FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

tarpi do bagro 2
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la tarpi do bagro 2 » 02 jun 2011, 10:17

Jeli potpisao Joguncic
---Skinhedi oko mene skankuju...

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 02 jun 2011, 11:48

Volio bih da grijesim,izgleda sve po starom,dovodimo matore igrace,na sezonu ili dvije,
a mlade talentovane igrace na klupu ili "pijacu"...FK Sarajevo magnet za "klikere"...

ŠEIK :|
F.K.SARAJEVO

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 02 jun 2011, 11:59

Ja pozitivno gledam na dolazak ovoga,vidim svi pisu da je (valjda) zavrsena stvar...stoper je svakako falio(odlazak Gutica),ostao Torlak ili ne...ako se ne dogovore sa njim,onda ce morati jos jednog dovoditi
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

zubizareta
Kontakt:

Post Postao/la zubizareta » 02 jun 2011, 12:33

Dirk je napisao/la:Ovaj sto proziva i misli da je zanimljiv,trebao bi da nauci citati i da shvati da nisam ja zvao Faruka zvijezdom vec vecina pa vjerujem i ti!Ove postove o Joguncicu,cu vam kopirati kada zabije gol,jer ce tada da bude najbolji kao i vecina koje ste pljuvali pa su postali ljubimci.Joge treba znati da ovaj forum ne vodi klub i da je dobro dosao zbog kvaliteta koji posjeduje.Jos bi dodao da Dupovac treba igrati,ali to ne znaci da nam ne treba stoper,necemo ostati na njemu i Torlaku.
ma mozes ti stavljat sta hoces, ovdje su i onako rijetki oni koji odu nekad na tekmu,ovdje se samo pise,nikad u zivotu nista pozitivno necu reci o Joganu cobanu,a ti ako ti je drag,cim postigne gol ti kao njegov"Sarajlica" poleti mu u zagrljaj,inace lik nista specijalno 30 i kusur godina,vrati se Skoro da ovaj seljak opet samo na razglednici vidi Kosevo!
Fina Gradska sarajevska raja

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 02 jun 2011, 13:24

zubizareta je napisao/la:
Dirk je napisao/la:Ovaj sto proziva i misli da je zanimljiv,trebao bi da nauci citati i da shvati da nisam ja zvao Faruka zvijezdom vec vecina pa vjerujem i ti!Ove postove o Joguncicu,cu vam kopirati kada zabije gol,jer ce tada da bude najbolji kao i vecina koje ste pljuvali pa su postali ljubimci.Joge treba znati da ovaj forum ne vodi klub i da je dobro dosao zbog kvaliteta koji posjeduje.Jos bi dodao da Dupovac treba igrati,ali to ne znaci da nam ne treba stoper,necemo ostati na njemu i Torlaku.
ma mozes ti stavljat sta hoces, ovdje su i onako rijetki oni koji odu nekad na tekmu,ovdje se samo pise,nikad u zivotu nista pozitivno necu reci o Joganu cobanu,a ti ako ti je drag,cim postigne gol ti kao njegov"Sarajlica" poleti mu u zagrljaj,inace lik nista specijalno 30 i kusur godina,vrati se Skoro da ovaj seljak opet samo na razglednici vidi Kosevo!

Ne govorim ja tebi nista lose samo ne zelim da trujes ovdje raju i da govoris kako mu treba aplauditari,trcati i zagrljaj kad da gol jer je gol dao i za to ce dobiti platu kakvu takvu, a ja cu da aplaudiram onim igracima koji odigraju dobro, daju gol i vole Sarajevo a fala Bogu ima i takvih jos uvijek, a ti se raduj ovim seljacinama koje nas popisaju gdje stignu i kazu o nama sta hoce pa takvi kao ti zaborave to preko noci cim da neki gol...tako da ja idem da gledam Torlaka, Ledeta, Dupovca i ostalu nasu djecu i da se radujem njima a ovi ostali na privremenom radu kod nas, a posebno ovi sto pljuju po nama su za mene samo radnici kluba koji ce doci i otici a ovi moji ostaju zauvijek posebno u mome srcu..pozzz

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 02 jun 2011, 13:26

ado-hz je napisao/la:
zubizareta je napisao/la:

Ne govorim ja tebi nista lose samo ne zelim da trujes ovdje raju i da govoris kako mu treba aplauditari,trcati i zagrljaj kad da gol jer je gol dao i za to ce dobiti platu kakvu takvu, a ja cu da aplaudiram onim igracima koji odigraju dobro, daju gol i vole Sarajevo a fala Bogu ima i takvih jos uvijek, a ti se raduj ovim seljacinama koje nas popisaju gdje stignu i kazu o nama sta hoce pa takvi kao ti zaborave to preko noci cim da neki gol...tako da ja idem da gledam Torlaka, Ledeta, Dupovca i ostalu nasu djecu i da se radujem njima a ovi ostali na privremenom radu kod nas, a posebno ovi sto pljuju po nama su za mene samo radnici kluba koji ce doci i otici a ovi moji ostaju zauvijek posebno u mome srcu..pozzz
Nisu nasa djeca :P

A cinjenica je da ovi sto dodju sa strane da nekako vise ginu na terenu(ne ono 100% da svi su takvi) al eto ima vise primjera,i na kraju nekako vise ostave traga kod navijaca i u ovoj sad generaciji...recimo Arsenijevic mozda najvise gine od svih na terenu a nema veze sa klubom i tako neki primjeri
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 02 jun 2011, 13:33

nisam rekao da nema takvih primjera kao sto je Arsinijevic, Krupinac, Saranovic, Sasivarevic itd....ali Torlak, Lede su nasa djeca kako god ti to okrenes, to jesu li igrali u Bubamari, Napretku, Unisu nije vazno, vazno je da su iz Sarajeva i da od rodjenja navijaju za Sarajevo a to je malo drugacije od ovih sa strane.

Alen Škoro
Kontakt:

Post Postao/la Alen Škoro » 02 jun 2011, 16:06

Daj ba uozbiljite se.
Neki seljak joge da iz ekipe izbaci naseg momka iz skole fudbala + je taj momak odigrao odlicno ovu polusezonu.
Taj joge se prvo mora dokazati, i zasluziti mjesto na klupi,a ne da pricamo o prvih 11.On je samo zamjena za Hilmu.
Dupovac + Torlak su nas stoperski par i najjaci dio tima(po prikazanom u posljednjih nekoliko tekmi).
17.6 skupstina, nadam se da ce donijeti samo pozitivu u klub.
NON MOLLARE MAI

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 02 jun 2011, 20:32

Alen Škoro je napisao/la:Daj ba uozbiljite se.
Neki seljak joge da iz ekipe izbaci naseg momka iz skole fudbala + je taj momak odigrao odlicno ovu polusezonu.
Taj joge se prvo mora dokazati, i zasluziti mjesto na klupi,a ne da pricamo o prvih 11.On je samo zamjena za Hilmu.
Dupovac + Torlak su nas stoperski par i najjaci dio tima(po prikazanom u posljednjih nekoliko tekmi).
17.6 skupstina, nadam se da ce donijeti samo pozitivu u klub.

Ima i povreda, zutih kartona,klupa nikad tanja.ali.... ma nebrini nemamo mi para za kifle, nece ni doci... :oops:

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 02 jun 2011, 20:36

Ja sedina torlaka znam lično, on je inače rodom iz hrasnice, i gledao sam ga nekoliko puta dok je igrao za famos, a inače je završio grafičku školu na ilidži...

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 02 jun 2011, 20:39

Ja jebote komsinicama valja Drakul koji nije igrao godinu i pol dana,ali zato ne valja Vladavic jer je potpisao za Olimpic ,ali kod njih ko god potpise koda su doveli Ronalada.Kod nas totalna suprotnost bace nam neku kosku eto pisao ovo ono i ne valja,a onda se cudimo i kao ljutimo sto nemamo igre,i sto svi bjeze od nas..Koda je Arsenijevic i Scepanovic voljeli Sarajevo ,a eto sad su nam ljubimci,ili Muminovic da ne nabrajam.Evo pitam sad ove sto se bune oko Jogunica sta ako se povrjedi Torlak ko ce igrati,a vlaja sezonu izgurati,kup i E.L.. :idea:

ZLi

Post Postao/la ZLi » 02 jun 2011, 21:50

Sta je s Avdicem jel se konacno oprostio ili je ostao da odigra koju u evropi ??? Jel ovaj Mujkic Golman iz Slobode dolazi na Kosevo cuo od par likova i dal Hare Handzic ide kao do sada on ima najvise ponuda tj.zainteresovanih klubova?
" TEREN JE NAJBOLJE MJERILO ZA SVE "

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 02 jun 2011, 21:53

ZLi je napisao/la:Sta je s Avdicem jel se konacno oprostio ili je ostao da odigra koju u evropi ??? Jel ovaj Mujkic Golman iz Slobode dolazi na Kosevo cuo od par likova i dal Hare Handzic ide kao do sada on ima najvise ponuda tj.zainteresovanih klubova?

Nije,ostaje jos bar polusezonu...to ostalo neznam,al znam da Hamzic ide i da ce se morati dovesti jos jedan golman,e sad ako to bude Mujkic nema dalje,extra 8-)

Nego provalise raja na fksinfu,za stopera,da je Kerla slobodan,klub mu ispao u drugu ligu,Irfan mu menadjer,i na kraju navija za Sarajevo 8-) sve se poklopilo,a mi ganjamo stopera :)

Tako da Irfane proslijedi igraca :P za nase uslove je odlican

ZLi

Post Postao/la ZLi » 02 jun 2011, 22:00

miky_hz je napisao/la:
ZLi je napisao/la:Sta je s Avdicem jel se konacno oprostio ili je ostao da odigra koju u evropi ??? Jel ovaj Mujkic Golman iz Slobode dolazi na Kosevo cuo od par likova i dal Hare Handzic ide kao do sada on ima najvise ponuda tj.zainteresovanih klubova?

Nije,ostaje jos bar polusezonu...to ostalo neznam,al znam da Hamzic ide i da ce se morati dovesti jos jedan golman,e sad ako to bude Mujkic nema dalje,extra 8-)

Nego provalise raja na fksinfu,za stopera,da je Kerla slobodan,klub mu ispao u drugu ligu,Irfan mu menadjer,i na kraju navija za Sarajevo 8-) sve se poklopilo,a mi ganjamo stopera :)

Tako da Irfane proslijedi igraca :P za nase uslove je odlican
Koliko znam da Kerli nije menadzer Irfan al bio bi pojacanje za nas iskreno..Visok,krupan s Torlom idealan stoperski par...
" TEREN JE NAJBOLJE MJERILO ZA SVE "

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 02 jun 2011, 22:01

Koliko god mi se Kerla zgadio dva puta jer nas je ostavio na cjedilu i otišao za parama i bez trunke obraza, ipak mi je krivo što bi mogao doći kod vas jer je fakat strašan štoper!
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 02 jun 2011, 22:06

babilonTM je napisao/la:Koliko god mi se Kerla zgadio dva puta jer nas je ostavio na cjedilu i otišao za parama i bez trunke obraza, ipak mi je krivo što bi mogao doći kod vas jer je fakat strašan štoper!
Ma to je raja onako bezveze dosla do njegovog imena ono nema nista konkretno nego eto spomenuo se,pa se ovo sve potrefilo ostalo...samo masterije su ugl,al ono nebi bilo nelogicno da dodje,jel mi ganjamo stopera,ovaj slobodan,covjek koji ga zastupa sjedi ti u upravi itd sve ovo sto rekoh,ko zna mozda ne ostane na masti sve :P

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 02 jun 2011, 22:10

miky_hz je napisao/la:
babilonTM je napisao/la:Koliko god mi se Kerla zgadio dva puta jer nas je ostavio na cjedilu i otišao za parama i bez trunke obraza, ipak mi je krivo što bi mogao doći kod vas jer je fakat strašan štoper!
Ma to je raja onako bezveze dosla do njegovog imena ono nema nista konkretno nego eto spomenuo se,pa se ovo sve potrefilo ostalo...samo masterije su ugl,al ono nebi bilo nelogicno da dodje,jel mi ganjamo stopera,ovaj slobodan,covjek koji ga zastupa sjedi ti u upravi itd sve ovo sto rekoh,ko zna mozda ne ostane na masti sve :P

Svjestan sam toga, ali poslije svega što se desilo između njega i Želje moguće je da u inta ode kod komšija, što mi ne bi nikako bilo drago jer ako ostane Torlak odbrana će vam bit armirani beton!
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 03 jun 2011, 00:20

Kerla je pitar, i svakako bolji igrač od Jogunčića. On bi već bio pojačanje. Usput, na sreću, i Jogunčić je šupljak izgleda, uranili su mu s čestitkama.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 03 jun 2011, 01:14

I ja bih vise volio kerlu nego ovu Lepu Brenu, prvo sto je mladji decko, brzi, ma jednostavno sigurno bi bio bio pojacanje od drvosjece :D

HzDv95
Kontakt:

Post Postao/la HzDv95 » 03 jun 2011, 01:19

Kerla odlican igrac imao sam ga priliku gledati pravi bedem uz naseg Torlaka bi bio ko Manchester jbt :D !

- Mogla bi se napraviti Šampionska generacija da je jos malkice parica ali eto :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], riki46, Vanja8 i 57 gostiju.