FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Silkoni
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Silkoni » 06 jun 2011, 13:33

Megamon je napisao/la:Arsenijevicu i Scepanovicu isplacena potrazivanja tako da ostaju u Sarajevu :)

Odakle ti info????'

bordofan
Kontakt:

Post Postao/la bordofan » 06 jun 2011, 18:49

slika

Drugi broj magazina "Bordo fan" donosi razmišljanja Irfana Redžepagića, najnovijeg člana Upravnog Odbora FK Sarajevo, te njegove (dugoročne) planove za bordo tim, u slučaju da ostane u Upravi tima sa Koševa.

"Bordo fan" vam donosi pregled i učinak FK Sarajevo u UEFA-inim takmičenjima, a gost rubrike "U 16 metara sa..." je miljenik koševske publike kojeg bi svi rado vidjeli u bordo dresu - Alen Škoro. Photo rubrika FKSinfo.com nosi naslov "Na Sjeveru uvijek špica"...

U magazinu upoznajte i mlade nade FK Sarajevo, a sistematsko rješenje za omladinski pogon bit će predstavljeno kroz kratku prezentaciju Akademije Fudbalskog Kluba Sarajevo - "Asim Ferhatović Hase", još jednog od projekata UBP1946.

Udruženje Navijača Fudbalskog Kluba Sarajevo (UNFKS) pripremilo je pregled zanimljivih gostovanja u inostranstvu, a nastavljamo i priču o prijateljstvu sa Ultrasima iz Dresdena...

Tu su i stalne rubrike Plus i minus mjeseca, novosti iz FK Sarajevo i iz Udruženja "Bordo Prijatelji 1946", Bordo kviz, Bordo dame, Ultras navijačke grupe, Asocijacija bordo klubova u svijetu, Bordo legende, Velike utakmice FK Sarajevo...

Podsjećamo da se "Bordo fan" distribuira potpuno besplatno članovima Udruženja Navijača Fudbalskog Kluba Sarajevo (UNFKS) i Udruženja "Bordo prijatelji 1946" (BP1946), te na lokacijama popularnim među navijačima FK Sarajevo u Sarajevu i širom Bosne i Hercegovine - koji izmiruju svoje obaveze prema Udruženjima, kada je u pitanju članstvo i preuzete obaveze!

Bordo fan tour nastavlja svoje putovanje, tako da će tokom juna još jedan od gradova BiH biti domaćin promocije drugog broja.

Podržite naš rad - oglašavajte se u vašem i našem magazinu "Bordo Fan"!
---
BORDO FAN - magazin navijača FK Sarajevo
[email protected] / www.bordofan.ba

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 06 jun 2011, 23:02

Eno opet Borovina i comp. bacaju bombe da ce nas Saudijci kupiti :lol:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 07 jun 2011, 14:49

Megamon je napisao/la:Eno opet Borovina i comp. bacaju bombe da ce nas Saudijci kupiti :lol:
Ma ovo meni ne lici na bombu. Ukoliko se usvoji statut bit' ce ponudjeno 7000 udjela. Jedan ce kostati 1 000 KM. Cilj je prodati 70%. Takodjer je napisano da su obavljeni razgovori Sulejmana Al Shiddija i Uprave, te da je Al Shiddi Int. Group potencijalni kupac, ukoliko se statut usvoji! ;)

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 07 jun 2011, 15:44

Megamon je napisao/la:Eno opet Borovina i comp. bacaju bombe da ce nas Saudijci kupiti :lol:
...UKRATKO....

"Svrha statuta je sljedeća,a to je da treba skupiti 7000 udjela,a jedan udjel košta 1000 KM.Uprava smatra da ukoliko se ispuni 70% tih udjela klub će inkasirati oko 5 miliona KM,što bi automatski pokrilo ukupni dug Sarajeva.Ovo je kako su rekli na Koševu jedini način da klub izađe iz krize odnosno da je to koncept koji će klub ostaviti u rukama osnivača,navijača,igrača.
Posljednjih dana se mnogo špekuliše da bi u slučaju usvajanja statuta u klub ulozili neki strani investitori,prije svih iz arapskog svijeta.Navodno su obavljeni razgovori sa saudijskim investitorom Sulejmanom Al-Shidddijem....."
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 07 jun 2011, 16:02

A za koje novine pise taj idiot Borovina?? Nije jado ni svjestan kakve poluinformacije ima. Najbitnije je da se skidaju info sa naseg foruma :lol: :lol: :lol:

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 07 jun 2011, 16:08

UPS je napisao/la:A za koje novine pise taj idiot Borovina?? Nije jado ni svjestan kakve poluinformacije ima. Najbitnije je da se skidaju info sa naseg foruma :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: nije Borovina,ovo je neki E.SPRŽO :lol:
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

bh_navijac
Kontakt:

Post Postao/la bh_navijac » 07 jun 2011, 16:11

padobranac1978 je napisao/la:
UPS je napisao/la:A za koje novine pise taj idiot Borovina?? Nije jado ni svjestan kakve poluinformacije ima. Najbitnije je da se skidaju info sa naseg foruma :lol: :lol: :lol:
http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=1368998206 :D

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 07 jun 2011, 16:28

bh_navijac je napisao/la:
padobranac1978 je napisao/la:
http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=1368998206 :D
Strumf...

10.Skoro
Kontakt:

Post Postao/la 10.Skoro » 07 jun 2011, 19:10

Strumf, i to sa dna kace...Mrzi Sarajevo vise nego sto voli zelju. Uglavnom, da ne duzim, sprzim mu ja sestru coravu...
Mi nikada odustati necemo...

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 07 jun 2011, 19:12

Ovaj nije dobar nikako. Cuj

"koncept koji će klub ostaviti u rukama osnivača,navijača,igrača."

Kad ti neko kupi klub, on ga moze i rasformirati i raditi sa njim sta hoce. Tada NISTA nije u rukama navijaca. Jedini nacin da se ovo desi je ako navijaci kupe vecinske dionice.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 07 jun 2011, 20:18

Ako nas kupe ovi arapi hocemol' na kamilama dolaziti na tekme :mrgreen:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

tarpi do bagro 2
Kontakt:

Post Postao/la tarpi do bagro 2 » 07 jun 2011, 20:27

Megamon je napisao/la:Ako nas kupe ovi arapi hocemol' na kamilama dolaziti na tekme :mrgreen:
hocemo,hocemo.........I imati cemo serdjade ispred stadiona.Uzmemo abdest i picimo,i ne navijamo nego klanjamo :D
---Skinhedi oko mene skankuju...

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 07 jun 2011, 20:29

tarpi do bagro 2 je napisao/la:
Megamon je napisao/la:Ako nas kupe ovi arapi hocemol' na kamilama dolaziti na tekme :mrgreen:
hocemo,hocemo.........I imati cemo serdjade ispred stadiona.Uzmemo abdest i picimo,i ne navijamo nego klanjamo :D

la ilahe illallah Mi smo Horde Zla :D

tarpi do bagro 2
Kontakt:

Post Postao/la tarpi do bagro 2 » 07 jun 2011, 20:32

bismillah tu tu tu bismillah tu ut ut

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 07 jun 2011, 20:36

Ova stara pjesma bi dosegla pravu slavu

U Sarajevu na Koševu gori sjever cijeli, svuda se cuje nasa pjesma naprijed bordo bijeli, grla svoja nestedimo Sarajevo kad bodrimo, to je istina La illahe illela mi smo Horde Zla

:D 8-)

tarpi do bagro 2
Kontakt:

Post Postao/la tarpi do bagro 2 » 07 jun 2011, 20:39

Megamon je napisao/la:Ova stara pjesma bi dosegla pravu slavu

U Sarajevu na Koševu gori sjever cijeli, svuda se cuje nasa pjesma naprijed bordo bijeli, grla svoja nestedimo Sarajevo kad bodrimo, to je istina La illahe illela mi smo Horde Zla

Ihhhhhhh stara,stara :D ;)

Colorado

Post Postao/la Colorado » 07 jun 2011, 20:49

tarpi do bagro 2 je napisao/la:
Megamon je napisao/la:Ova stara pjesma bi dosegla pravu slavu

Ihhhhhhh stara,stara :D ;)
stara al dobra :D

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 07 jun 2011, 22:42

Uf da je ova diadora,al ko da gledam opet stara legea :cry: sto se tice ovog statuta i nekih arapa vec podavno stara prica koja se vrti i u koju nisam previse optimistican tesko to kod nas moze se desit jer niti smo zanimljivi (stranim investitorima)nit je to moguce zakonski uradit neku vrstu privatizacije klubova :?
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 07 jun 2011, 23:03

adnanhz je napisao/la:Uf da je ova diadora,al ko da gledam opet stara legea :cry: sto se tice ovog statuta i nekih arapa vec podavno stara prica koja se vrti i u koju nisam previse optimistican tesko to kod nas moze se desit jer niti smo zanimljivi (stranim investitorima)nit je to moguce zakonski uradit neku vrstu privatizacije klubova :?
Sa novim statutom jest'

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bhfanatic14, bosnas_, mosarajvosa83, Napapijri, nedimmmm1337 i 72 gosta.