckat
neka ih, zanimljivi su 

Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Slazem s tobom. Samo treba biti realan da su oni sami na sebe navukli neke koji se mozda ne bi bavili s tim. Razna prozivanja s svih strana, od Amara pa dalje.starigrad je napisao/la:
Da su radili u miru, bez ikakvog prozivanja drugih toga ne bi bilo.
Logicno da niko ne voli da se laje na njega, ako krenemo sami od sebe to je cinjenica.
Ipak mislim da samo rezultati mogu donijeti smjene, a to je kad raji dodje pet do 12. Ivica je to najbolje rekao onda na stadionu, treba se sjetiti njegovog govora.
Zato što tribina nije završena.maldini3 je napisao/la: Ako nema duga za tribinu zasto se izdvajaju pare od karti za zatvaranje finansijske konstrukcije za istocnu tribinu
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.