Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

VELA
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la VELA » 30 jan 2011, 23:09

Rumours torres was in tears at Melwood today :?: Prvi komentar na ovaj post je:

Terry f**ked his wife already? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
IN WEED WE TRUST!!!

Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.

Kum sa stalnim ugovorom.

LFC_LAVOV
Kontakt:

Post Postao/la LFC_LAVOV » 30 jan 2011, 23:15

VELA je napisao/la:Rumours torres was in tears at Melwood today :?: Prvi komentar na ovaj post je:

Terry f**ked his wife already? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: Toress nigdje nece ici, zapamtite :mrgreen:
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 30 jan 2011, 23:17

John Scales
Torres problem is the battle between his heart & his head. Bit different; but broke my heart to leave #lfc believing my head knew best

Skysports.com understands Nicolas Anelka is not keen on a move to Liverpool as part of any deal for Fernando Torres. - http://www.skysports.com/story/0,19528, ... 74,00.html
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 30 jan 2011, 23:30

Ma sutra ce Abramovic doci sa ponudom od 50 miliona i tu se zavrsava prica...
Da je Torresu do kluba i navijaca nebi nikad poslao zahtjev za transfer...
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !

"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez

VELA
Kontakt:

Post Postao/la VELA » 30 jan 2011, 23:37

ILoveLFC je napisao/la:Ma sutra ce Abramovic doci sa ponudom od 50 miliona i tu se zavrsava prica...
Da je Torresu do kluba i navijaca nebi nikad poslao zahtjev za transfer...
Ma sve na stranu Torres je klasa i hoce da osvaja i razumijem ja njega sto je podnio zahtjev za transfer, ali brate mili sto ispada picka pa trazi transfer 3 dana prije kraja prelaznog roka. :evil: Da je to trazio 10-15 dana prije pozelio bih mu sve najbolje u daljoj karijeri, a ovako mu zelim da mu Agger pokida ligamente koljena next week :x :x :x
IN WEED WE TRUST!!!

Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.

Kum sa stalnim ugovorom.

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 30 jan 2011, 23:39

Pa 3 dana prije kraja je Chelsea poslao ponudu koju je on zamolio da Liverpool razmotri jer su mu obecali 230k sedmicno.. Tu je dosta i Chelsea igrao proljavo..

Ma ja ako ga oce nek daju 50M i imaju ga a i mi imamo ono sto nam treba a to su pare za ljetni prelazni rok..
Al et ja se opet nekako nadam da ce ostati Torres i da ce aBd promjeniti misljenje kad i ako se plasiramo u ligu prvaka..

Makar pola godine da gledam Torresa i Suareza zajedno da vidim kako bi to funkcionisalo.. Kao imena zvuce kao jedan od najjacih napada u evropi a na djelima cemo vidjeti..
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
‎----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole

LFC_LAVOV
Kontakt:

Post Postao/la LFC_LAVOV » 30 jan 2011, 23:40

Ako bi presao i igrao protiv Liverpoola najzalostivije bi meni bilo sto Carra ne bih mogao igrati. Mislim da bi ga Carra "iskasapio" :D
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli

VELA
Kontakt:

Post Postao/la VELA » 30 jan 2011, 23:47

LFC_LAVOV je napisao/la:Ako bi presao i igrao protiv Liverpoola najzalostivije bi meni bilo sto Carra ne bih mogao igrati. Mislim da bi ga Carra "iskasapio" :D
Ne budi zalostan ima tu kandidata:

Gerrard- da mu kapitenski pokaze kako se igra lopte.
Agger- meni jedan od najdrazih igraca bez dlake na jeziku moj favorit da mu pokida ligamente koljena i
Skrtel- taj ionako ne zna nista nego gnjeciti napadace.
Potajno se nadam da bi Leiva mogao da popizdi i Reina da umjesto lopte štocira njega. Vidis kandidata :D
IN WEED WE TRUST!!!

Kum sa stalnim ugovorom.

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 30 jan 2011, 23:49

Najzanimljivije ce biti na pocetku....kad se budu pozdravljali igraci....

"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 30 jan 2011, 23:54

Ma šta vam je ljudi, nije još nigdje otišao, ne razmišljajte tako.
Torres Da Killa.!. je napisao/la:Pa 3 dana prije kraja je Chelsea poslao ponudu koju je on zamolio da Liverpool razmotri jer su mu obecali 230k sedmicno.. Tu je dosta i Chelsea igrao proljavo..

Ma ja ako ga oce nek daju 50M i imaju ga a i mi imamo ono sto nam treba a to su pare za ljetni prelazni rok..
Al et ja se opet nekako nadam da ce ostati Torres i da ce aBd promjeniti misljenje kad i ako se plasiramo u ligu prvaka..

Makar pola godine da gledam Torresa i Suareza zajedno da vidim kako bi to funkcionisalo.. Kao imena zvuce kao jedan od najjacih napada u evropi a na djelima cemo vidjeti..
Nije njemu do para, njemu je do trofeja. Nijednog jedinog nije osvojio u karijeri, svakome normalnom bi dopizdilo, on je bio dovoljno strpljiv, ali vjerujem da će ostati!
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

VELA
Kontakt:

Post Postao/la VELA » 30 jan 2011, 23:59

Carlo je napisao/la:Ma šta vam je ljudi, nije još nigdje otišao, ne razmišljajte tako.
Torres Da Killa.!. je napisao/la:Pa 3 dana prije kraja je Chelsea poslao ponudu koju je on zamolio da Liverpool razmotri jer su mu obecali 230k sedmicno.. Tu je dosta i Chelsea igrao proljavo..

Nije njemu do para, njemu je do trofeja. Nijednog jedinog nije osvojio u karijeri, svakome normalnom bi dopizdilo, on je bio dovoljno strpljiv, ali vjerujem da će ostati!
Eventualnim odlaskom ekipa bi dodatno ojacala na psiholoskom planu, a eventualnim ostankom sam Torres bi se trudio vise nego ikad da vrati povjerenje napadaca.
IN WEED WE TRUST!!!

Kum sa stalnim ugovorom.

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 31 jan 2011, 00:08

To je ta glad igraca za trofejima.. Et Gerrard je ostao uz nas sve ove godine i beskrajno sam mu zahvalan za to a da je otisao 2005-06 u Real Madrid mozda bi danas Real bio na Barceloninom mjestu a Gerrard 2je godine bio proglasavan igracem svijeta. Nas je sve ove godine zezala finansiska kriza kad su ostali "veliki klubovi" kupovali igrace 20-30 miliona mi smo sicom dovodili ili eventualno prodaj da bi kupio.. Pa da smo mi imali pare da dovodimo dobre igrace na krila(silvu, turana) i u odbranu klasne stopere sad bi zadrzali i te gladne trofeja Alonsa,Mascerana sad bi bila drugacija situacija..

Al hvala dragom bogu dosli su bolji dani, novi vlasnici koji znaju sta rade tako sto su postavili svjetske ljude na pozicije u upravu i tek sad kad smo vratili dug mi krecemo od nule lagano se gradimo.. Torres ako nece da bude dio tog novog plana nek ide ali naravno 50 miliona je njegova cjena.
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!

CrvenIspod
Kontakt:

Post Postao/la CrvenIspod » 31 jan 2011, 00:10

evo pojašnjenja oko Torketovog ugovora. 50 milki u funtama je samo ako se ne kvalifikujemo za CL na kraju ove sezone - tad može ići za ove novčiće. Tako da prema ugovoru LFC može odbiti bilo koju ponudu, uključujući i svih 50 i/ili bilo koju drugu veću od ovih 50.

Sorry ako je neko već ovo stavljao...ne stignem sve upratiti ;)

Torres has a £50m release clause in his contract, but this only entitles him to leave if the Merseysiders fail to qualify for the Champions League this season - so even if Chelsea offer a package of that amount, Liverpool believe they could still force him to stay.

http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/footbal ... 380389.stm
Mnogi ljudi su još uvijek živi samo zato što je nelegalno ubiti ih.

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 31 jan 2011, 00:14

CrvenIspod je napisao/la:evo pojašnjenja oko Torketovog ugovora. 50 milki u funtama je samo ako se ne kvalifikujemo za CL na kraju ove sezone - tad može ići za ove novčiće. Tako da prema ugovoru LFC može odbiti bilo koju ponudu, uključujući i svih 50 i/ili bilo koju drugu veću od ovih 50.

Torres has a £50m release clause in his contract, but this only entitles him to leave if the Merseysiders fail to qualify for the Champions League this season - so even if Chelsea offer a package of that amount, Liverpool believe they could still force him to stay.

Nee ne. Tacno je da ima ta klauza da Torres moze da ide za 50 miliona ako se ne kvalifikujemo u LP.. Ali mi se vec nismo kvalifikovali ove godine.. Zaci vec je aktivirana ta klauza.. Izgleda da je Chelsi pristao 50m za torresa dati.. nest mi ovi englezi po fejsu i twiteru samo o tome pisu.. Ev sta nas ocekuje sutra najvjerovatnije..

Liverpool ready to spend £50m as Fernando Torres nears Chelsea move
• Anfield club want Aston Villa's Ashley Young for £18m
• Deals for Luis Suárez and Charlie Adam to be finalised

Znaci mogli bismo sljedecu tekmu ovako izgledati

---------Reina------------
Kelly---Skrtel---Agger---Glen
------------Adam--------------
Kuyt--Meirele--Gerrard--A.Young
------------Suarez--------------

VELA
Kontakt:

Post Postao/la VELA » 31 jan 2011, 00:16

Torres Da Killa.!. je napisao/la:
CrvenIspod je napisao/la:evo pojašnjenja oko Torketovog ugovora. 50 milki u funtama je samo ako se ne kvalifikujemo za CL na kraju ove sezone - tad može ići za ove novčiće. Tako da prema ugovoru LFC može odbiti bilo koju ponudu, uključujući i svih 50 i/ili bilo koju drugu veću od ovih 50.

Nee ne. Tacno je da ima ta klauza da Torres moze da ide za 50 miliona ako se ne kvalifikujemo u LP.. Ali mi se vec nismo kvalifikovali ove godine.. Zaci vec je aktivirana ta klauza.. Izgleda da je Chelsi pristao 50m za torresa dati.. nest mi ovi englezi po fejsu i twiteru samo o tome pisu.. Ev sta nas ocekuje sutra najvjerovatnije..

Nije sezona zavrsena ne zna niko hocemo li biti u prvih 4. Jedino ako mislis na proslu sezonu
IN WEED WE TRUST!!!

Kum sa stalnim ugovorom.

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 31 jan 2011, 00:31

“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 31 jan 2011, 00:32

:lol:

Pa nije Messi... :lol:

CrvenIspod
Kontakt:

Post Postao/la CrvenIspod » 31 jan 2011, 00:34

VELA je napisao/la:
Torres Da Killa.!. je napisao/la:

Nije sezona zavrsena ne zna niko hocemo li biti u prvih 4. Jedino ako mislis na proslu sezonu
Misli se na ovu sezonu 2010/11 koja još nije gotova...tako da taj uslov još nije ispunjen...vrijediće za ljetni prelazni rok ako ne budemo među 4

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 31 jan 2011, 00:35

ILoveLFC je napisao/la:
:lol:

Pa nije Messi... :lol:
Pa toliko ce izaci Abramovica Torres ako ga zeli 50m transfer + plata po godini ugovora 95 miliona ;)

CrvenIspod
Kontakt:

Post Postao/la CrvenIspod » 31 jan 2011, 01:16

jest da je daily ali ovo stoji:

"No player at Anfield can ever be bigger than the club, not even Fernando Torres!"

"Torres the player might be extremely hard to replace. But saying farewell to Torres the person may not do the club any long-term harm."

http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... orres.html

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.