Da se nije spalio onom bakljom, znas da je trazio uputstva kako da je zapaličamac je napisao/la:Pustite karte ba ljudi, šta nam je ovo sa Seyom. Nidže čo'jka dva dana.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
kakva smo mi samo INSTITUCIJA ,pojam za sve klubove u drzavi
danas te jos vise volim
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI

danas te jos vise volim
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI

Godine prolaze, zivot se mijenja nasa ljubav ostaje...
...za sva vremena...
1921
...za sva vremena...
1921
-
- Kontakt:
Moze li mi neko reci, kad prekosutra pobjedimo hoce li nam dodjeliti pehar ili cemo morati cekati utakmicu u Trebinju???
Suze u ocima, ponos u dusi !! Najjaci ostaju, nikad ne odustaju - Željezničar za zivot cijeli !!!
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
ja mislim da se pehar donosi odmah na stadion i odmah ide ceremonija akobogda kad pobijedimo, i ide muzički program iza sa pjevačima na stadionu, to znam sigurno, čak znam da TVSA trenutno pregovara sa Željom da TVSA prenosi tekmu u nedelju.Senad_tm87 je napisao/la: Moze li mi neko reci, kad prekosutra pobjedimo hoce li nam dodjeliti pehar ili cemo morati cekati utakmicu u Trebinju???
Semper Fidelis
Izvor ?
Bilo bi lijepo, još jedan meč ili dvomeč sa Borcem, izgleda da je novi rivalitet na pomolu 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
IMA LI NEKO INFORMACIJU O NOVIM DRESOVIMA, HOCU DA GA KUPIM, ALI JOS NISAM IGRACE VIDIO DA IGRAJU U NJIMA PA KAD BI TO MOGLI DA VIDIMO
VOLIMO TEBE A NJIH KO **** MILAN CULUM
Zaboravio sam napisati, bili Amar, Culum i Bekric kod mene u skoli. 
Dobio sam autograme.
@.kicked pocinju igrati u novim dresovima od iduce sezone. A sliku onog u prodaji imas na fkzeljeznicar.com
Lijep je, samo mi se boja ne svidja

Dobio sam autograme.

@.kicked pocinju igrati u novim dresovima od iduce sezone. A sliku onog u prodaji imas na fkzeljeznicar.com
Lijep je, samo mi se boja ne svidja
hvala na informaciji menu su extra dresovi vidio sam ih dole kod stadiona gdje se prodaju imanu neke linije po sebi , meni su stvarno extra
VOLIMO TEBE A NJIH KO **** MILAN CULUM
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
jesu li to oni legea ili neki novi jomini ako ima nekoi slikicu nek postavi.kicked je napisao/la:hvala na informaciji menu su extra dresovi vidio sam ih dole kod stadiona gdje se prodaju imanu neke linije po sebi , meni su stvarno extra
svoj ti pos'o !
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
cestitke ljudima na fkz.com na preljepom postunedaTM87 je napisao/la:Suze u ocima, ponos u dusi !! Najjaci ostaju, nikad ne odustaju - Željezničar za zivot cijeli !!!
EDIT:mislim da bi se trebali izvinuti svima koji su kupili majice i da naprave fol da se zamjene majice koji su kupili ovo osvajaci kupa da zamjene sa neznam sampioni o9/10
Zadnja izmjena: Grbavica moj zivot, dana/u 21 maj 2010, 14:01, ukupno mijenjano 1 put.
svoj ti pos'o !
-
- Kontakt:
pa nije valjda karta ponovo 7 KM ???
Ko je to rekao ?vjeran1987 je napisao/la:pa nije valjda karta ponovo 7 KM ???
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Datum: 23.05.2010. u 17.30 satiDino_TM je napisao/la:Ko je to rekao ?vjeran1987 je napisao/la:pa nije valjda karta ponovo 7 KM ???
Domaćin: FK Željezničar
Gost: FK Laktaši
Natjecanje: 29. kolo Premijer lige BiH
Mjesto: Sarajevo ,stadion Grbavica
Cijene: Jug 5 KM, Sjever 8 KM, Zapad 15 KM
evo sa fkz.com nije
svoj ti pos'o !
-
- Kontakt:
više bi volio da je jug 10 a sjever pet, svejedno je sjever opšta šabanija, a i da se riješimo hamelja sa juga.
Grbavica- zgrade u nizu, na Jugu- jedan drugom uvijek blizu.
Hajde evo konkretnih par pitanja!
1. Može li se ikako saznati da li je fakat Žujo ono izjavio za onaj portal? Ako nije, ima pravo da ih tuži. A ako jeste, onda treba da malo istrenira mozak i da ne izlijeće sa onakvim idiotarijama.
2. Osim oba primljena gola objašnjava činjenicom da Bajić nije 6 mjeseci igrao stopera. Šta je bilo sa ostalim igračima i njihovim katastrofalnim reakcijama? Trema? Pshička nepripremljenost? Nije Bajić jedini zakazao kod golova!
1. Može li se ikako saznati da li je fakat Žujo ono izjavio za onaj portal? Ako nije, ima pravo da ih tuži. A ako jeste, onda treba da malo istrenira mozak i da ne izlijeće sa onakvim idiotarijama.
2. Osim oba primljena gola objašnjava činjenicom da Bajić nije 6 mjeseci igrao stopera. Šta je bilo sa ostalim igračima i njihovim katastrofalnim reakcijama? Trema? Pshička nepripremljenost? Nije Bajić jedini zakazao kod golova!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Joj drug jesi se ti navadio na prodaju i zavjere,neka loma odvadi.
...nisu mogli da te ugase!!!
- zlaya_tm87
- Kontakt:
evo ti odgovor na drugo pitanje:Željovac je napisao/la:Hajde evo konkretnih par pitanja!

Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
Dovoljno je pogledati gdje smo bili prosle polu sezone, a gdje smo sada. Borac je citave sezone bio prvi, a mi smo i to prestigli. Prema tome, svi koji ismijavaju nase ne osvajanje kupa u srijedu, mogu da nas poljube u guzicu. Zeljo je klub kojem svi trebaju da se dive, a zeljini navijaci su No.1 u drzavi, jer su pokazali sta znaci biti navijac. U nedelju u sto vecem broju podzimo svoj tim.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Ferroviere1987 i 20 gostiju.