Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Ne mozemo mi dva poluvremena sastaviti da ga yebes
kakva neozbiljnost u napadu kreteni svi
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Bitna tri boda, ali kako los fudbal igramo pogotovo druga poluvremena nakon vodstva, tacno se vidi strah kada imaju loptu u nogama, samo je napucaj da nije u posjedu.
Dalje previse se promasuje, zapucavaju se loptu u golmana, lose odluke kod zadnjeg pasa, bas uzasno.
Dalje previse se promasuje, zapucavaju se loptu u golmana, lose odluke kod zadnjeg pasa, bas uzasno.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Petnaest golova smo mogli dati
Drago mi je ova razigranost Jildiza odličan je bio, bolji od Gonzaleza deset puta.
Vlahović u drugom neprimjetan, bio je i penal nisu mu svirali, ali trebao je ono zabiti
Drago mi je ova razigranost Jildiza odličan je bio, bolji od Gonzaleza deset puta.
Vlahović u drugom neprimjetan, bio je i penal nisu mu svirali, ali trebao je ono zabiti
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
-
- Kontakt:
poslije onog debakla protiv psva ovo je super
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Gati je nevjerovatan, brat od Septembra igra svako 72 sata
Keli je isto odličan bio.
Svidio mi se rizik kod Mote da ne vadi Veu nakon žutog ioako im je onaj opasan bio tamo na lijevom krilu.
Rui nije griješio, solidan je bio nakon što je Kambijaza zamijenio.
Daglas Luiz ne znam šta da kažem, opet 20 minuta, pa pauza pet utakmica.

Keli je isto odličan bio.
Svidio mi se rizik kod Mote da ne vadi Veu nakon žutog ioako im je onaj opasan bio tamo na lijevom krilu.
Rui nije griješio, solidan je bio nakon što je Kambijaza zamijenio.
Daglas Luiz ne znam šta da kažem, opet 20 minuta, pa pauza pet utakmica.
MANIJACI JUG 1987
- Burberry46
- Kontakt:
Bitna 3 boda. Izostala je realizacija.
Penal cist bas se vidi guranje Dusana.
Nece gol Yildiza.
Koop opet tanko, Luiz nespreman totalno zato idu i povrede.
Gatti je odlican bio, pocistio sve nazad
Sad dobiti Empoli u kupu pa Veronu kuci
Penal cist bas se vidi guranje Dusana.
Nece gol Yildiza.
Koop opet tanko, Luiz nespreman totalno zato idu i povrede.
Gatti je odlican bio, pocistio sve nazad
Sad dobiti Empoli u kupu pa Veronu kuci
1946
Kad igrač ima dobru sezonu i onda hoće svim silama u Juve,kao Nizozemac i Luiz prošle sezone,prvo hodži odvesti. Ti igrači kad dođu kod nas pojma nemaju od lopte!!
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Prvi put nakon više od godinu dana četiri pobjede zaredom u ligi
MANIJACI JUG 1987
Iduće kolo Inter-Napoli, a mi Veronom kuci....
Da vidimo hocemo li znat iskoristit
Da vidimo hocemo li znat iskoristit
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Ja cu nsvijati za napoli, u slucaju njihove pobjede i nase, na -5 smo od intera. Oni su mi mnogo opasniji i ozbiljniji od napolia.
Na to i ciljam
S tim da nam dolazi Atalanta, a Inter ide Atalanti
Moze se tu svasta zakuhati, 12 kola je do kraja
Opet smo svi kolektivnog misljenja da nama sezonu kvari samo vlastiti trener sa izborom igrača
Nikad najkvalitetniji ne igraju zajedno, vazda su neki eksperimenti
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Mi nismo u priči samo i isključivo radi Motte. Vjerovatno ce ga trpiti još dugo jer je to tipicno za Juventus. Ako bude u top 4 proglasit ce to prolaznom ocjenom.
Rijetko antipatičan i bezlican lik potpuno van sinhronije s klubom. Pomalo i sizofrenicno djeluje, odluke su mu random, tvrdoglav, nedoslijedan. Prica o nekakvim zaslugama, najbolje klupira, evo sad i panja Rouhia ubacuje - jadno. Mali Alberto bez minuta jos - bolesno. Nema on vise od 2 sezone sanse da vodi Juve. Dobit ce ovu jednu godinu ako bude top 4 jer ce ga ekipa izvuci (ekipa je puno bolja od njega pa ce to biti dovoljno).
Dogodine pitanje je na šta će ekipa liciti, tek treba otkupiti Chica i jos par igrača, a gdje su onda pojačanja za narednu sezonu?!
Otići ce Dušan zbog njega, naravno po manje pare, pa ce naredna meta biti prodaja Yildiza da se odrzi klub, a to znaci još dugo lutanja. Vec je poceo praviti problem gdje ga nije bilo (Kenan), slično je radjeno s nasim najboljim ofanzivnim igracima dok nam uredno De Šilji i slični budu u klubu godinama.
Rijetko antipatičan i bezlican lik potpuno van sinhronije s klubom. Pomalo i sizofrenicno djeluje, odluke su mu random, tvrdoglav, nedoslijedan. Prica o nekakvim zaslugama, najbolje klupira, evo sad i panja Rouhia ubacuje - jadno. Mali Alberto bez minuta jos - bolesno. Nema on vise od 2 sezone sanse da vodi Juve. Dobit ce ovu jednu godinu ako bude top 4 jer ce ga ekipa izvuci (ekipa je puno bolja od njega pa ce to biti dovoljno).
Dogodine pitanje je na šta će ekipa liciti, tek treba otkupiti Chica i jos par igrača, a gdje su onda pojačanja za narednu sezonu?!
Otići ce Dušan zbog njega, naravno po manje pare, pa ce naredna meta biti prodaja Yildiza da se odrzi klub, a to znaci još dugo lutanja. Vec je poceo praviti problem gdje ga nije bilo (Kenan), slično je radjeno s nasim najboljim ofanzivnim igracima dok nam uredno De Šilji i slični budu u klubu godinama.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Ma Dusan ce ici kako god , plata mu je previsoka i to je najveci razlog.
Eh sad kad bi povezali jos par pobjeda mozda bi se i atmosfera poboljesala i ko zna UZ malo srece doklen se moze dogurati..
Eh sad kad bi povezali jos par pobjeda mozda bi se i atmosfera poboljesala i ko zna UZ malo srece doklen se moze dogurati..
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Juventus are reportedly looking to take advantage of Inter’s desire to sign Nico Paz and snatch the services of Davide Frattesi.
Ne znam sta bi reko , ako se moze naci za jednu povoljnu cijenu zasto ne .
Ne znam sta bi reko , ako se moze naci za jednu povoljnu cijenu zasto ne .
- Juventinisimo
- Kontakt:
Ljudi kazu da je Gatti najgori u Juventusu, jedva cekaju da ga se rijese...

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Šta će nam onaj parmak Fratezi pa Mireti je Zidan za njega
Ono što Gati jede i pije i kako trenira prepisati i dati ostalima, lik je od čelika
Sezona se lomi, opet Kambijazo neka blaga povreda, pa onaj parmak Daglas nema ga do kraja Marta, uhljup brazilski
Ili je do igrača ili do medicinskog tima ili kako ih Mota lomi na treninzima, nešto se mora promijeniti
Ono što Gati jede i pije i kako trenira prepisati i dati ostalima, lik je od čelika
Sezona se lomi, opet Kambijazo neka blaga povreda, pa onaj parmak Daglas nema ga do kraja Marta, uhljup brazilski
Ili je do igrača ili do medicinskog tima ili kako ih Mota lomi na treninzima, nešto se mora promijeniti
MANIJACI JUG 1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.