Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Re: Arsenal
http://www.transfermarkt.co.uk/en/bayer ... in_27.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo, nije rasipnicko a ima sezona sa po 45 miliona u minusu, pa onda prosla 34 miliona u minusu, dok evo Borusija
http://www.transfermarkt.co.uk/en/borus ... in_16.html" onclick="window.open(this.href);return false;
U odnosu na druge klubove Bayern se opasno rasipa(njemacke klubove), u odnosu na Real,Barcu,City i Chelsea je mala maca.
Kao sto vidimo BL nije najzdravija zbog Bayerna, vec drugih klubova. I da te pitam kako je svake godine trositi ovolike novce, za tri godine 90 miliona. Znas kako to Bayern radi sto se vidi, jednu sezonu ne osvoje slijedecu potrose 30-40 miliona(sto je drugim klubovima u BL san za potrositi za 2-3 godine).
Da sumiram, Arsenal se uvijek moze vaditi na to da igra u najjacoj ligi(bili to Ruski,Americki ili bilo koji drugi novci) i da ne trosi mnogo pa i ne osvaja, sta je to Bayernov izgovor zadnje dvije godine? Potrose vise nego Borussia Dortmund,Schalke 04,Borussia Monchengladbach,Bayer Leverkusen zajedno(za proslu sezonu, i jos ovdje nisam racunao da ove sve spomenute ekipe MORAJU prodavati da bi kupile, dok to kod Bayerna nije slucaj)?
Evo, nije rasipnicko a ima sezona sa po 45 miliona u minusu, pa onda prosla 34 miliona u minusu, dok evo Borusija
http://www.transfermarkt.co.uk/en/borus ... in_16.html" onclick="window.open(this.href);return false;
U odnosu na druge klubove Bayern se opasno rasipa(njemacke klubove), u odnosu na Real,Barcu,City i Chelsea je mala maca.
Kao sto vidimo BL nije najzdravija zbog Bayerna, vec drugih klubova. I da te pitam kako je svake godine trositi ovolike novce, za tri godine 90 miliona. Znas kako to Bayern radi sto se vidi, jednu sezonu ne osvoje slijedecu potrose 30-40 miliona(sto je drugim klubovima u BL san za potrositi za 2-3 godine).
Da sumiram, Arsenal se uvijek moze vaditi na to da igra u najjacoj ligi(bili to Ruski,Americki ili bilo koji drugi novci) i da ne trosi mnogo pa i ne osvaja, sta je to Bayernov izgovor zadnje dvije godine? Potrose vise nego Borussia Dortmund,Schalke 04,Borussia Monchengladbach,Bayer Leverkusen zajedno(za proslu sezonu, i jos ovdje nisam racunao da ove sve spomenute ekipe MORAJU prodavati da bi kupile, dok to kod Bayerna nije slucaj)?
Celik!3,2,2.
-
- Kontakt:
A standardna ona spika "koliko je tu sve englesko u Premiershipu" hahahaha ko da su Englezi na koljenima isli od drzave do drzave i molili da neko kupi njihove klubove
Investitori koji imaju novca investirace u najbolje ako zele rezultat i samim tim ulaganje u premiership se namece kao logican izbor steta sto to nekima nece uci u glavu ali i ne mora nismo svi pametni.

Investitori koji imaju novca investirace u najbolje ako zele rezultat i samim tim ulaganje u premiership se namece kao logican izbor steta sto to nekima nece uci u glavu ali i ne mora nismo svi pametni.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Na srecu svih nas , vazno je da si ti pametan.BigBigBang je napisao/la:A standardna ona spika "koliko je tu sve englesko u Premiershipu" hahahaha ko da su Englezi na koljenima isli od drzave do drzave i molili da neko kupi njihove klubove![]()
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
- Centre forward
- Kontakt:
@Obojici.Ako mislis da je šeik iz p.izde materine kupio City( i svi ostali slucajevi) sto ga voli i sto prati fudbal, dobro si se prevario care moj.Odgovor ces nac' na berzama, crnom tržistu, finansijskim malverzacijama.To kod Švabe ne moze proci.Znamo to.Zivjeli i zdravi bili vi meni,obojica.BigBigBang je napisao/la:A standardna ona spika "koliko je tu sve englesko u Premiershipu" hahahaha ko da su Englezi na koljenima isli od drzave do drzave i molili da neko kupi njihove klubove![]()
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Sto ne odgovoris na ono sto sam te pitao? Kakav je osjecaj kad navijas za ekipu koja ulozi u jednoj godini vise nego drugih 4-5 i opet izgubi prvenstvo?
Zato kod Svabe moze proci da jedna ekipa ima novce, ostalih 19 nema i mora prodavati da kupi.
Zato kod Svabe moze proci da jedna ekipa ima novce, ostalih 19 nema i mora prodavati da kupi.
Celik!3,2,2.
- Centre forward
- Kontakt:
Pa care igralo se na tri fronta do samog' kraja(valjda si pratio) ako cemo vec o problematici svega ovoga.Osjecaj da navijam za Bayern me cini ponosnim(k'o i tebe za Arsenal ne sumnjam i postujem to zaista). Na kraju je Bayu i sreca napustila da smo pobijedili CSKA iz Londona ne bi ti ovako prico al otom-potom.Al' ja samo pokusavam da budem realan.Hajd ti meni objasni od kad se u fudblau nesto vadi.Kazes da se Arsenal vadi da igra u najjacoj ligi na svijetu.Zar se svaka igra ne igra sa pobjednickim motivom pa tako i fudbal.Nema ga ,Arsneal je to izgubio, to hocu cijeli vrijeme da ti objasnim.Ponavljam,Nasri, Clichy,Adebayor pa i Henry ikona Arsenala je mor'o otic da postane prvak Evrope jer je to i zasluzio.2 pitanje:Kakav je osjeca kad znas da ces iduce sezone u LP lagano proc grupu i onda naglo ispast, da ces se borit za tu istu LP, da nisi osvojio trofej ima ako nema i više i da ce vjerovatno tvoji unuci docekat neki trofej Arsenala a i to Emirates cup, ako kompanija bude egzistirala toliko dugoAllGunsBlazing je napisao/la:Sto ne odgovoris na ono sto sam te pitao? Kakav je osjecaj kad navijas za ekipu koja ulozi u jednoj godini vise nego drugih 4-5 i opet izgubi prvenstvo?

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
-
- Kontakt:
Pa hoces mi ti reci razlog ti si bas pacijent prvo mi kazes ako mislis da je seik kupio city sto ga voli ja kontam sad ces mi ti reci razlog sto ga je kupio kad ti meni fino objasni da ga je kupio na berzi hahaha dje si kolumbo ja kontao na buvijaku ga kupio.Centre forward je napisao/la:@Obojici.Ako mislis da je šeik iz p.izde materine kupio City( i svi ostali slucajevi) sto ga voli i sto prati fudbal, dobro si se prevario care moj.Odgovor ces nac' na berzama, crnom tržistu, finansijskim malverzacijama.To kod Švabe ne moze proci.Znamo to.Zivjeli i zdravi bili vi meni,obojica.BigBigBang je napisao/la:A standardna ona spika "koliko je tu sve englesko u Premiershipu" hahahaha ko da su Englezi na koljenima isli od drzave do drzave i molili da neko kupi njihove klubove![]()
Hahahahhahahah ali ovaj dio mi je jos jaci finansijskim malverzacijama i crnom trzistu hahahahahahahaha pa de mi objasni te finansijske malverzacije(ja mislio oni puni love od nafte kad jok ima neka kvaka koju je Control apnel uocio) i objasni mi sta ti znaci to crnom trzistu znas li sta to znaci?

- Centre forward
- Kontakt:
Ne znam sta da kazem nekome ko ima IQ manji od broja cipela.Zaista ne znam.Tete i čike u bijelim odijelima deff moraju da imaju neko rjesenje,bar bi trebali.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
-
- Kontakt:
pa haj po sto ti imas veci IQ objasni mi ovo gore ne mogu da skontam?
Seik je uz pomoc malverzacija finansijskih kupio City na crnom trzistu
Navodno je seiku dionice na crnom trzistu prodao Naser Keljmendi.
Seik je uz pomoc malverzacija finansijskih kupio City na crnom trzistu

- Centre forward
- Kontakt:
Pa kako da ti objasnim kad ti "Družba Pere Kvržice" stoji do pola procitana na kuhinjskom stolu uz čašu toplog mlijeka i plazmu?Kako?BigBigBang je napisao/la:pa haj po sto ti imas veci IQ objasni mi ovo gore ne mogu da skontam?
Seik je uz pomoc malverzacija finansijskih kupio City na crnom trzistu![]()
![]()
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
1. WOJCIECH SZCZESNY (Poland) - DRAMATICAN! U utakmici u kojoj i nije imao bas puno posla, uspio je napraviti dvije ogromne greske. Kad golman izleti, lopta mora biti njegova TACKA! Prva greska je bila veca od druge, ali ne moze se reci da nije mogao bolje.Profesor je napisao/la:Igraci Arsenala, koji ce igrati na Euru:
1. WOJCIECH SZCZESNY (Poland)
2. ANDREY ARSHAVIN (Russia)
3. ROBIN VAN PERSIE (Netherland)
4. NICKLAS BENDTNER (Denmark)
5. TOMAS ROSICKY (Czech Republic)
6. PER METERSACKER (Germany)
7. LAURENT KOSCIELNY (France)
8. ALEX OXLADE CHAMBERLAIN (England)
9. THEO WALCOTT (England)
10. LUKAS PODOLSKI (Germany)
Sretno momci!
Make us proud
2. ANDREY ARSHAVIN (Russia) - FENOMENALAN!
Danas ocekujem sjajnog Robina ali ne i Bendtnera.

-
- Kontakt:
Pa bas zato sto mi stoji ta druzba ti treba da mi objasnis, ti si pametniji, haj sad objasni.
- Centre forward
- Kontakt:
Napisacu pismeno,te cu licno kad zavrsim pos'o vcr da ti na jastucak ostavim objasnjenje i jednu čokoladu sto si bio fin i sto mi nisi smet'o.A sad odo sa rajom na pivu, uz tekmu naravno.I heej, nemoj puno mlijeka,moReš gliste fasovat,hoce to kod djece.Pusa.BigBigBang je napisao/la:Pa bas zato sto mi stoji ta druzba ti treba da mi objasnis, ti si pametniji, haj sad objasni.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
-
- Kontakt:
Jel ovo bila provala?Centre forward je napisao/la:Napisacu pismeno,te cu licno kad zavrsim pos'o vcr da ti na jastucak ostavim objasnjenje i jednu čokoladu sto si bio fin i sto mi nisi smet'o.A sad odo sa rajom na pivu, uz tekmu naravno.I heej, nemoj puno mlijeka,moReš gliste fasovat,hoce to kod djece.Pusa.BigBigBang je napisao/la:Pa bas zato sto mi stoji ta druzba ti treba da mi objasnis, ti si pametniji, haj sad objasni.
Ne prica toliko ovaj CF budalastine vecinom se slazem ali gledajte,dok arsenal završaje na jednoj od 4 pozicije uvijek cemo imat odlijev ovih igrača koji ce kad se izbruse otic u klub sa vecim ambicijama,problem je što Arsenalovi igrači i navijaci imaju ambicije i zelju dok Uprava nema ,posluj u vecem plusu udi u lp i volimo te..ako bayern nije mogao osvojit on ce dat 40 M i osvojit,a mi ako ne osvojimo prodat cemo kupuit zamjene i onda opet neosvojit
- vedofeelgood
- Kontakt:
Došlo je do provale

If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
- frankqqqqq
- Kontakt:
E moj Lukas. On i njegovi šutevi, ne do' mu Bog da onako šuta u Arsenalu.
- vedofeelgood
- Kontakt:
Bolji je od svih naših šutera, osim Van Persija, a Wilshere i Chambo su odma iza Poldija !frankqqqqq je napisao/la:E moj Lukas. On i njegovi šutevi, ne do' mu Bog da onako šuta u Arsenalu.
Arsene Wenger
Arsene Wenger
A Arteta,Mikel ima bolji sut od Wilsherea a Chemberlainov sut je smjesno poredit sa gore navedenim ?!vedofeelgood je napisao/la:Bolji je od svih naših šutera, osim Van Persija, a Wilshere i Chambo su odma iza Poldija !frankqqqqq je napisao/la:E moj Lukas. On i njegovi šutevi, ne do' mu Bog da onako šuta u Arsenalu.
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
- vedofeelgood
- Kontakt:
Jah zaboravih na Artetu, halali. Svakako on je u rangu sa Podolskim 

Arsene Wenger
Arsene Wenger
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.