FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Imal li link. Nisam u mogucnosti na tv gledat
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- RollingPaper
- Kontakt:
Eto vam link momci: http://www.balkan-streams.com/p/mojatv.htmlZagor je napisao/la:Imal li link. Nisam u mogucnosti na tv gledat
Pozdrav
Smanjila Bosna sa 10 sta li bi bilo sa 11 , ima ovdje sudija jos posla jedno 30 faulova oko 16 dok ga ne uvale il jos jedan penal ma moze se ima se , zato ve nam repka bit **** cim amnestijasi u penziju odu
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
-
- Kontakt:
Ja ne mogu vjerovati da mi nismo prvi sa ovom igrom..
- f0rest1946
- Kontakt:
Jesil jedva docekao da gubimo jado jadniSiouxLukavac je napisao/la:Ja ne mogu vjerovati da mi nismo prvi sa ovom igrom..
-
- Kontakt:
Još Krupa igra bez tri od četiri najbolja igrača ( Koljić, Redžić, Fajić)

-
- Kontakt:
Gdje su sada struČnjaci koji tvrde da imamo najbolji igrački kadar poslije svinjskog?! Ne mogu da vjerujem kako neko to može izjaviti, moraš baš biti ćorav ili totalno neupućen u fudbal pa tako nešto tvrditi za ovu skupinu amaterčina! 

-
- Kontakt:
Nisam, samo samo realan.f0rest1946 je napisao/la:Jesil jedva docekao da gubimo jado jadniSiouxLukavac je napisao/la:Ja ne mogu vjerovati da mi nismo prvi sa ovom igrom..
Za mene dvije pobjede ne znace kao za neke da smo prvaci svemira.
Ne znaci mi ni dvije dobre partije Herića da je on igračina odma.
Ne znači mi ni promjena trenera ništa, kad su ostali debili u upravi.
sta vrijedjas prvaka klendupino jedna. idi umij se,dodji sebi dok ti nisu vodu iskljuciliBordoArmy88 je napisao/la:Gdje su sada struČnjaci koji tvrde da imamo najbolji igrački kadar poslije svinjskog?! Ne mogu da vjerujem kako neko to može izjaviti, moraš baš biti ćorav ili totalno neupućen u fudbal pa tako nešto tvrditi za ovu skupinu amaterčina!
U
Gori smo od komsija da Bog sacuva
-
- Kontakt:
Odje.baus sa teme, pa idi ganjaj "putovnicu" i marš preko granice kompleksašu odvratni! Ionako ćete svi iseliti za par godina!tuzibaba je napisao/la:sta vrijedjas prvaka klendupino jedna. idi umij se,dodji sebi dok ti nisu vodu iskljuciliBordoArmy88 je napisao/la:Gdje su sada struČnjaci koji tvrde da imamo najbolji igrački kadar poslije svinjskog?! Ne mogu da vjerujem kako neko to može izjaviti, moraš baš biti ćorav ili totalno neupućen u fudbal pa tako nešto tvrditi za ovu skupinu amaterčina!

- AlfredNobel
- Kontakt:
Yebem li ti Živkoviću majku majčinu, dva čista faula kod šesnaesterca, grob ti umrlih yebem
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Ima jos 45 minute nista nije gotovo. brzi gol za 1-1 i idemo. samo nama treba igrac u sredini realno oni nas ubi u sredini.steta su Said nije tu on bi bio sada super.
Hodzic i Saric out i staviti Hebibovica i Herica. kasne mali Nedim zadni 30 minuta.
Hodzic i Saric out i staviti Hebibovica i Herica. kasne mali Nedim zadni 30 minuta.
e neka si mi se nagovorioBordoArmy88 je napisao/la:Odje.baus sa teme, pa idi ganjaj "putovnicu" i marš preko granice kompleksašu odvratni! Ionako ćete svi iseliti za par godina!tuzibaba je napisao/la:sta vrijedjas prvaka klendupino jedna. idi umij se,dodji sebi dok ti nisu vodu iskljuciliBordoArmy88 je napisao/la:Gdje su sada struČnjaci koji tvrde da imamo najbolji igrački kadar poslije svinjskog?! Ne mogu da vjerujem kako neko to može izjaviti, moraš baš biti ćorav ili totalno neupućen u fudbal pa tako nešto tvrditi za ovu skupinu amaterčina!

U
- f0rest1946
- Kontakt:
Pridruzujem se zeljama mrtve mu yebem usta!AlfredNobel je napisao/la:Yebem li ti Živkoviću majku majčinu, dva čista faula kod šesnaesterca, grob ti umrlih yebem
-
- Kontakt:
Krupa jako dobri stoji na terenu . mi smo losi ali treba im odati priznanje jako su agresivni i organizovani . mi moramo podici agresivnost mislim da necemo moci ovom igrom nista moramo pokusati na neki presing na silu sto se kaze na finjaka necemo ni izjednacit a kamo li pobjediti . sudija za krupu cak mislim da su dogovorili ovaj karton da da Kojicu da ocisti kartone dok se ne oporavi od povrede .
- ThrillerHz
- Kontakt:
Evo tu, imas jos nesto pametno da kazes strucnjak... Zasto poslije svinjskog ?BordoArmy88 je napisao/la:Gdje su sada struČnjaci koji tvrde da imamo najbolji igrački kadar poslije svinjskog?! Ne mogu da vjerujem kako neko to može izjaviti, moraš baš biti ćorav ili totalno neupućen u fudbal pa tako nešto tvrditi za ovu skupinu amaterčina!
Gledaj Real oni su profesionalci...
Zadnja izmjena: simidobar, dana/u 01 okt 2017, 16:55, ukupno mijenjano 1 put.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Rahmanovic i Hodic van
Heric/Adukor i Hebib in.
Valjda se dozuvu sad u drugom.
Heric/Adukor i Hebib in.
Valjda se dozuvu sad u drugom.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.