FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- belosevic23
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Gdje je i sta radi Hrustemovic Edin 

Veliki plus!RichmanBiH je napisao/la: Meni je upalo u oci ovaj igrac olipmica koji lici na samketa.. inace kazu da smo bas dobri bili.
Svake srijede ce igrati ovi sa malom minutazom.
FK OLIMPIK: Hodžić, Čvoro, Duraković, Stojanović, Salman, Rikalo, Jusufbašić, Oglečevac, Zeljković, Vidović, Jusufi. Igrali su još: Bandović, Rastoder, Čizmić, Bevab, Zeba, Osmanović, Mahović, Šćepanović, Pršeš, Kovačmiky_hz je napisao/la:Ovo je neki sklj Olimpic,cim je tu Hodza jedinicu nosio i za njih se rezerve igrale.
Dobar si ti momak i siguran sam da se neće ono ponoviti. Ali, što je najcrnje, babuka fakat na ovom videu izgleda ko Messi za sve njih. Enigma..Evolution87 je napisao/la:Ne voli ga ni husref, opet nepravedno zapostavljen...joker90 je napisao/la:Meni je na ovom videu baš djelovalo kao da babuka is back!Husrefe, na potezu si!
I hvala za korekciju u onom postu, greske onog tipa se vise ne smiju ponavljati!
Sent from my iPhone using Tapatalk

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
5:36

- BosnianKingdom
- Kontakt:
Čovjek uživa u turskom nogometu i prelijepim stadionima.belosevic23 je napisao/la:Gdje je i sta radi Hrustemovic Edin
Sabrine mi moje!
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Jel to sabahile gledas pregled turske ligeBosnianKingdom je napisao/la:Čovjek uživa u turskom nogometu i prelijepim stadionima.belosevic23 je napisao/la:Gdje je i sta radi Hrustemovic Edin

Sent from my LG-P880 using Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Skupio je dva poluvremena u 6 utakmicaBosnianKingdom je napisao/la:Čovjek uživa u turskom nogometu i prelijepim stadionima.belosevic23 je napisao/la:Gdje je i sta radi Hrustemovic Edin

Hocemo babuku protiv Krupee!!!
Iskreno, barem pola sata bi trebao dobiti.Lakoste je napisao/la:Hocemo babuku protiv Krupee!!!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Pa da se vala vise definitivno vidi moze li ili ne moze,hoce li ili nece.Sabinho je napisao/la:Iskreno, barem pola sata bi trebao dobiti.Lakoste je napisao/la:Hocemo babuku protiv Krupee!!!
Kako Rahmanovic igra ne mislim da moze Said biti gori.
Said nema sredine ili je Top ili Flop.

Daj nam babuku nek nas zapiša sve i uništi ovu nejač od lige! On voli Sarajvo pravi je hordaš Babuka Husejnović jedan je od nas!
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Nisi citao istoimenu knjigu?hz033 je napisao/la:Sad sam se uvjerio da Saidizam fakat postoji
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Kad joker pusta gold edisn izdanje?
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Citao sam o njoj ovde na forumu, ali nije bilo cvrstih dokaza. Sad cvrsto vjerujempasica je napisao/la:Nisi citao istoimenu knjigu?hz033 je napisao/la:Sad sam se uvjerio da Saidizam fakat postoji

U novi boj ...
- robertkosar
- Kontakt:
Sprema se sljivotresuNbx je napisao/la:Vazduh trepti.

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Ne samo sadizam nego i mazohizam za neke.hz033 je napisao/la:Citao sam o njoj ovde na forumu, ali nije bilo cvrstih dokaza. Sad cvrsto vjerujempasica je napisao/la:Nisi citao istoimenu knjigu?hz033 je napisao/la:Sad sam se uvjerio da Saidizam fakat postoji

Joker, piši nastavak! Još dvije tekme s Olimpicom i moći ćeš sedam dijelova izbacit. K'o Harry Potter. Prvi dio: "Said Husejinović i Kolač mudrosti".
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1, kogmagie46, napoleon72, rimljanin90, tajsamja i 60 gostiju.