Nismo udure nikako, haj sad ovaj potez skontajplavousrcu je napisao/la:Dovest cemo boljegMocMahale444 je napisao/la:Sto kostic nece doci?. U ovom javasluku nista vise ne moze biti iznenadjenje.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Nismo udure nikako, haj sad ovaj potez skontajplavousrcu je napisao/la:Dovest cemo boljegMocMahale444 je napisao/la:Sto kostic nece doci?. U ovom javasluku nista vise ne moze biti iznenadjenje.
Sa Kostičem smo se provalili pravo. Amaterski i nepotrebno na silu. Popišali nas Tuzlaci.plavousrcu je napisao/la:Dovest cemo boljegMocMahale444 je napisao/la:Sto kostic nece doci?. U ovom javasluku nista vise ne moze biti iznenadjenje.
Sto ga sad ne dovedosmo? Hajde sto su pravnici zakazali u januaru, ali ovo sad me dokrajci.Neandertalac je napisao/la:Sa Kostičem smo se provalili pravo. Amaterski i nepotrebno na silu. Popišali nas Tuzlaci.plavousrcu je napisao/la:Dovest cemo boljegMocMahale444 je napisao/la:Sto kostic nece doci?. U ovom javasluku nista vise ne moze biti iznenadjenje.
Qwerty90 je napisao/la:Cestitam momci, ovo smatram nasim zajednickim uspjehom !
Hahah baš tako, majku majčinuVirtu4l je napisao/la:[emoji38] što rekao trener nad trenerima, 'sine yebali smo im majku' [emoji38]Qwerty90 je napisao/la:Cestitam momci, ovo smatram nasim zajednickim uspjehom !
Trebamo realno pogledati situaciju, tržište je stvarno očajno, a ponuda nikad siromašnija, što je u konačnici veliki problem za sve klubove, ne samo za nas jer niko ne plaća obeštećenja.
3-4 kluba se otimaju za ovih par slobodnih (ili slobodinih) igrača koji su u baš povoljnoj situaciji da sebi obezbijede dobre uslove, a mi ili smo kokuzi ili smo pametniji nego ranije.
Nisam neki pretjerani optimista a uvijek sam to bio. Evropa je za 20 dana, a mi veze nemamo gdje smo, šta smo i kako ćemo. Samo molim boga da dobijemo lakšeg protivnika, jer je 20 dana prije utakmice nemoguće pretpostaviti naših prvih 11 za tu utakmicu, ma ne znam ni 6 igrača a kamoli 11.
Opet sa druge strane, bolje je i ovo nego bombardovanje jagnjadima i boomovima svaki drugi dan pa onda sporazumni raskidi sa 80% njih do kraja godine.
Završiće to instagram brigada ne sekiraj seVirtu4l je napisao/la:Ja se još uvijek nadam da će Miroslav ostati
E ovo stvarno nije normalno, pa bolan sestra mu dobija deset poruka dnevno na FacebookuQwerty90 je napisao/la:Završiće to instagram brigada ne sekiraj seVirtu4l je napisao/la:Ja se još uvijek nadam da će Miroslav ostati
Dobar pokušajNeandertalac je napisao/la:Tek sada vidio. Forumaši zaustavili transfer Sesara![]()
Ćenane ako čitaš forum. Marš!
Nije valjda London opet?Rokoko87 je napisao/la:Selam džematu, kruže priče da bi u naredne dvije sedmice trebalo biti par boomova pa eto, čisto da imate u vidu.
Citirajte me..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.