FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Na slikama tu je i Pejovic, Dupovac, Mili, Besim, Hodzic, Rahman, Tatar, Zinedin, Kovacevic...
Toppp
Toppp
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Pa jesu bili, prostom računicom se moglo zakljuciti za neke kojih nema odavno da su vec prebolovali, nece 3 mjeseca trajati pa raja svrstava sve u "istu izolaciju", sreća pa nam je ova pauza dosla u najbolje vrijeme pa po svemu sudeći nećemo osjetiti nedostatke.Aduka87 je napisao/la: ↑22 nov 2020, 13:27Kako to sinoc pisu da Pejo, Dupovc, Besim , Kova i ostali koronu imajuHaver ! je napisao/la: ↑22 nov 2020, 13:22Prema zadnjim "mahalskim" još je samo Oremuš koroniran, ostali su tu... Uz upitnike pored Adukora i Sušića koji je počeo da treniraElCartel11 je napisao/la: ↑22 nov 2020, 13:19Kazu imamo dosta povrijedjenih igraca a sa dva busa idemo na tekmu, ne mogu svi stati u jedan![]()
![]()
@Historicar Jeste usao vs Tuzle, al znamo Susicevo stanje da je sklon povredama pa je opet nastavio po posebnom planu
Kod sviju maska na licu samo Rahmanovic kontra sistema,i kad je repka bilo isto sam par slika vidio da nece da nosi.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Arnelv52 je napisao/la: ↑22 nov 2020, 13:00Arsenal je vlasnik svog stadiona pa opet se koncerti održavaju. Ja ne znam kako to dvoje povezaste - da stadion ostaje općinski jer će se moći koncerti održavati.
Problem Sarajeva kao grada nisu koncerti nego što se u posljednjih deceniju ili dvije to svelo na Merlina i Mariju Šerifović. Nama trebaju ozbiljniji koncerti poput onog U2 a takvi koncerti se ne mogu napraviti bilo gdje.
To dvoje, što će podići kvalitet sporta, muzike i života u Sarajevu, se može riješiti na jedan udarac pa da imamo i vrhunski fudbal i vrhunsku muziku.
Pozdravljam ja koncerte U2(

Ako ce Opstina organizovati priredbe po svom nahodjenju i intersu, onda to nije vlasnistvo FKS ni dana, a kamo li 30 godina.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ja nikako da skontam.Prvo Vanja jutros pise o nekom "partnerstvu" kao to je super(nidje veze),pa sad pominje koncesiju(sto je ok ako je po propisu)a svi znamo sta je koncesija(vlasnik si narednih 30 g)i ne moze opstina orginizovati koncert jer nema nista sa tom nekretninom za naredni period na koji se vec potpise.Ok koncert nije problem ali ga u tom slucaju ne organizuje opstinaSamozdravlje je napisao/la: ↑22 nov 2020, 13:47Arnelv52 je napisao/la: ↑22 nov 2020, 13:00Arsenal je vlasnik svog stadiona pa opet se koncerti održavaju. Ja ne znam kako to dvoje povezaste - da stadion ostaje općinski jer će se moći koncerti održavati.
Problem Sarajeva kao grada nisu koncerti nego što se u posljednjih deceniju ili dvije to svelo na Merlina i Mariju Šerifović. Nama trebaju ozbiljniji koncerti poput onog U2 a takvi koncerti se ne mogu napraviti bilo gdje.
To dvoje, što će podići kvalitet sporta, muzike i života u Sarajevu, se može riješiti na jedan udarac pa da imamo i vrhunski fudbal i vrhunsku muziku.
Pozdravljam ja koncerte U2(), pa i Cece(ko voli nek izvoli, ja ne), ali da FKS ustupa stadion. Koncesija bi nam to omogucila(vlasnik na 30 god.) i uzmes € , $ ili KM , ulozis ih u Akademiju FKS
. Ovako, Opstina zakazala koncert ne vodeci ili vodeci racuna kad FKS igra domacu ili Euro tekmu i Opstina hajruje. Ne znam da li sam jasan. Po meni bezuslovna koncesija(naravno da stadion dovedemo u kategoriju po dogovoru) i da mi uz razumjevanje potreba gradjana organizujemo priredbe od opceg intersa.
Ako ce Opstina organizovati priredbe po svom nahodjenju i intersu, onda to nije vlasnistvo FKS ni dana, a kamo li 30 godina.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ja zvao, meni se Morto javi, nešto se cereka. Garant on i beli nešto mute..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
- Kontakt:
Zadnje kolo u Bjelorusiji, Bate ide u goste tamošnjem velikanu Dinamo Minsku (koji ih je pobjedio 2:0 u Borisovu u prvom dijelu sezone) i treba mu pobjeda za titulu, Soligorsk ceka Minsk kojem bodovi ni za šta ne trebaju.
- SarajevoForza
- Kontakt:
Jedino steta sto su ostali konkurenti za Evropu danas dobili (Neman, Brest, Zhodino) sto umanjuje sansu Dinamo Minsku za EvropuHistoricar je napisao/la: ↑22 nov 2020, 13:55Zadnje kolo u Bjelorusiji, Bate ide u goste tamošnjem velikanu Dinamo Minsku (koji ih je pobjedio 2:0 u Borisovu u prvom dijelu sezone) i treba mu pobjeda za titulu, Soligorsk ceka Minsk kojem bodovi ni za šta ne trebaju.
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
I x igra
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SARAJEVO: Kovačević, Pidro, Hebibović, Rahmanović, Miličević, Pejović, Đokanović, Šerbečić, Handžić, Tatar, Fanimo
Na klupi su: Džafić, Ramić, D.Hodžić, Mustedanagić, Velkoski, Ramić, Islamović, F. Hodžić, Jukić, Dupovac
Na klupi su: Džafić, Ramić, D.Hodžić, Mustedanagić, Velkoski, Ramić, Islamović, F. Hodžić, Jukić, Dupovac
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Idemo po pobjedu!
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Vrh postava!
-
- Kontakt:
Nas ni arapski kes ne moze spojitiAlfredNobel je napisao/la: ↑22 nov 2020, 13:55Ja zvao, meni se Morto javi, nešto se cereka. Garant on i beli nešto mute..

Top sastav, idemo uzeti lakse od ocekivanog aBd !!!
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Igra i Cruz
FK Sarajevo
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sa njim ne mutim sigurnoAlfredNobel je napisao/la: ↑22 nov 2020, 13:55Ja zvao, meni se Morto javi, nešto se cereka. Garant on i beli nešto mute..

Odlicno nam je pauza dosla,znaci samo Oremus jos na bolovanju sto se tice Covida,Susic i Adukor su "bolesni" svakako i mimo ovog.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Ovaj Velez ne stvarno goli ****, ne znam sto se toliki hype digao oko njih. Ocajni su i moramo ih dobiti dolje.
PSPHM