FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Alen1987
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Alen1987 » 02 okt 2017, 20:15

Koliko god mi krivili nasu losu odbranu, katastrofalna krila itd., ruku na srce I Krupa je jucer odigrala takticki,trkacki... skoro savrsenu utak. O efikasnosti da ne govorim. Skoro svaku sansu su realizirali, sve sto su osutali uslo je u nasu mrezu I sve efektni golovi. Barceloni trebaju dobre 3 sanse da bi zabili jedan gol, ali ne I Krupi.

Ne treba previse kritikovati ni pristup nasih igraca niti Husrefa, jer JEDNOSTAVNO KRUPA JE IMALA SVOJ DAN, ODOGRALA "PERFEKTAN" MEC I MISLIM DA BI ONAKVA KRUPA OSTALA NEPORAZENA I DA JE IGRALA PROTIV MNOGO KVALITETNIJE EKIPE OD SARAJEVA.

ZeroStyle
Kontakt:

Post Postao/la ZeroStyle » 02 okt 2017, 20:25

Evander je napisao/la:
belosevic28 je napisao/la:
zagor1987 je napisao/la:Cak i ovaj jad na BHT kaze osteceni smo za penal,ajd da je to jedino nego lik svaki kontakt sa njima svira faul i zute daje,dok njihove startove ni fsul da svira,al sta ocekivat da nam Zivkovic nakav il kako bec svirne nesto? Ovo nam se ponavlja od Sirokog pa nadalje al to nije razlog da ovako zijanimo
Mogao bi ti ban dobiti. Tvrdis da je bio penal a evander laze da mije, ccc...
Drzi se ti svog Olova i ovcica, pusti se Evandera.
Evander je rekao da nije bila ruka na kraju, kao sto i nije bila.
Nije lijepo lagati. To kod nas u urbanim sredinama se smatra za losu naviku.
Ako imas zelju da se nekad emancipujes, morat ces to promijeniti.
U kojoj ti to urbanoj sredini zivis sestre ti?

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 02 okt 2017, 20:50

inace je danas slobodan dan u klubu. mogu i na mjesec a ne u njemacku.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 02 okt 2017, 20:59

Cvaja plus kamate. Kad sam ja govorio da su mu tuzbu svezali, a oni debili se prave pametni “sta bi od tuzbe”. Pa ne traje sudski proces dva dana sjeco draga.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 02 okt 2017, 21:13

Ide li Sadiku za Janju?
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 02 okt 2017, 21:23

Naša liga je igrači sve slabija i slabija. Boljih igrača je bilo prije par godina nego sad! I mi smo isti takvi, kao i kone i Svinjski. Ako ovako nastavi ova liga će za par godina biti amaterska, ako već sad nije. Rekoh već, samo Stanojević se pokazao kao koliko-toliko pojačanje, ostali ni blizu vala. Ovi koji pričaju o dobrom prelaznom roku i najboljim pojačanjima žive u velikim iluzijama.
Bahati, bahati Željkan!
1946

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 02 okt 2017, 21:24

Esport je napisao/la:U prvom poluvremenu, gubis kod kuće, a treba ti 8-9 dodavanja da prevedes loptu na protivničku polovinu, a onda je ponovo vratiš nazad. Loše, loše...
Nije mi jasno zašto se ne proba sa Audokorom na centarhalfu, i to je pozicija na kojoj je igrao. I samom fizičkom konstitucijom toj poziciji više odgovara od Ivetica, a ako već centarhalf treba davati duge, on to bolje radi od Novakovića.
Moguce da ce igrati poslije ove pauze. Moje misljenje jer nije bio na proslim mini pripremama.
Nije krupa odigrala nista, nisu ni pokusali, vec smo mi sabi sebe iskarali, 3 ineicidualne greske, nisu nas oni natjerali da grijesimo. Danas pigledah utakmicu opet, nase 2 pol je bilo odlicno, cak sta vise.
UPRAVA NAPOLJE!

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 02 okt 2017, 21:35

Hocemo Babuku prije Rahmana :bih: :bih: :bih:

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 02 okt 2017, 21:39

Lakoste je napisao/la:Hocemo Babuku prije Rahmana :bih: :bih: :bih:
+1000 :cool: :cool:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 02 okt 2017, 22:21

Samo Ba bu ka! :cool:

Sent from my iPhone using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 02 okt 2017, 22:33

uNbx je napisao/la:Prodajem noževe u setu, povoljno. Za vas par imam poseban popust, evo vam džaba ustvari, pokoljite se i da se rastereti tema ličnih prepucavanja i uvreda. Još i to moramo čitat povrh svega.
Grijesis braca ja nista licno protiv njega nemam, Boze sacuvaj, cak mislim da ima pravo sto se tice dosta stvari al brate opra sa ovim ponavljanjima i jesam ja reko... Nikako da skonta da su svi svjesni situacije oko kluba, znaci puno suplje a rjesenja nema, nit se nazire.

Drugo za ovo sto mu napisem "uhljupe", uopste se ne slazem da jedan navijac il simpatizer, kako god, sebi moze dozvolit da najtrofejnijeg covjeka u istoriji FKS tj. njegovog dragog kluba moze nazvat uhljupom i stavit ga u isti kos sa ovom organizovanom bandom u upravi, braca mene to vrijedja, ako treba zasto il objasnjavat ko je Husref jbga onda. Stid me ba da to vidi neki gost na forumu, ko smo mi ako nemamo postovanja, niko i nista.

Onda ovo prozivanje za gradove, nako cudno ku*cenje, kome braca, ovdje smo svi zbog jednog, zbog FKS, zar to nije nesto sto bi trebalo da spaja ?

Sto se mene tice zelim mu sve najbolje u zivotu, nema potrebe da bude drugacije.

Cuj nozevi :p vidis da nisi normalan.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 02 okt 2017, 22:38

Ivan Grgić kapiten pionirske selekcije Akademije FK Sarajevo dobio je poziv njemačkog giganta Bayerna za dolazak u kamp u Minhenu. Grgić koji spada u red najtalentovanijih igrača u BiH i regiji, tako će dobiti priliku da trenira u kampu slavnog njemačkog kluba. Kapiten pionirske selekcije FK Sarajevo u Njemačku putuje 7. oktobra i sa trenerima Bayerna će obaviti nekoliko treninga i testiranja nakon čega bi se donijela odluka o njegovom daljnjem angažmanu. Grgića su skauti ovog kluba pratili duži period, s obzirom na to da je sa selekcijama Hajduka iz Splita za koje je nastupao skrenuo pažnju na sebe te je sasvim izvjesno da je ovo izuzetna prilika da pokaže svoj talenat i sposbnosti.
1946~

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 02 okt 2017, 23:59

I koja nas Krupa na kraju pobijedi? Bosanska, ili ova na Vrbasu? :hmmmmm:

Pozdrav za Tottija
4.10.2009.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 03 okt 2017, 00:04

Warning! Graphic content!
Nakon otvaranja spojlera pojedini zaludjenici u bordo boju bi mogli da pocupaju sami sebi kosu!
slika

:?

Pozz bek koalem :salut:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 okt 2017, 00:05

Sarajevo - Krupa
slika
slika
slika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 03 okt 2017, 00:10

Haris, Nemanja, Gojko i Mato. :rol:

badboy
Kontakt:

Post Postao/la badboy » 03 okt 2017, 00:12

mirzatele je napisao/la:Ma mi nemamo igraca da uzme loptu i predribla 2 igraca, napravi neki visak. Prosle sezone je to bio Duljevic, sad takvog nema.
Ima Saric da primi loptu ode unazad 3 metra i doda Stanojevicu a ovaj vrati stoperu koji je nabija Ahmetovicu i to je sva nasa igra
Imas Saida! On je bukvalno taj.
Da me se pogresno ne shvati ovo nije jedan od onih postova i spamova o Saidu nego fakat najozbiljnije. Jos uvijek niko nije konkretno izasao i rekao zasto covjek ne igra. Ok, nije spreman za 90 min, al 20-30 min u visokom ritmu sigurno moze i sad u ovom trenutku je bas to sto nam treba od njega. Sjetite se samo Zeke u zadnjoj sezoni kakav je bio a koliko nam je valjo a Said je po formi i kilazi za njega Ronaldo.

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 03 okt 2017, 02:10

badboy je napisao/la:
mirzatele je napisao/la:Ma mi nemamo igraca da uzme loptu i predribla 2 igraca, napravi neki visak. Prosle sezone je to bio Duljevic, sad takvog nema.
Ima Saric da primi loptu ode unazad 3 metra i doda Stanojevicu a ovaj vrati stoperu koji je nabija Ahmetovicu i to je sva nasa igra
Imas Saida! On je bukvalno taj.
Da me se pogresno ne shvati ovo nije jedan od onih postova i spamova o Saidu nego fakat najozbiljnije. Jos uvijek niko nije konkretno izasao i rekao zasto covjek ne igra. Ok, nije spreman za 90 min, al 20-30 min u visokom ritmu sigurno moze i sad u ovom trenutku je bas to sto nam treba od njega. Sjetite se samo Zeke u zadnjoj sezoni kakav je bio a koliko nam je valjo a Said je po formi i kilazi za njega Ronaldo.
Kazem ja jucer, na pocetku ga je trebalo gurnut u vatru, ili bi dobili starog Saida ili bi se sjebo skroz i bar znamo da od njega nema ništa, Ovako niko od nas sa sigurnišću ne može tvrdit da je nespreman. Ne mora ni 30 minuta izdrzat u visokom ritmu, nek izdrzi 15, ali da vidimo i mi u kakvom je stanju, imal bar ikakve koristi od njega....

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 okt 2017, 05:31

Slazem se, isto tako i Adukor.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

badboy
Kontakt:

Post Postao/la badboy » 03 okt 2017, 06:47

To je jedan veliki Husrefov minus i nedostatak. On vjeruje samo odredjenoj grupi igraca (gdje god je bio i u svakom mandatu). One koje je doveo ili one koje zatekne ali ih poznaje od prije ili ga impresioniraju na prvu. Vrlo rijetio ce mijenjat izvan tih 14-15 ili koristit citav roster a posebno se mladi igraci nece naigrat. Tek cemo vidjet cirkus u prelaznom roku i gomilanje. Ne kazem da tu i tamo treba neko novi/bolji al bit ce tu svega. On je odlican za rezultat i to ce s njim bit ok ali strateski, da svake godine isforsiramo i proizvedemo jednog- dva igraca od cijih transfera ce se finansirat klub to mozemo zaboravit s njim.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, ErosViverosViv, nedimmmm1337, riki46, Rodman i 68 gostiju.