FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Steta sto nam je i evropa upitna od sljedece godine ide ovaj novi sistem,ovako nadati se da slucajno upadnemo,smjesno da sa ovakvim timom smo nidokle,kad vidim ove raspale timove pored melje ispred nas muka mi
Kakva dva crna boda idemo na pobjede ko ga sisa,imamo garantujem jacu ekipu i bolje igrace od svih u ligi a to sto su igrali nikako ima i do Cale al i do igraca i njihove retardirane igreOsttribine je napisao/la:Ljudi prestanite o tituli pricati i mastati, i prosle sezone smo bili u slicnoj situaciji pa Čala preuzeo ekipu i napravio rekordan niz pobjeda, ali opet nismo stigli Zrinjskog, sada je situacija slicna proslogodisnjoj, Husref krenuo sa pobjedama (samo neka nastavi) ali realno o tituli je bezveze mastati. Nakon sutrasnje utakmice imamo dva teska gostovanja sa kojih tesko da cemo vise od 2 boda donijeti realno. Tesko da ce Zrinjski ispustiti ovu prednost, a s obzirom kako smo sezonu otvorili, drugim ili trecim mjestom bio bih prezadovoljan.
Koliko se sjećam dostigli smo Zrinjskog, a onda na utakmici u Mostaru, gol iz ofsajda i ostala sudijska lakrdija, smo izgubili korak.Osttribine je napisao/la:Ljudi prestanite o tituli pricati i mastati, i prosle sezone smo bili u slicnoj situaciji pa Čala preuzeo ekipu i napravio rekordan niz pobjeda, ali opet nismo stigli Zrinjskog, sada je situacija slicna proslogodisnjoj, Husref krenuo sa pobjedama (samo neka nastavi) ali realno o tituli je bezveze mastati. Nakon sutrasnje utakmice imamo dva teska gostovanja sa kojih tesko da cemo vise od 2 boda donijeti realno. Tesko da ce Zrinjski ispustiti ovu prednost, a s obzirom kako smo sezonu otvorili, drugim ili trecim mjestom bio bih prezadovoljan.
Petrović je naša stalna musterija, znaći tri boda iz Tuzle. Poslije toga ćemo vidjeti.

Ma tesko da moze bilo ko dostici zrinjski, u svakom segmentu funkcionisu bolje od ostalih a uz to imaju i bolju i uigraniju ekipu id ostalih koja igra bez ikakvog pritiskas
S obzirom na zaostatak mislim da im mi nismo konkurencija ove sezone nazalost, a izmedju njih i gurbeta nek je zrinjski uzme halal im bila
S obzirom na zaostatak mislim da im mi nismo konkurencija ove sezone nazalost, a izmedju njih i gurbeta nek je zrinjski uzme halal im bila
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Danas akobogda uz dobro zalaganje uzeti 3 bobe i tako se prikljuciti vrhu tabele.Sto se tice titule ako mislimo sta ganjati stvari su proste otici razbiti slobodu i zrinjski u gostima ali o tom potom danas prvo uzeti Krupu koja je dobra ekipa.
Odakle je ova Krupa, jel sa Drine?
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Gurbeti će popodne nama bježati samo dva boda, i mi ih prestižemo na derbiju. Oni realno nemaju nikakve šanse za titulu, jer nemaju igru i ekipu.Inijesta je napisao/la:Ma tesko da moze bilo ko dostici zrinjski, u svakom segmentu funkcionisu bolje od ostalih a uz to imaju i bolju i uigraniju ekipu id ostalih koja igra bez ikakvog pritiskas

Idemo utakmicu po utakmicu, i na svaku idemo na 3 boda. Nemamo više prava na kalkulacije, te ovdje bod dobar, ovdje ovo ovdje ono. Svaka utakmica na pobjedu pa ko živ ko mrtav. Počevši od danas. 10 bodova se može nadoknaditi, tek je trećina prvenstva prošla. Prošlost nas je naučila da u našoj ligi svaki klub u toku sezone mora imati određene oscilacije i padove. Tako vjerujem i da će Zrinjski kad tad uvezati par kikseva, a na nama je da sačekamo priliku i hvatamo zadnji voz. Kone su u raspadu.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- escobarpablo
- Kontakt:
Očekujem pobjedu danas.
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
Slazem se brate, oni su najveci **** od svih ovih nazovi faovorita al su sa savezom ko prst i nokat, samo sto su se zajebali zrinjski ima i ekipu i ljude u savezuEsport je napisao/la:Gurbeti će popodne nama bježati samo dva boda, i mi ih prestižemo na derbiju. Oni realno nemaju nikakve šanse za titulu, jer nemaju igru i ekipu.Inijesta je napisao/la:Ma tesko da moze bilo ko dostici zrinjski, u svakom segmentu funkcionisu bolje od ostalih a uz to imaju i bolju i uigraniju ekipu id ostalih koja igra bez ikakvog pritiskas
Sto se nas tice , vojnici kluba su nas sjebali na pocetku sezone tako da su nam sanse minimalne , nama svaki kiks znaci dodtni pritisak a ko nm garantuje da cemo dobiti u tuzli mostaru, nama je ove god i evropa uspjeh nazalost
Hoce li kod nas biti kakvog pecenja, da ne dolazimo dzaba 

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
- Kontakt:
Mi smo svoju krizu prosli , ne vjerujem da mozemo opet upadat , a selju tek cekaju crni dani , radi tjeranja cele i dovodjenje demagoga , ako ne osvojimo titulu samo se treba sjetit koji smo na tabeli bili i ne zamjerit nista , svi znamo da su nas sa strane pokusavali urusit , pricalo se kako nemamo plata i tako to , hvala bogu svi ovdje znamo da nije tacno , kod nas je samo rezultatska kriza a kod njih ne zna se ko pije ko placa ...
Samo iz tekme u tekmu i sebe gledati. Danas sa pobjedom aBd bi trebalo otići na pauzu sa dobrom atmosferom i da ih Hus spremi ove dvije hefte, nabije kondiciju, da odigraju dvije prijateljske da se bolje uigraju, igrači koji ne ulaze često da dobiju malo osjećaja za igru i ufate kakvu takvu formu.
Gurbeti padaju lagano, kriza, a to treba iskoristiti, neće se oni ni poslije pauze dohavizati.
Zrinjski je daleko odmako, ali mora i njih negdje stići umor i pad forme kad tad. Nije njima ove godine klupa duga kakva zna biti. Tako da ih treba čekati na zicera.
Gurbeti padaju lagano, kriza, a to treba iskoristiti, neće se oni ni poslije pauze dohavizati.
Zrinjski je daleko odmako, ali mora i njih negdje stići umor i pad forme kad tad. Nije njima ove godine klupa duga kakva zna biti. Tako da ih treba čekati na zicera.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ono nece sigurnoSabinho je napisao/la:Hoce li kod nas biti kakvog pecenja, da ne dolazimo dzaba

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
To za plate svi ovdje znamo da je tacno 100%, da su duzni bili igracima al je administracija silna sve na vrijeme dobijalaHeraklitMracni je napisao/la:Mi smo svoju krizu prosli , ne vjerujem da mozemo opet upadat , a selju tek cekaju crni dani , radi tjeranja cele i dovodjenje demagoga , ako ne osvojimo titulu samo se treba sjetit koji smo na tabeli bili i ne zamjerit nista , svi znamo da su nas sa strane pokusavali urusit , pricalo se kako nemamo plata i tako to , hvala bogu svi ovdje znamo da nije tacno , kod nas je samo rezultatska kriza a kod njih ne zna se ko pije ko placa ...
Ja ću bit zadovoljan i mjestom koje vodi u Evropu, s tim da se baš fino uigramo, budemo kompaktni i konstantni, dovedemo još 2-3 igrača i spremni, kako psihički, tako i fizički, dočekamo pretkola, i da uradimo nešto tamo. Kad uzmemo u obzir kako smo startali, ovo dođe kao 5 titula. Naravno, ako se otvori prilika da napadnemo titulu, gristi nenormalno i pokušat dić trofej. Ali bezveze je već sad uveliko pričat o tituli, pa će se latentni hajp stvorit i eventualna razočarenja među rajom, a realno, nismo u prilici da trenutno razmišljamo o prvom mjestu. Ako - ako.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Ma nista titula, to su prokockali u startu. Od tekme do tekme, vaditi se postepeno iz gov.ana.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Pa nije ni Zrinjski Real da ne padne nekad, mi to moramo iskoristiti i do pauze smanjit tu prednost na 5,6 bodova. Na pauzi dovesti stopera i dobro krilo i onda mozemo pricati o eventualnoj tituli a do tad se moramo sa svima potuci za tri boda. Mi smo prosle godine titulu izgubili zbog ziheraskog pristupa i nekog pribojavanja od poraza, sad nam se to ne smije ponoviti. Ali hajmo prvo Vrbas na Krupi dobit pa onda planirati kako i sta.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Pozdrav, stig'o sam prije pola sata u Krupu na Lepenici, zašto nema naših navijača još uvijek, ljudi generalno, i gdje je nestao stadion?
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
-
- Kontakt:
Mi danas igramo protiv Bosanske KrupeuNbx je napisao/la:Pozdrav, stig'o sam prije pola sata u Krupu na Lepenici, zašto nema naših navijača još uvijek, ljudi generalno, i gdje je nestao stadion?

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''