FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

muhamedhulk
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la muhamedhulk » 03 okt 2017, 22:22

nas neigranje u evropi kosta, i to je katastrofa ako se ne ode...a igraci ce uvijek odlaziti i ne mozes se pouzdati da ce ti omladinci donijeti lovu tj. ne mozes ih forsirati (citaj radovac) na silu da postanu 'glavni' u ekipi.

idealno je da momci iskoce i da se polako uvode u prvi tim; nesto kao mihojevic. nema na silu nista...pa da vecinom igraju 'djeca' borio bi se za opstanak :crazy:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 03 okt 2017, 22:51

muhamedhulk je napisao/la:nas neigranje u evropi kosta, i to je katastrofa ako se ne ode...a igraci ce uvijek odlaziti i ne mozes se pouzdati da ce ti omladinci donijeti lovu tj. ne mozes ih forsirati (citaj radovac) na silu da postanu 'glavni' u ekipi.

idealno je da momci iskoce i da se polako uvode u prvi tim; nesto kao mihojevic. nema na silu nista...pa da vecinom igraju 'djeca' borio bi se za opstanak :crazy:
To ako ne igramo u evropi nas košta, al nisu svi omladinci "Radovac", koji je kloc, sve je imo od podrške uprave i navijača, vremena i prostora za napredak, da je neki drugi to imo uspio bi garant, neki hoće da uspiju i ne treba da sudimo ostalim mladim igračima na osnovu Radovca.
Zadnja izmjena: Stroj1946, dana/u 03 okt 2017, 22:52, ukupno mijenjano 1 put.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 03 okt 2017, 22:52

Zaria više nije zadnja u njihovoj ligi, čisto da dušmani ne mogu pričati kako nas ekipa sa dna tabele izbaci! Tu su negdje na tabeli kao i mi! :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Oerde
Kontakt:

Post Postao/la Oerde » 03 okt 2017, 23:44

Aham, Husref ne ubacuje omladince, stvarno nema smisla. Ovaj drugi bio tvrdoglav, onaj jean levat ocam'. A nije nikakav problem što kvazisportski kvazidirektor je dozvolio da ekipa u sezonu uđe sa jednim polustoperom. Nije kriv niko što je kapiten otišao za džaba, što je onaj drugi stoper otišao za džaba, što ih niko nije zamijenio... Hajd ako ništa biće nam drago kad Husrefov nasljednik napravi neki pozitivan šok i uveže par pobjeda.

Uprava ćao.

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 04 okt 2017, 00:37

slika

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 04 okt 2017, 01:13

Ahmetovć nije pronašao svoju formu, nego je cijeli sistem funkcionisanja ekipe promijenjen, nema više samo nabijanja na njega, nego se igra malo brze i po zemlji, Ahmetovic se vise vremena nalazi u 16-cu nego prije, i to je razlog njegovog zabijanja golova...
Al Evander je u pravu u neku ruku... od forsiranja Ahmetovića ništa dobit nećemo, a sa druge strane bi itekako mogli od malog Hadžića, a nije da nije pokazao da se na njega itekako ozbiljno može račuat, u svakoj tekmi je do sad imao udjela, kad je igrao... gol, pa gol, pa izboren penal, pa par dobrih poteza...
Previse je kod nas u klubu stvari i problema koje se ne mogu objasniti i rijesiti tako brzo...

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 04 okt 2017, 05:56

slika

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 04 okt 2017, 06:15

Vedran Puljić!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 04 okt 2017, 07:06

Istina za Vedrana, pravda za Horde Zla.
ZZ

sarajevo46
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo46 » 04 okt 2017, 08:27

slika

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 04 okt 2017, 10:54

Kako vrijeme leti... Osam godina prođe...
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 04 okt 2017, 13:01

uNbx je napisao/la:Kako vrijeme leti... Osam godina prođe...
Sjecam se, sjedio sam za racunarom ocekujuci neke vijesti o FK Sarajevu, da li su nasi dosli dole. Onda mi je pao mrak na oci kad sam procitao tu vijest.

Sjecam se isto tako kakva se medijska zabrana vrsila sa strane ZHK. Uklonjeni su svi snimci sa youtube i dr. I-net stranica, koji su dokazivali sta su navijaci Sarajeva nosili. Nikakve nozeve, pistolje il sta su sve govorili. Pusteni su neki snimci kraci koji su kao dokazivali nesto. A cijeli snimci od po sat i vise minuta su ubrzo uklanjani, ne znam da li se neko sjeca toga. Također fotosopirane slike da navijaci nosaju gore pomenute predmete su također podmetani.

Pocivaj u miru Vedrane!!! :cry:
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 04 okt 2017, 13:41

Nikad necu zaboraviti kako je avaz poletio da objavi fotosopiranu sliku hordi sa nozevima i puskama, od tad sma prestao citati sve sto pise dnevni i avaz. Ispiso kcer iz hora da ne pusta avaz.
UPRAVA NAPOLJE!

YNWA
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la YNWA » 04 okt 2017, 14:21

Zagor je napisao/la:
uNbx je napisao/la:Kako vrijeme leti... Osam godina prođe...
Sjecam se, sjedio sam za racunarom ocekujuci neke vijesti o FK Sarajevu, da li su nasi dosli dole. Onda mi je pao mrak na oci kad sam procitao tu vijest.

Sjecam se isto tako kakva se medijska zabrana vrsila sa strane ZHK. Uklonjeni su svi snimci sa youtube i dr. I-net stranica, koji su dokazivali sta su navijaci Sarajeva nosili. Nikakve nozeve, pistolje il sta su sve govorili. Pusteni su neki snimci kraci koji su kao dokazivali nesto. A cijeli snimci od po sat i vise minuta su ubrzo uklanjani, ne znam da li se neko sjeca toga. Također fotosopirane slike da navijaci nosaju gore pomenute predmete su također podmetani.

Pocivaj u miru Vedrane!!! :cry:
Sjecam se jedne slike kako neki momak nosi kais omotan oko sake a hrvatski mediji su objavljivali kako je to bio pistolj, i sreca kasnije se pojavila slika istog navijaca sa kaisom u ruci, inace bi na kraju bilo da je Vedrana neko nas ubio.

RIP Vedran Puljic
Srce ce moje kao i tvoje vjecno da kuca bordo boje
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 04 okt 2017, 14:29

Istina za Vedrana :!: :!: :!:
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

hapuc
Kontakt:

Post Postao/la hapuc » 04 okt 2017, 15:20

VEDRAN PULJIĆ!
ISTINA ZA VEDRANA,
PRAVDA ZA HORDE ZLA!
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 04 okt 2017, 16:03

zagorski je napisao/la:Mene jedna stvar brine; Hadzic pokazao da se na njega moze u potpunosti racunati-klupiran,Heric pokazao-klupiran. Siguran sam da i Mujagic ne bi bio losiji od Novakovica i Ivetica,ali ne dobija sansu. Volim Husrefa,ali ovo ne razumijem.
zato što ne mogu djeca iznijeti ovo, Hus traži stabilnost i iskustvo i to će i igrati , kakav mozak može skontati da junior može iznijeti ovakvu situaciju, pogotovo ovi što su prvi put u seniorima, to je pitanje za sebe....juniore možeš koristiti da odmijene kad je sve već riješeno, jer stavljati tu vrstu pritiska na njih samo ćeš ih sjebati i psihički ali i igrački....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 04 okt 2017, 16:08

Sastav za Podrinje

-----------Pavlovic---------

Hebib---Adukor--Pero---Bekic

----------Saric-----Stanojevic---

Andjusic-----Krste----Lelic-----

--------------Ahmetovic-------
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 04 okt 2017, 16:24

1-0 Mersudin Ibrahimovic.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 04 okt 2017, 16:51

42' - 2:0 Ahmetović se ponovo upisuje u strijelce!
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.