Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
E moj Dzeko..vrati se ti u BundesLigu,i pravac Bayern...njima treba neko kao ti : D....
Ne znam, meni ovo djeluje ponizavajuce. Ubaciti ga u 89. minuti, valjda da malo ukrade vremena. Mancini, je*i se.
Dzeko, pakuj se, i bjezi.
Dzeko, pakuj se, i bjezi.
- Cincinnatus
- Kontakt:
Gomez.xinxee je napisao/la:E moj Dzeko..vrati se ti u BundesLigu,i pravac Bayern...njima treba neko kao ti : D....
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
Sta je hejteri? Odma kritikujete Edina. Kako ste samo zalosni a nijedan od vas ne zna da ga Mancini cuva za utakmice u Euro Ligi protiv Porta koje se igraju u cetvrtak ove sedmice i u utorak iduce sedmice.
shandrlike-tandrlike
edin nije bio potreban u ovoj utakmici s obzirom na to da si poveli u 63. minuti...
4-IN-A-ROW
-
- Kontakt:
reptile je napisao/la:Sta je hejteri? Odma kritikujete Edina. Kako ste samo zalosni a nijedan od vas ne zna da ga Mancini cuva za utakmice u Euro Ligi protiv Porta koje se igraju u cetvrtak ove sedmice i u utorak iduce sedmice.

YNWA!
Dal je bolje, il je bolje dobit premiju za nastup ?Maestro^^ je napisao/la:Ulazi u 89.![]()
Bolje da je ostao na klupi .

Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.
Prelose je odigrao. Lose se kretao i nije dolazio u sanse. Sramota. 

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
- Ponos Torina
- Kontakt:
Kao cuvao se za Porto pa to samo budala moze napisati i niko drugi,ova utakmica je bila 100 puta bitnija nego sto ce igrati sa jadnim Portom u cetvrtak..."Cuvanje"
bolje je njemu da porazgovara malo sa talijanom i da rijesi svoj status inace ce i dalje sa klupe posmatrati patuljke kako kolo vode...

bolje je njemu da porazgovara malo sa talijanom i da rijesi svoj status inace ce i dalje sa klupe posmatrati patuljke kako kolo vode...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Ovaj me podsjeti na onu srpkinju što od sebe pravi budalu preko youtube-a i onih klipova, hejteri, treći svijetski rat, slike u snijegu blablabla....Ko je vidio znat će o čemu govorim.karameldar je napisao/la:reptile je napisao/la:Sta je hejteri? Odma kritikujete Edina. Kako ste samo zalosni a nijedan od vas ne zna da ga Mancini cuva za utakmice u Euro Ligi protiv Porta koje se igraju u cetvrtak ove sedmice i u utorak iduce sedmice.

A ja sam nekad davno rekao da mi je Džeko drag ali da neću da se sekiram radi njega jednom sam zajebo ispit nisam učio čitav vikend sve nake priče o čeki i rekao neću više, pa lik ima para da može dupe brisati novčanicama od 50 eura, a ja sa crkavicom za kafe što skupim sjedim u bifeu na faksu i sekiram se zbog Džeke. Ako jednom od vas odvori oči ovo što pišem dobro je.

Ili ako bi nam Džeko plaćao za sekiraciju, ja bi rado pio njegov vodeći sekirli navijač, znači Džeko po tekmi 50 maruna, i ja se sekiram, udaram, svađam sa rajom, **** majke, očeve, sestre,nane i dede svima koje sretnem tih dana, uz manju doplatu kunem se u tebe, i mogao bi čak koju suzu pustiti to bi islo u paketu, suze su od mene na kafu.

Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dusu, dali su ti je, ne pitajuci, dosao si na red kad drugih, boljih, nije vise bilo."
M. Selimovic - Tvrdjava
M. Selimovic - Tvrdjava
- tyler durden
- Kontakt:
buuureptile je napisao/la:Sta je hejteri? Odma kritikujete Edina. Kako ste samo zalosni a nijedan od vas ne zna da ga Mancini cuva za utakmice u Euro Ligi protiv Porta koje se igraju u cetvrtak ove sedmice i u utorak iduce sedmice.

divim ti seereptile je napisao/la:Sta je hejteri? Odma kritikujete Edina. Kako ste samo zalosni a nijedan od vas ne zna da ga Mancini cuva za utakmice u Euro Ligi protiv Porta koje se igraju u cetvrtak ove sedmice i u utorak iduce sedmice.

Pobjedi se negleda u zube!
Najgore od svega je što će se manćini vratiti staroj taktici.
Najgore od svega je što će se manćini vratiti staroj taktici.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Pa igrao je zadnje 3-4 tekme od početka... A sad će City igrati protiv Porta, pa vjerovatno ga je i zbog toga čuvao... Polako brate dragi... 

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Suplja jarane...cuvati se za utakmice gdje uglavnom rezerved dobijaju priliku da koliko toliko odrade pare koje dobijaju. Pas mu mater zabarsku covjek prakticno odluci zasdnje dvije utakmice i on ga na klupu , a jos Baloteli nije na raspolaganju. Da ne duzim: Mancini, sve ti punoljetno do devetog koljena...Zagor je napisao/la:Pa igrao je zadnje 3-4 tekme od početka... A sad će City igrati protiv Porta, pa vjerovatno ga je i zbog toga čuvao... Polako brate dragi...
- JuveSissoko
- Kontakt:
a zasto je nacionalni dan zalosti ako Dzeko nije dobio priliku da igra ili nije zabio gol? Ibisevic je sjebao koljeno pa se nije plakalo, kukalo, psovalo kao kad Dzeko ne dobija priliku ili igra lose, jbem mu majku nije Dzeko jedini Bosanac koji igra ili je igrao fudbala.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
teodolit je napisao/la:Ovaj me podsjeti na onu srpkinju što od sebe pravi budalu preko youtube-a i onih klipova, hejteri, treći svijetski rat, slike u snijegu blablabla....Ko je vidio znat će o čemu govorim.karameldar je napisao/la:reptile je napisao/la:Sta je hejteri? Odma kritikujete Edina. Kako ste samo zalosni a nijedan od vas ne zna da ga Mancini cuva za utakmice u Euro Ligi protiv Porta koje se igraju u cetvrtak ove sedmice i u utorak iduce sedmice.![]()
![]()
A ja sam nekad davno rekao da mi je Džeko drag ali da neću da se sekiram radi njega jednom sam zajebo ispit nisam učio čitav vikend sve nake priče o čeki i rekao neću više, pa lik ima para da može dupe brisati novčanicama od 50 eura, a ja sa crkavicom za kafe što skupim sjedim u bifeu na faksu i sekiram se zbog Džeke. Ako jednom od vas odvori oči ovo što pišem dobro je.![]()
![]()
Ili ako bi nam Džeko plaćao za sekiraciju, ja bi rado pio njegov vodeći sekirli navijač, znači Džeko po tekmi 50 maruna, i ja se sekiram, udaram, svađam sa rajom, **** majke, očeve, sestre,nane i dede svima koje sretnem tih dana, uz manju doplatu kunem se u tebe, i mogao bi čak koju suzu pustiti to bi islo u paketu, suze su od mene na kafu.![]()
To je to.
Puca Dzeletu neka stvar za nama ovdje na forumu, a vi se jos "koljite" izmedju sebe.
Upitajte se zbog cega, za koga ??
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Sve Edina odmara a Kun samo igra i igra i opet mu bjezi tri jadna gola uz penale sto je izvodio,bjedno.