idealno je da momci iskoce i da se polako uvode u prvi tim; nesto kao mihojevic. nema na silu nista...pa da vecinom igraju 'djeca' borio bi se za opstanak

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
To ako ne igramo u evropi nas košta, al nisu svi omladinci "Radovac", koji je kloc, sve je imo od podrške uprave i navijača, vremena i prostora za napredak, da je neki drugi to imo uspio bi garant, neki hoće da uspiju i ne treba da sudimo ostalim mladim igračima na osnovu Radovca.muhamedhulk je napisao/la:nas neigranje u evropi kosta, i to je katastrofa ako se ne ode...a igraci ce uvijek odlaziti i ne mozes se pouzdati da ce ti omladinci donijeti lovu tj. ne mozes ih forsirati (citaj radovac) na silu da postanu 'glavni' u ekipi.
idealno je da momci iskoce i da se polako uvode u prvi tim; nesto kao mihojevic. nema na silu nista...pa da vecinom igraju 'djeca' borio bi se za opstanak
Sjecam se, sjedio sam za racunarom ocekujuci neke vijesti o FK Sarajevu, da li su nasi dosli dole. Onda mi je pao mrak na oci kad sam procitao tu vijest.uNbx je napisao/la:Kako vrijeme leti... Osam godina prođe...
Sjecam se jedne slike kako neki momak nosi kais omotan oko sake a hrvatski mediji su objavljivali kako je to bio pistolj, i sreca kasnije se pojavila slika istog navijaca sa kaisom u ruci, inace bi na kraju bilo da je Vedrana neko nas ubio.Zagor je napisao/la:Sjecam se, sjedio sam za racunarom ocekujuci neke vijesti o FK Sarajevu, da li su nasi dosli dole. Onda mi je pao mrak na oci kad sam procitao tu vijest.uNbx je napisao/la:Kako vrijeme leti... Osam godina prođe...
Sjecam se isto tako kakva se medijska zabrana vrsila sa strane ZHK. Uklonjeni su svi snimci sa youtube i dr. I-net stranica, koji su dokazivali sta su navijaci Sarajeva nosili. Nikakve nozeve, pistolje il sta su sve govorili. Pusteni su neki snimci kraci koji su kao dokazivali nesto. A cijeli snimci od po sat i vise minuta su ubrzo uklanjani, ne znam da li se neko sjeca toga. Također fotosopirane slike da navijaci nosaju gore pomenute predmete su također podmetani.
Pocivaj u miru Vedrane!!!
zato što ne mogu djeca iznijeti ovo, Hus traži stabilnost i iskustvo i to će i igrati , kakav mozak može skontati da junior može iznijeti ovakvu situaciju, pogotovo ovi što su prvi put u seniorima, to je pitanje za sebe....juniore možeš koristiti da odmijene kad je sve već riješeno, jer stavljati tu vrstu pritiska na njih samo ćeš ih sjebati i psihički ali i igrački....zagorski je napisao/la:Mene jedna stvar brine; Hadzic pokazao da se na njega moze u potpunosti racunati-klupiran,Heric pokazao-klupiran. Siguran sam da i Mujagic ne bi bio losiji od Novakovica i Ivetica,ali ne dobija sansu. Volim Husrefa,ali ovo ne razumijem.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.