Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
ima ku.rca mog. Nikakve transfer novosti za danas, osim one nesreće, a to je ponovna odbijenica Usmanovu iz uprave. Cigančad.RedDevilS je napisao/la:Imali topnici sta novo kod vas?
Ja reko ja nešto spremam, reko šta mi jeRosicky je napisao/la:Šuška se da vođa navijača Sjeverne tribine u dogovoru sa vođom Gunnersa spremaju prosvjed zbog odbijanja Usmanova
Oj seljaka, kako jadno. Pa ne mogu da vjerujem da niko ne shvata da taj čovjeka nema nikakvog interesa u Arsenalufrankqqqqq je napisao/la:http://www1.skysports.com/football/news ... ns-Usmanov
Da Bog da mu djeca ne imala za hljeba. Najveći cigan koji je ušao u klub, familiju mu njegovu.
Imamo upravu koja samo radi za svoj interes, ne daje pare Wengeru, ne dozvoljava da se plate veće od 100k daju i zbog toga nas igrači napuštaju.RedDevilS je napisao/la:Sta se to kod vas pravo nesto zakuhalo??
Jbg nesto morate rijesiti, jer vam se onda iduce sezone nepise dobro iskreno.frankqqqqq je napisao/la:Imamo upravu koja samo radi za svoj interes, ne daje pare Wengeru, ne dozvoljava da se plate veće od 100k daju i zbog toga nas igrači napuštaju.RedDevilS je napisao/la:Sta se to kod vas pravo nesto zakuhalo??
Usmanov, najbogatiji rus inače, ima 30% dionica i ne daju mu da uđe u upravu jer čovjek želi da doprinese Arsenalu, da smanji cijenu godišnjih karata pa da mogu pravi navijači da dolaze, da dadne više sredstava za transfere, i tako. Tj ono što ne odgovara upravi, a to je da oni manje profitiraju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.