FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

tanzla
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la tanzla » 21 maj 2010, 10:51

Ma nije ono Žujo valjda fakat izjavio, pa mora bit retardiran da onako nešto kaže, još sad kad nam treba jedna pobjeda za titulu prvaka. Neko nam radi o glavi i to opasno, ALI tako nam je od 1921. navikli smo :evil:
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 21 maj 2010, 10:55

Ispravio sam i ja svoju gresku u proslom postu, toliko me iznervirao tekst da sam se uhvatio prvog imena kojeg sam vidio, a to je bio onaj Fočo (do mene malo temperamenta).

A ovaj sto konstantno sere na forumu TAX - hajde lagano u taksi i prosetaj sa teme. Srao si cijelo vrijeme pred utakmicu, seres i sad i jos pohvalis tekst. Cisto sumnjam da nisi neki pitar i to malodobni (i jos par rijeci sa prefiksom malo).

Uh
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 21 maj 2010, 10:56

Avanes je napisao/la:Ispravio sam i ja svoju gresku u proslom postu, toliko me iznervirao tekst da sam se uhvatio prvog imena kojeg sam vidio, a to je bio onaj Fočo (do mene malo temperamenta).

A ovaj sto konstantno sere na forumu TAX - hajde lagano u taksi i prosetaj sa teme. Srao si cijelo vrijeme pred utakmicu, seres i sad i jos pohvalis tekst. Cisto sumnjam da nisi neki pitar i to malodobni (i jos par rijeci sa prefiksom malo).

Uh
uredu je
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 21 maj 2010, 10:56

Ako ovoj našoj Upravi nije sve u parama eto prilike da protiv Laktaša puste slobodan ulaz. To bio lijep gest, a i da se iskupe navijačima za zijan Kup-a. Mislim da oni nisu spremni da se odreknu najmanje 50-60 milja čistih para.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 21 maj 2010, 11:01

Svako ima svoje mišljenje. Shvatam raju koja ima negativno, a shvatam i raju koja ima pozitivno mišljenje o tekstu. Raja koja ima pozitivno mišljenje vjerovatno konta da ih je uprava razočarala nabijanjem cijena nakon njihove vjernosti. Pogotovo ako uzmemo u obzir da je npr. uprava Borca dopustila ulaz na stadion bez karte.

Oni kojima je tekst negativan, vjerovatno znaju da je klub u problemima i da se mora napraviti dernek u subotu.

BABO
Kontakt:

Post Postao/la BABO » 21 maj 2010, 11:05

Ma dajte ljudi ba... pustite se ciganisanja, smjesno je da 10 stranica ove teme propada u tome jel uprava pogrijesila sto je digla cijenu karte...

Po mom nekom licnom misljenju, za finale kupa realna cijena karte je vise od 5 KM.

A ako se pusti dzabe ulaz protiv laktasa i to ce da bude kardinalna greška, jer ljudi stvaraju ekipu ulažu svoje pare da bi se mi ovako lijepo i ponosno osjecali nakon dugo godina i treba im se zahvaliti na tome... ovo sto mi imamo vrijedi puno više od tih 7 KM!

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 21 maj 2010, 11:17

Hocemo evropskog Zelju, hocemo ligu prvaka i to grupnu fazu, hocemo istocnu tribinu, hocemo...

Nece nama dobra vila doci i to sve onim stapicem stvoriti, za sve gore navedeno sto mi zelimo su potrebne PARE. Danas se sve vrti oko para i ako nema para brakovi pucaju, nema ljubavi nema nicega, a pogotovo nema evropskog Zelje i istocne tribine i najboljih igraca u ligi. Hocemo 10 pojacanja, a cime cemo ih dovesti necemo ih dovesti "kilom jabuka ili porcijom cevapa" nego istim tim parama. Svugdje na svijetu se navijac gleda kao potrosac. Isto kao sto volimo cevape sa lukom ili kajmakom pa nam onaj sto radi u cevabdzinici nece dati dzaba porciju tih cevapa nego fino naplatiti svoj rad, e pa tako i nasa uprava i igraci moraju naplatiti svoj rad.
Dajte molim vas eto nemojte vise na ovu temu.

Prekosutra treba da gori koliko god da bude cijena karte, jer za taj dan zivimo 8 godina!!!
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

ljože 1921
Kontakt:

Post Postao/la ljože 1921 » 21 maj 2010, 11:21

BABO je napisao/la:Ma dajte ljudi ba... pustite se ciganisanja, smjesno je da 10 stranica ove teme propada u tome jel uprava pogrijesila sto je digla cijenu karte...

Po mom nekom licnom misljenju, za finale kupa realna cijena karte je vise od 5 KM.

A ako se pusti dzabe ulaz protiv laktasa i to ce da bude kardinalna greška, jer ljudi stvaraju ekipu ulažu svoje pare da bi se mi ovako lijepo i ponosno osjecali nakon dugo godina i treba im se zahvaliti na tome... ovo sto mi imamo vrijedi puno više od tih 7 KM!
Potpisujem...kad je karta bila 5KM u sezonama gdje smo bili konstantno 8.-9. na tabeli onda sada meni nije zao dati ni 15KM da gledam prave igrace koji ostavljaju srce na terenu,pravu upravu koja iskreno voli zelju i koja nije tu da karde nego da stvara evropskog Želju..Razumijem da su nekome te 2KM puno,ali nemojte ljudi kukati na forumu..Pricamo o nekom evropskom zelji,evropskim navijacima,ponasajmo se tako ;)

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 21 maj 2010, 11:23

Avanes je napisao/la:Hocemo evropskog Zelju, hocemo ligu prvaka i to grupnu fazu, hocemo istocnu tribinu, hocemo...

Nece nama dobra vila doci i to sve onim stapicem stvoriti, za sve gore navedeno sto mi zelimo su potrebne PARE. Danas se sve vrti oko para i ako nema para brakovi pucaju, nema ljubavi nema nicega, a pogotovo nema evropskog Zelje i istocne tribine i najboljih igraca u ligi. Hocemo 10 pojacanja, a cime cemo ih dovesti necemo ih dovesti "kilom jabuka ili porcijom cevapa" nego istim tim parama. Svugdje na svijetu se navijac gleda kao potrosac. Isto kao sto volimo cevape sa lukom ili kajmakom pa nam onaj sto radi u cevabdzinici nece dati dzaba porciju tih cevapa nego fino naplatiti svoj rad, e pa tako i nasa uprava i igraci moraju naplatiti svoj rad.

Prekosutra treba da gori koliko god da bude cijena karte, jer za taj dan zivimo 8 godina!!!

Tako nekako.

Novinar neka nam se napusi.

Play.Blue.Minded
Kontakt:

Post Postao/la Play.Blue.Minded » 21 maj 2010, 11:27

čudan smo mi narod, navikli da nam je sve guzovače, kakva donacija, u pola cijene i sl... gospodo draga, ko nema za kartu, nek ne ide na utakmicu. i ja bih vozio aston martin, al mi ne može bit, jbg.
da ne govorim o tome kako bi svi voljeli kakvo pojačanje vidjet, pa neku tribinu, evropsku tekmu na grbavici, plate igračima...
od čega? od have ne može, a pita se od govana ne pravi. da ne govorim o tome da se na jugu svaku tekmu ispuši šleper trave, koja je džaba valjda

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 21 maj 2010, 11:36

Pustite karte ba ljudi, šta nam je ovo sa Seyom. Nidže čo'jka dva dana.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 maj 2010, 11:39

čamac je napisao/la:Pustite karte ba ljudi, šta nam je ovo sa Seyom. Nidže čo'jka dva dana.
tuguje :P
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

titula2010
Kontakt:

Post Postao/la titula2010 » 21 maj 2010, 11:47

to je prica velikih ekonomista,koji bi i istok i pojacanja,a da ne placaju kartu.
stvarno cudan narod

buja
Kontakt:

Post Postao/la buja » 21 maj 2010, 11:50

slika

Svi nas vole,jer od nas uce TM 87
Godine prolaze, zivot se mijenja nasa ljubav ostaje...
...za sva vremena...
1921

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 21 maj 2010, 11:54

suntu jeu je napisao/la:
Avanes je napisao/la:Hocemo evropskog Zelju, hocemo ligu prvaka i to grupnu fazu, hocemo istocnu tribinu, hocemo...

Tako nekako.

Novinar neka nam se napusi.
Poptpis!!!
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 21 maj 2010, 12:12

Ima jedna novina, koja nije skupa, aL je glupa! ;)
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

chichak
Kontakt:

Post Postao/la chichak » 21 maj 2010, 12:13

Meni sekunde nije bilo zao dati 7km za kartu,shvatam da raja na danasnjem vaktu nije pri parama,nisam ni ja,ali ne igra se finale kupa svaki dan,utakmica atmosfera i sve ostalo je vrijedilo tih 7-10 km. Sve ponovo u nedelju samo ovaj put sa titulom!!!
...nisu mogli da te ugase!!!

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 21 maj 2010, 12:14

ima li gdje na internetu snimak finala ?
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

pink.panter
Kontakt:

Post Postao/la pink.panter » 21 maj 2010, 12:16

imaš na you-tube golove ;)
"U stećcima je tajna Bosne"...

pink.panter
Kontakt:

Post Postao/la pink.panter » 21 maj 2010, 12:22

prognoza ŽELJO- Laktaši....? :) 3:0
"U stećcima je tajna Bosne"...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Blackwargreymon, Levin i 22 gosta.